Palikkatakomo Lelukauppa Pii Poon LEGO-tapahtumassa Vantaalla 24.-25.10.2015


Palikkatakomo RY osallistuu Lelukauppa Pii Poon järjestemään LEGO-rakennustapahtumaan Vantaan Energia Areenalla 24.-25.10.2015. Yhdistykseltä on luvassa näyttely, johon kuuluu muun muassa merirosvous-aiheinen yhteisteos.

Lisää tietoa tapahtumasta, aukioloajoista ja lippujen hinnoista Lelukauppa Pii Poon verkkosivuilla.

Palikkatakomon yhteisteokseen voi ilmoittautua mukaan täällä . Huomioithan, että yhteisteoksen rakennuspäivä on perjantaina 23.10.

Kuva viime vuoden tapahtumasta. Lainattu hovinet.galleria.fi.

Model Expo 10. - 12.4.2015

Palikkatakomo on jo seitsemättä kertaa mukana Model Expo pienoismallinäyttelyssä Helsingin Messukeskuksessa. Tänä vuonna Takomon rakentajat ovat tuomassa mukanaan niin kaupunkia kuin linnamaisemaa, unohtamatta viime vuonna paljon kiinnostusta herättänyttä Great Ball Contraptionia, joka myös “palloratana” tunnetaan.

Tervetuloa katsomaan Palikkatakomon tuotoksia ja käyhän vilkaisemassa viime vuoden kuvia, jotta tiedät mitä tältä vuodelta voi odottaa.

Artikkelin kuva viime vuoden messuista, ottanut Mikko Kortelainen.

Leiki Legoilla näyttely- ja rakennustapahtuma Imatran Kylpylässä 21.-22.2.2015

Leiki Legoilla näyttely- ja rakennustapahtuma Imatralla, Imatran Kylpylässä 21.–22.2.2015.

Tapahtumainfoa
Kilpailuohjeita

Palikkatakomo sai uuden LUG Ambassadorin!

LEGO Ambassador -ohjelma on LEGO yhtiön järjestämä ohjelma, jolla tuetaan LEGO harrastajien toimintaa ympäri maailmaa. Ohjelman kautta LUGit eli paikalliset LEGO harrastajaryhmät voivat nimetä LUG Ambassadoreita, jotka toimivat yhteyshenkilöinä paikallisen harrastajaryhmän ja LEGO yhtiön välillä. Palikkatakomo on ollut mukana toiminnassa vuodesta 2010 alkaen: Ensimmäisinä vuosina Ambassadorina toimi Tuomas "TheQ" Kukkamaa, jota seurasi Jvvv. Näitä herroja seuraa nyt Eero "Pate-Keetongu" Okkonen, joka samalla pääsee tutustumaan uudistuneeseen Ambassador-ohjelmaan, sillä ohjelma on kuluneena vuotena muunnettu LEGO Ambassador Network-ohjelmaksi.

Toivotamme onnea ja energiaa Patelle Ambassadorin toimiin!

Lelukauppaa Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma keräsi väkeä


Viikonloppuna 11-12.10 Vantaan Energia-Areenalla järjestetyssä Lelukauppa Pii Poon LEGO-rakennustapahtumassa vieraili ihmisiä yli odotusten. Palikkatakomo RY:n Linna- ja Steampunk-yhteisteoksia ynnä muita rakennelmia oli esillä tapahtumassa LEGO-kaupungin ja settikokoelmien kanssa. Rakennustapahtumassa oli myynnissä irto-osia ja settejä, ja RY piti jäsenille lauantaina sokko- ja pikarakennuskilpailun, joissa jaettiin mainioita palikkapalkintoja.

Uutisen kuvan on ottanut Janne Kortelainen. Lisää kuvia Hovinetin Galleriassa. Kuvan raketin on rakentanut Jani Leskinen.

Aikaisemmat

Mikä?

Palikkatakomo ry on yhdistys, joka pitää yllä LEGO-harrastustoimintaa Suomessa. Yhdistys kerää yhteen koko Suomen sankan harrastajakunnan. Palikkatakomo on toiminut vuodesta 2008 asti Suomen aktiivisimpana LEGO-foorumina ja olemme toiminnallamme ja osaamisellamme saavuttaneet jo tunnustusta LEGO-yhtiöltä. Hallitukseen voi olla yhteydessä sähköpostilla henkilokunta@palikkatakomo.org.

Lue lisää

Kenelle?

Palikkatakomo on tarkoitettu kaikille LEGO-palikoista kiinnostuneille, olivatpa he sitten rakentajia, keräilijöitä, animoijia tai muuten vain palikoista kiinnostuneita. Foorumimme on ikärajaton mutta suurin osa toiminnastamme on suunnattu vanhemmille harrastajille. Yhdistykseen liittymisen ikäraja on 16 vuotta.

Lue lisää

Näyttelyt?

Suurelle yleisölle näkyvin toimintamme on erilaiset näyttelyt, joita pidetään noin 3-4 kappeletta vuosittain. Nämä näyttelyt sijoittuvat ympäri Suomea ja niissä esittelemme harrastusta ja uusimpia teoksiamme. "Tavaramerkiksemme" näyttelyissä on kohonnut Moduverse-yhteisteos, jossa runsas joukko harrastajia rakentaa yhteistuumin suuren kokonaisuuden.

Lue lisää

Muu toiminta?

Näyttelyiden lisäksi RY järjestää erilaisia kilpailuita, massatilauksia ja muita tapahtumia ympäri vuoden. Lisäksi keskustelufoorumilta löytyy aina kinnostavia uusia teoksia kommentoitavaksi, settejä arvioitavaksi ja mielenkiintoisia seikkoja löydettäväksi.

Lue lisää