Model Expo 2011 - ModuCity
Kirjoittaja TheQ 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

TheQ

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Model Expo 2011 - ModuCity - 05/12/2010 22:24
HOX: Tämä keskustelu koskee vain niitä Model Expon teoksia, jotka kuuluvat ModuCityyn. Jos viestisi koskee ModuCastlen tai muun pöytäalueen keskusteluja, pistä viestisi mielummin sinne.

Ensi keväänä, tarkemmin sanottuna 15-17.4.2011, Model Expo 2011 räjähtää taas käyntiin Helsingin Messukeskuksessa! Paikalla on jo kolmatta kertaa Palikkatakomon näyttely!

Vuoden 2010 Muksumessun ja PiiPoon rakennustapahtuman näyttelyiden perusteella vuoden 2011 Model Expon ModuCity, tuo yhteisprojektien kruununhelmi, on päätetty järjestää hieman uudella tavalla. Tänä kertana ModuCity jaetaan kahtia ModuCityn ja ModuCastlen osasiin joihin kumpaakin rakennetaan oma Moduverse-kokonaisuus. Tässä ketjussa keskustellaan ja suunnitellaan ModuCity eli Town & City teemoista inspiraatiota saanutta kokonaisuutta.

ModuCity sisältää vanhan ModuCityn Town, City, Post-Apoc ja Space puolen eli kaikki "modernit" teemat. "Modernin" voidaan määritellä ajaksi autojen ilmestymisen ja teollisuuden alkuajan jälkeen eli siis tämä on se pöytä jossa vasara raikaa kone-hallista ja jossa pilvenpiirtäjät nousevat vuorien korkeudelle. Pyydän ottamaan huomioon sen seikan että tarkoituksenamme on asettaa pöytä niin että pöydän ympäri on helppo kävellä, on siis parasta varmistua siitä että kaikki modernin elämän hienouden näyttävät hyvältä kaikilta puolilta ja reunoilta.

Koska kyseessä on erittäin isosta projektista johon osallistuu monta rakentajaa, on parasta aloittaa keskustelut tästäkin aiheesta ajoissa. Nyt on paras aika alkaa suunnittelemaan omia ModuCity-teoksiaan! Aika on sellainen pikamatkan juoksija että se saattaa yhtäkkiä pomppia noin vain eteenpäin kovaa vauhtia.

Ja koska kyse on suuresta projektista, tällä kertaa ModuCityn moduulien rakentajille asetetaan lisää sääntöjä: ModuCityyn osallistuvien on ilmoitettava teoksiensa aiheet ajoissa (mielellään ennen tammikuun loppua, viimeistä ilmoituspäivää ei ole vielä ilmoitettu) ja teoksien tulee olla valmiita KAKSI (2) viikkoa ennen Model Expon rakennuspäivää eli rakennuksen on oltava valmiina 31.3.2010. Vain ajoissa ilmoitetut teokset voidaan laittaa esille ModuCityyn näytille. Tämä kahden viikon varoaika on tehty täysin sen takia että ModuCityn organisoija (Awis & A-klaani) voi varmistua että heillä on tarpeeksi moduuleita täyttämään puuttuvat osat. Ilmoituksessa tulee olla mukana kuva, jossa näkyy itse teos valmiudessaan.

Noh, sääntöjen jälkeen on hyvä muistuttaa että Moduverse moduuli on helppo rakentaa annetussa aikataulussa. Nyt vain kaivataan kunnollista keskustelua, suunnittelua ja ideointia Nykyjan pöytään. Itselläni on eräs maininnan arvoinen suunnitelma keskustan isompien talojen rakentamiseen mutta siitä kirjoittelen sitten vähän tuonnempana, parin kokeilun jälkeen...

ModuCityn kartta
Alla oleva kartta näyttää millainen on ModuCityn pohjapiirustus eli mihin tulee millaisiakin moduuleita. Karttaa tullaan merkitsemään kenen moduulit ovat missäkin ja näitä merkitsemisiä tehdään sitä mukaan kun teoksia varmentuu.Tonttivaraukset:
K1-K4: Konselin pilvenpiirtäjä ja siihen kuuluva tie
M1-M2, M4-M5: Plasticin kirkko puistoineen
M3: Legojesse
M6: Lego-mies
M7 & C1: Xsanen paloasema ja siihen kuuluva tie
M10-M13: Jantzun Le Gops-asema
M11, D1 & E1: TheQ:n kerrostalo ja tiet
M14: OskariMasterin kerrostalo
M8: Hankalakalan kerrostalo
G1, M9 & M12: Tronien tie ja talo puistoineen
M15, M16-M21, H1: A-Klaanin taloja ja juna-asema

