Leiki LEGOilla 2016

Leiki Legoilla- tapahtuma Imatralla, Imatran Kylpylän liikuntasalissa 20. – 21.2.2016

Tapahtuma auki yleisölle:
Lauantaina: 10:00 – 17:00
Sunnuntaina 10:00 – 16:00

MITÄ TARJOLLA?
LEGO-kirjamyynti, Vuoksen Kirjakauppa
LEGO-tuotemyynti ja irtopalikkamyynti, Lelukauppa Pii Poo
LEGO-rakentelupiste
DUPLO-rakentelua/leikkiä perheen pienimmille.
• Elävä LEGO-ukko
LEGO-näyttelyt
• First LEGO League ja TECHNIC-pajat
• Palikkatakomo ry – Suomen LEGO-harrastajat
• Paljon muuta LEGO-nähtävää ja tekemistä

MISSÄ?
Rakennustapahtuma järjestetään Imatralla, Imatran Kylpylän liikuntasalissa. Imatran Kylpylän internetsivut: www.imatrankylpyla.fi

HISTORIA?
Leiki Legoilla- tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa helmikuussa 2014. Tapahtuma oli onnistunut ja siellä vieraili noin 1600 kävijää. Tapahtuma järjestettiin onnistuneesti myös helmikuussa 2015. Tapahtuma on ollut esillä kansallisessa- ja paikallisessa mediassa kiitettävästi.

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN! Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Mikä?

Palikkatakomo ry on yhdistys, joka pitää yllä LEGO-harrastustoimintaa Suomessa. Yhdistys kerää yhteen koko Suomen sankan harrastajakunnan. Palikkatakomo on toiminut vuodesta 2008 asti Suomen aktiivisimpana LEGO-foorumina ja olemme toiminnallamme ja osaamisellamme saavuttaneet jo tunnustusta LEGO-yhtiöltä. Hallitukseen voi olla yhteydessä sähköpostilla henkilokunta@palikkatakomo.org.

Lue lisää

Kenelle?

Palikkatakomo on tarkoitettu kaikille LEGO-palikoista kiinnostuneille, olivatpa he sitten rakentajia, keräilijöitä, animoijia tai muuten vain palikoista kiinnostuneita. Foorumimme on ikärajaton mutta suurin osa toiminnastamme on suunnattu vanhemmille harrastajille. Yhdistykseen liittymisen ikäraja on 16 vuotta.

Lue lisää

Näyttelyt?

Suurelle yleisölle näkyvin toimintamme on erilaiset näyttelyt, joita pidetään noin 3-4 kappeletta vuosittain. Nämä näyttelyt sijoittuvat ympäri Suomea ja niissä esittelemme harrastusta ja uusimpia teoksiamme. "Tavaramerkiksemme" näyttelyissä on kohonnut Moduverse-yhteisteos, jossa runsas joukko harrastajia rakentaa yhteistuumin suuren kokonaisuuden.

Lue lisää

Muu toiminta?

Näyttelyiden lisäksi RY järjestää erilaisia kilpailuita, massatilauksia ja muita tapahtumia ympäri vuoden. Lisäksi keskustelufoorumilta löytyy aina kinnostavia uusia teoksia kommentoitavaksi, settejä arvioitavaksi ja mielenkiintoisia seikkoja löydettäväksi.

Lue lisää