Lelukauppaa Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma lähestyy


Aiemmin Ilmajoella järjestetty Lelukauppaa Pii Poon LEGO-rakennustapahtuma koittaa vajaan kolmen viikon päästä 11.-12.10. Vantaan Energia-areenalla. Kaksipäiväinen tapahtuma koostuu lauantain rakennuspäivästä, jolloin näyttely pystytetään ja LEGO-kaupunki rakennetaan. Sunnuntaina näyttely on avoinna yleisölle.

Palikkatakomo RY osallistuu näyttelyyn omilla linna- ja steampunk-aiheisilla yhteisteoksilla sekä yksittäisillä rakennelmilla.

Lisätietoa tapahtumasta Pii Poon sivuilta ja Palikkatakomon näyttelysivulla.

Uutisen kuvan on ottanut Mikko Kortelainen edellisvuoden tapahtumasta.

Kuvagalleria: Palikkatakomo RY Observatoriolla Taiteiden yössä


Taiteiden Yö tapahtumaan liittyen Helsingin Observatorion kirjasto muuttui palikkapajaksi, jossa pienet ja isommatkin rakentajat saivat luoda erilaisia “avaruuskulkuneuvoja”. Kävijöitä Observatoriolla oli noin tuhat ja dokumentoituja teoksia syntyi yli 110 kappaletta. Lisäksi syntyi vähintään sama määrä sivuteoksia viiden tunnin innokkaan rakentelun aikana.

Palikkatakomo ry:n jäsenet olivat myös tuoneet näytteille avaruus- ja robotiikka-aiheisia teoksia inspiroimaan vierailevia rakentajia.

Palikkatakomo ry kiittää Helsingin Observatorion henkilökuntaa kutsusta ja vieraanvaraisuudesta.

Hovinetin kuvagalleria tapahtumasta.

Palikkatakomon syysnäyttelyt 21.8. Helsingissä 11-12.10. Vantaalla


Palikkatakomo RY järjestää syksyn aikana kaksi LEGO-näyttelyä pääkaupunkiseudulla.

Taiteiden Yössä 21.8. yhdistys esittelee toimintaansa ja teoksia Helsingin Observatoriolla. Näyttely on avoinna klo 15-20 ja sen yhteydessä on palikkapaja, jossa yleisö voi kehitellä ja rakentaa avaruuskulkuneuvoja. Observatorion ja näyttelyn löytää osoitteesta Koperniuksentie 1.

Palikkatakomo RY on aktiivisesti mukana myös Lelukauppa Pii Poon LEGO-rakennustapahtumassa, joka pidetään viikonloppuna 11-12.10. Vantaan Energia-areenalla. Ennen Ilmajoella järjestetty tapahtuma koostuu lauantain rakennuspäivästä, jolloin näyttely on avoinna klo 12-18 sekä sunnuntain varsinaisesta näyttelypäivästä, jolloin sisään pääsee klo 10-17. Energia-areenan sijaitsee osoitteessa Rajatorpantie 23.

Uutisen kuva: Mikko Kortelainen, Model Expo 2014, Flickr

LEGO kauppa Pii Poon pieni tapahtuma Ikaalisissa

LEGO kauppa Pii Poo järjestää pienen näyttelyn Ikaalisissa, kauppakeskus Kompissa, 1.8.2014 klo 13.00 – 19.00. Paikalla on myös pieni rakennuskilpailu sekä myyntipiste, josta voit bongata harvinaisempia palikoita mukaasi.

Käy paikalla ja muista morjestaa Pii Poon touhukasta henkilökuntaa!

Model Expon näyttely täytti odotukset

Palikkatakomo RY:n näyttely Model Expo -pienoismallimessuilla 11-13.4 onnistui erinomaisesti. Viime vuosilta tutun yhteistyöllä tehdyn moduulikaupungin lisäksi tämän vuoden näyttelyssä oli uutuutena esillä myös monen rakentajan moottoroitu pallorata, joka toi esille myös takojien rakennustaitoja TECHNIC-sarjojen parissa. Yhteisteosten lisäksi esillä oli erillisteoksia vitriineissä, animaatiopiste ja levynkansinäyttely.

Lisää kuvia messuilta Hovinetin galleriassa.

Aikaisemmat

Mikä?

Palikkatakomo ry on yhdistys, joka pitää yllä LEGO-harrastustoimintaa Suomessa. Yhdistys kerää yhteen koko Suomen sankan harrastajakunnan. Palikkatakomo on toiminut vuodesta 2008 asti Suomen aktiivisimpana LEGO-foorumina ja olemme toiminnallamme ja osaamisellamme saavuttaneet jo tunnustusta LEGO-yhtiöltä. Hallitukseen voi olla yhteydessä sähköpostilla henkilokunta@palikkatakomo.org.

Lue lisää

Kenelle?

Palikkatakomo on tarkoitettu kaikille LEGO-palikoista kiinnostuneille, olivatpa he sitten rakentajia, keräilijöitä, animoijia tai muuten vain palikoista kiinnostuneita. Foorumimme on ikärajaton mutta suurin osa toiminnastamme on suunnattu vanhemmille harrastajille. Yhdistykseen liittymisen ikäraja on 16 vuotta.

Lue lisää

Näyttelyt?

Suurelle yleisölle näkyvin toimintamme on erilaiset näyttelyt, joita pidetään noin 3-4 kappeletta vuosittain. Nämä näyttelyt sijoittuvat ympäri Suomea ja niissä esittelemme harrastusta ja uusimpia teoksiamme. "Tavaramerkiksemme" näyttelyissä on kohonnut Moduverse-yhteisteos, jossa runsas joukko harrastajia rakentaa yhteistuumin suuren kokonaisuuden.

Lue lisää

Muu toiminta?

Näyttelyiden lisäksi RY järjestää erilaisia kilpailuita, massatilauksia ja muita tapahtumia ympäri vuoden. Lisäksi keskustelufoorumilta löytyy aina kinnostavia uusia teoksia kommentoitavaksi, settejä arvioitavaksi ja mielenkiintoisia seikkoja löydettäväksi.

Lue lisää