Lisäys tiemoduuleista:
Tulemme käyttämään tässä kokonaisuudessa teitä, jotka rakentaan tiemoduuli v2:n mukaisesti. Tästä muutoksesta johtuen muistutan että ModuCityn moduulien korkeus on kaksi palikkaa, ei yksi palikka ja kaksi levyä kuten viime vuoden kokonaisuudessa. Moduulien läpileikkaus korkeussuunnassa ylhäältä alas muuttuu siis seuraavaksi: levy - palikka - levy - levy. Luonnollisesti tätä rakennetta tulee käyttää ehdottomasti ulkoreunoilla, moduulin sisällä korkeus voi muuttua vapaasti.

16.1.2011 - Nimet vaihdettu sopimaan uudelleennimetyn ModuCityn eli nykyisen Moduversen tyyliseksi. - TheQ
27.2.2011 - Moduulikarttaa päivitetty. - TheQ
9.3.2011 - Moduulikarttaa päivitetty. - TheQ
20.3.2011 - Moduulikarttaa päivitetty. - TheQ
28.3.2011 - Moduulikarttaa päivitetty. - TheQ

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.Muokattu 11 kertaa. Muokattu viimeksi 28/03/2011 00:43.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 07/12/2010 08:36
Olen rakentamassa modular houses paloaseman katotaan_millaiseen_pojalla_riittää_osat-versiota. Se olisi helppo istuttaa 1x1 moducity-pohjalle.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 07/12/2010 14:27
Minä tuon Post-apoc moduulin, siis yksi moduulipaikka Megamanille.

-_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_-

"It's better to die for the Emperor than live for yourself."
avatar

Acticis

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 07/12/2010 16:10
Siis onko meillä tänä vuonna sellainen pöytä johon tulee tiet samanlailla kuin Muksut-Cityssäkin?

Joka tapauksessa teen jonkinlaisen 1 tai 2 kokoisen rakennuksen en tiedä vielä minkälaisen, mutta alustavasti 2 paikkaa varaukseen.

- Oskari

"We're livin' strange days..."

FLICK'R
Kuulun ANKP:een!

Awis

Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 07/12/2010 17:41
Muksumessu kaavaa ei käytetä, kun junarata tehdään kaupunkiin ja se vaatii oman tilansa.
Ehkä sellainen keskuskatu ja sen laidoille 2.moduulin tontit toiseen laitaan ja 1.modun tontit toiseen reunaan, eli kaupunki olisi yhteensä 4modua leveä. Tuota systeemiä on harkittu riippuen vielä mitä materiaalia väki saa aikaiseksi.

Mikä olisi huomiotavan tärkeää, kun osallistuu moduuliteoksiin niin työ olisi näyttelyn alusta loppuun mukana kokonaisuudessa, ei mitään väli säätöjä. Näyttää jokseenkin hölmöltä, jos kokonaisuudesta poistuu joku teos välillä!
En tiedä mitä muut on mieltä? Mutta esittäisin moduuliteoksiin osallistujille kokoaikaista näyttelyyn osallistumista teoksen osalta!

Awis
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 07/12/2010 18:17
Lainaus
awis
Mikä olisi huomiotavan tärkeää, kun osallistuu moduuliteoksiin niin työ olisi näyttelyn alusta loppuun mukana kokonaisuudessa, ei mitään väli säätöjä. Näyttää jokseenkin hölmöltä, jos kokonaisuudesta poistuu joku teos välillä!

Hyvä tuo muuten olisi mutta harmi niille ketkä ei voi olla mukana kuin vain yhden päivän ja haluaisi hirveästi mukaan Moducityyn. (Kuten minä)*surullinen*

-_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_-

"It's better to die for the Emperor than live for yourself."
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 07/12/2010 18:33
Ei tollasesta imo tartte edes keskustella; Totta kai se näyttää tyhmältä, jos kaupungista otetaan mörskä pois kesken kaiken. Jos ei voi olla koko aikaa, niin älä osallistu yhteisrojektiin.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 07/12/2010 19:30
Teen sitten jotain muuta johonkin muualle, harmi. Ja kyllä se näyttäisi tyhmältä jos keksken kaiken ruvettaisiin purkamaan ModuCityä yhden moduulin vuoksi.*surullinen*

-_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_-

"It's better to die for the Emperor than live for yourself."
avatar

TheQ

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 07/12/2010 19:38
Eräs mahdollisuus on se että se joka voi tuoda teoksen vain vähäksi aikaa messuille tuo itse rakennuksen mutta joka toinen toimittaa tontin. Tyhjä tontti voisi toimia torina tai muuna vastaavana. Tietenkin tulee huomata että tällaiset tapaukset pidetään minimissään eli ei mitään hirveätä sekahärdelli soppaa.

