Model Expo 2015

Model Expo on suurin suomalainen pienoismallitapahtuma, joka järjestetään vuosittain Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumassa on nähtävillä suuri määrä erilaisia pienoismalleja alkaen junaradoista aina lentonäytöksiin saakka.

Model Exposta on tullut Palikkatakomon suurin vuotuinen näyttely, jossa näytämme vuoden parhaimmat tuotoksemme. Suurin vetonaula on modulaarinen yhteisteos, jonka vaihtuva teema saa harrastajat aina keksimään uutta ja innostavaa rakennusta suuren yleisön ihailtavaksi! Tänä vuonna yhteisteoksia on kaksi, Citylle ja Castlelle omansa. Mukana on myös viime vuonna suuren suosion saanut Great Ball Contraption jossa erilaiset TECHNIC vempeleet kuljettavat palloja mielikuvituksillisen keinoin eteenpäin!

Vuoden 2015 Model Expo pidetään 10. – 13.2.2015 Helsingin Messukeskuksessa Pasilassa.

Mikä?

Palikkatakomo ry on yhdistys, joka pitää yllä LEGO-harrastustoimintaa Suomessa. Yhdistys kerää yhteen koko Suomen sankan harrastajakunnan. Palikkatakomo on toiminut vuodesta 2008 asti Suomen aktiivisimpana LEGO-foorumina ja olemme toiminnallamme ja osaamisellamme saavuttaneet jo tunnustusta LEGO-yhtiöltä. Hallitukseen voi olla yhteydessä sähköpostilla henkilokunta@palikkatakomo.org.

Lue lisää

Kenelle?

Palikkatakomo on tarkoitettu kaikille LEGO-palikoista kiinnostuneille, olivatpa he sitten rakentajia, keräilijöitä, animoijia tai muuten vain palikoista kiinnostuneita. Foorumimme on ikärajaton mutta suurin osa toiminnastamme on suunnattu vanhemmille harrastajille. Yhdistykseen liittymisen ikäraja on 16 vuotta.

Lue lisää

Näyttelyt?

Suurelle yleisölle näkyvin toimintamme on erilaiset näyttelyt, joita pidetään noin 3-4 kappeletta vuosittain. Nämä näyttelyt sijoittuvat ympäri Suomea ja niissä esittelemme harrastusta ja uusimpia teoksiamme. "Tavaramerkiksemme" näyttelyissä on kohonnut Moduverse-yhteisteos, jossa runsas joukko harrastajia rakentaa yhteistuumin suuren kokonaisuuden.

Lue lisää

Muu toiminta?

Näyttelyiden lisäksi RY järjestää erilaisia kilpailuita, massatilauksia ja muita tapahtumia ympäri vuoden. Lisäksi keskustelufoorumilta löytyy aina kinnostavia uusia teoksia kommentoitavaksi, settejä arvioitavaksi ja mielenkiintoisia seikkoja löydettäväksi.

Lue lisää