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 07/12/2010 19:48
Tuo on hyvä ratkaisu. Suunnittelemassani moduulissa ei ole (paljon) mitään ihmeellisempää, vain rauniotalo jonka sisällä pari selviytyjää. Mutta se on huono puoli että miltä näyttäisi tori keskellä maailmanlopun jälkeistä tuhoa. Noh, Keksitään joku ratkaisu. Kiitos kun sanoit että toivoa on, Q!*iloinen*

-_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_-

"It's better to die for the Emperor than live for yourself."

Awis

Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 01/01/2011 21:16
Noniin vuosi on vaihtunut, nyt on hyvä ruveta töihin tulevaa expoa rakentamaan!
Tuo tiemoduuli pitäsi saada päätettyä, tehdäänkö vanhalla mallilla vai vaihdetaan uuteen malliin. Niitä pitäsi tehdä cityyn "jokunen" kappale/ usean tunnin työ ja cityy pitää tehdä vielä jotain muutakin!
Tulevan 3kk vuorokaudet jotka voi rakentamiseen käyttää on rajalliset, joten nyt olisi aika saada moduulista Takomonväen yhteinen päätös. Tuokaa mielenne julki, sekä muutkin cityy vaikuttavat ideanne ja tulevat teoksenne yleiseen tietoisuuteen.
Nuo tiedot tarvitaan cityn teiden ja tonttien paikka/määrä suunnittelua varten.

Maansuunnittelurakennusosasto
Awis
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 02/01/2011 11:58
Minulta olisi tulossa nykyajan pöytään 2 moduulin kokoinen LeGops:ien tukikohta eli eräänlainen poliisiasema.
Sijoitustoive olisi kahden tien kulmaus, koska talon yksi kulma rakennetaan viistoksi ja siinä on sisäänkäynti, tämä nurkka siis tulisi katujen kulmaukseen. Lisäksi toisessa moduulissa on parkkipaikat poliiseille ja siitä tulisi mustalla platella yhteys tiehen. Eli erillistä SNOT-tietä ei tarvita, vaan jalkakäytävää korvataan mustalla 8 nupin levyisenä.

Itse talo ei vielä ole valmis, mutta siitä tulee 3-5 kerroksinen ja talon kylkeen tulee tuo jo kuvissa näkyvä Le Gops -teksti.

Rakennelman mukana tulee poliisit ja autot+moottoripyörät.
Sijoituksen kannalta on melkein sama mitä naapuritalot ovat, kunhan ei nyt mitään mafiakartanoa heti naapuriin :)

Talo on 4 nupin päässä moduulin reunasta ja kapenee ylemmissä kerroksissa, eli ei tule naapuritontin päälle.

kuvia tässäFoorumin Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube


:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 02/01/2011 17:16
Minulta tulee 2-3 moduulia, en osaa sanoa, minne. Yhdessä moduulissa on jonkuntyyppistä puistoa ja pari pientä tönöä, ilmoittelen, kun alan moduuleita täyttämään.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 02/01/2011 18:08
Eli jos tekisin muutaman Modulaarin jostain tuhotusta ranskalaisesta kylästä jossa amerikkalaiset ja saksalaiset taistelevat se varmaan tulisi tälle pöydälle?

Awis

Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 02/01/2011 18:20
Ehdoittaisin seuraavaa; post apoc ja muut taistelut siirretään menneisyyden pöydälle, koska cityyn tuntuu löytyvän tekijöitä muutenkin ja tonttitila käy vähiin.Cityssä on tie ja junarata alueet rajoittavana tekijänä muulle rakentamiselle.
Menneisyyden pöytään ei taas ole ilmottautuneita niin paljon, jotta se tulisi täyteen ja siinä on vielä 16 moduulia vapaana.
Keskustelua toivotaan!

AwisMuokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 02/01/2011 22:58.
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 02/01/2011 20:11
City -teema ansaitsee koko pöydän itselleen, mutta menneisyyden pöytään voisi osan jakaa post-apolle. Entäpä jos post-apo onkin tapahtunut ennen ritarien aikaa? Sivilisaatio on taantunut ja historiankirjoista merkinnät kadonneet...Foorumin Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube


avatar

Mikke the Master

Hallituksen varajäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 02/01/2011 21:14
Post apoc pitää ehdottomasti olla nykyajann pöydällä, piste
Eihän siinä ole mitään järkeä että se olisi pöydällä joka on tapahtunut ennen nykyaikaa, kun se tapahtuu vasta tulevaisuudessa. (mahdollisesti, en ota kantaa asiaan tuleeko maailmanloppua, vai ei)

Ja tuo kova-naaman taistelun modupaikka riippuupaljolti siitä onko taistelu nyt/tulossa vai onko se jo mennyt.

Ja awis päivitäppä nettisi jossei se näytä mun ja paten viestejä tuolla toisessa ketjussa.


Hyvää joulua kaikille!

Flickr: [www.flickr.com]
Brickshelf: [www.brickshelf.com]
Youtube: [www.youtube.com]

Awis

Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 02/01/2011 21:38
Pientä selvennystä vielä, Post apo ei oikein enää mahdu nykyajan pöydälle ilman ettei uusia kaupunkirakentajia mahtuisi mukaan, odotellaan varmistuksia ilmoittautuneilta.

City tontit on rajallisemmat koska tiet ja junarata vaativat omat tonttinsa. Verratuna menneisyyden pöytään johon mahtuu n.32 moduulia;
Ilmoittautuneita menneisyyteen on seuraavasti Pate 4 mod, mikke 2-4 mod, Ana 4 mod ja legorex 4 mod eli noin 16 mod. jäljelle jää siis n.16 moduulia jolloin pöydän voi jakaa vaikka kahteen eri aikaan helpommin hallitusti, kuin varsinaisen cityn, jossa talojen rakennusalue on pienempi!

Awis

Eli tilanne cityssä: Jantzu 2modua,Xsane 1modu,Oskari 1modua, Jk97 2-3modua,TheQ 1, Jvvv junat , A- klaani varalla jos jää tyhjiä tontteja.
Vielä mahtuu mukaan, ilmoittautukaa halukkaat city rakentajat!Muokattu 3 kertaa. Muokattu viimeksi 26/01/2011 13:49.
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 02/01/2011 22:03
Post apoc sopii mainiosti menneisyyden pöytään - nimeämme menneisyyden pöydän vain uudelleen esim. Fantasia-pöydäksi, jolloin sinne menee pöydän toiseen päähän kääpiöt ja örkit yms. ja toiseen päätyyn post-apoc.
Näiden välille voi rakentaa vaikka muurin jos siltä tuntuu.
Tai sitten jätetään vain n. 15cm tyhjä tila ja pöytä on jaettu kahdelle teemalle. Selkeää näin.


Suurelle yleisölle ainakin viime vuonna oli hämmentävää se, miksi osa kaupungista on avaruutta tai sotaa.
Pelkkä puhdas nykyajan City omana pöytänään on paras vaihtoehto ja kuten on jo perusteltukin, tilaa on miltei 2x määrä "fantasia"pöydässä...Foorumin Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube

Muokattu 2 kertaa. Muokattu viimeksi 02/01/2011 22:05.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 04/01/2011 14:02
Mutta mitä sitten, jos ajatteli tehdä moduulilleen kaupunkitaistelukohtauksen, joka sijoittuu nykyaikaan, esim. Terroristit vastaan USSOCOM? Pitääkö jättää tekemättä vai laitetaanko sekin menneisyyden pöydälle?

Awis

Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 04/01/2011 14:36
Toteuttakaa vaan vapaasti ideanne, katsotaan missä pöydässä on tilaa parhaiten.
Pöytien nimistä ei kannata murehtia, ilmoittakaa vain moduulimäärät ja aihe.
Alustavat kuvat mahdollisimman pian esittelyyn, jotta voidaan suunnitella valmiiksi pöytien pohjapiirrokset.

Awis
avatar

Acticis

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 07/01/2011 15:28
WIP kuvaa rakennuksestani:


Ajattelin, että kaupungeissa on ollut tähän mennessä paljon julkisia rakennuksia, mutta vähän asuinrakennuksia. Lopputuloksena rakensin kerrostalon. Kuten kuvasta huomaa ylimmässä kerroksessa on sinisiä ikkunoita, saan Mikeltä pian lainaan harmaat ikkunat. Myös alimmassa ja ylimmässä kerroksessa on joko tyhjiä kohtia tai harmaita paloja. Tilaan niidenkin tilalle jostain samaa tan seinää.

(Pahoittelut isosta kuvasta):/

- Oskari

"We're livin' strange days..."

FLICK'R
Kuulun ANKP:een!
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 07/01/2011 15:49
Kuva on passeli, se ei riko foorumia ja halutessaan sen voi avata vielä suurempana ja nähdä yksityiskohdat.

Talo on selvästi messuille kelpaavaa tasoa ja asuintiloja kaupunki kaipaakin (LEGOn omatkin setit aina keskittyy vain kauppoihin, poliiseihin jne.).
Tee vielä töitä tuon pihan kanssa. Kävelytie talolle kiveä ja ruohoa taas voisi olla esim 2-3 sivulla reunaan saakka? Jos nääs vain yksi sivu on katuun yhteydessä?

Toivottavasti muutkin tekee asuintaloja kaupunkiin. Joku voisi intoutua tekemään sairaalan helikopterikenttineen ja ambulansseineen?Lisäys: katolle voisi laittaa yhden kerroksen palikoita kiertämään reunille. Monissa maissa näin rakennetaan, joskin talvella talkkari sitten kiroilee lumia reunan yli nostellessaan...Foorumin Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube

Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 07/01/2011 15:58.
avatar

Acticis

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 07/01/2011 15:54
Siis joo anteeksi unohdin laittaa aikaisempaan viestiini, että teen pihan myöhemmin.
Kuitenkin laitan varmaan jotain kukkaistutuksia, polkua ja muuta kerrostalon pihan oheistuotteita.

- Oskari

"We're livin' strange days..."

FLICK'R
Kuulun ANKP:een!
avatar

TheQ

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 12/01/2011 10:35
OskariMasteri & Jantzu: Olisi hyvä jos yksittäisten teoksien kommentointi jätettäisiin teoksen WIP-ketjuun eikä tähän yleiseen keskusteluun. Jos Oskari on jo tehnyt WIP-ketjun ja viestejä on kirjoitettu sinne niin sitten voitte osoittaa sormella minua ja kutsua hölmöksi *hymyilevä*

Itse varaan tässä vaiheessa yhden (1) moduulipohjan.

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - Nykyajan pöytä - 13/01/2011 22:46
Minäkin varaan yhden (1) moduulipohjan, kuvia on tulossa piakkoin.

Ja paikalla olen varmasti koko viikonlopun, rakennuspäivä mukaanlukien.
avatar

TheQ

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - ModuCity - 16/01/2011 20:08
Ensimmäistä viestiä on nyt päivitetty uuteen muotoon eli siinä on nyt kartta (vielä ilman moduulivarauksia), nimi on vaihdettu (nykyisin tämä on ModuCity) ja maininta uuden tiemoduulin käytöstä.

Tärkeä huomio: Koska käytämme uutta tiemoduulia, jokaisen ModuCityn moduuliin tulee olla kaksi palikkaa korkea alustassa. Tämä tarkoittaa sitä että moduulin alle asetetaan yksi kerros levyjä.

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.
avatar

Acticis

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - ModuCity - 16/01/2011 20:19
Lainaus
TheQEikös tästä pitänyt tulla sellainen kaupunki jota voi kiertää? Itse sain jostain sellaisen käsityksen.

- Oskari

"We're livin' strange days..."

FLICK'R
Kuulun ANKP:een!
avatar

TheQ

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - ModuCity - 16/01/2011 20:25
Kyllä, kaupunki voidaan kiertää. Kaupungin kartan mukaan alasivuun (5. riviin) lisätään myöhemmin jonkinlainen ohut kävelykatu mutta koska se ei ole niin oleellinen, päätin ensi alkuun laittaa jotain kartta-esitystä ihmisille.

Jantzun ja Awiksen kanssa ollaan juteltu alustavasti sitä että Jantzun poliisiasema tulisi moduuleille M10-M11 ja minun teokseni moduuliin M11. Xsanen paloasema kaipaa tien varsi paikkaa joten hänelle sellainen suodaan.

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 16/01/2011 20:31.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2011 - ModuCity - 16/01/2011 21:24
Varaisin kaksi moduulipohjaa, ks. katedraali Galleriassa.
--
Janne


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään