LUGBULK
Kirjoittaja TheQ 
avatar

Pate-keetongu

Sihteeri Hallituksen jäsen Moderaattori

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: LUGBULK - 09/06/2011 09:02
Vähän arvelen ettei niitä enää valmistata (Ei aktiivinen osa), kun muistaakseni ykkössarja on jo pois valmistuksesta. Amerikkojen LEGO-kaupoissa oli noissa Build a Minifig-laareissa series 1-osia, mutta tiedä sitten olivatko vain jäämäerää. Kannattaa tietenkin kokeilla. Ainakin spartalaisen tummanpunaiset viitat pääsivät viime tilaukseen.

Koko zombin tilaukseenhan tarvitsee kolme osaa (Pää, vartalo, jalat) ja siinäkin on se, että riittääkö yhden henkilön pisteet niihin kaikkiin. Vaikka kyllähän pelkillä päilläkin saa kivan zombiapocalypsin aikaan.

----------------------------------------
Cyclopics Bricks -blogini - Flickr - Myyrä ~ LEGO Ideas[]
avatar

Acticis

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: LUGBULK - 09/06/2011 11:08
Idea voisi olla hyvä, mutta mahtaakohan olla enään aktiivisia helmikuussa... Sillä lisenssillähän nuo zombit eivät ole...

- Oskari

"We're livin' strange days..."

FLICK'R
Kuulun ANKP:een!
:: Lainaa ::
Aihe: Re: LUGBULK - 09/06/2011 17:53
Aktiiviset osat ovat siis n. viimeisen 1,5v aikana julkaistut setit?

Ja eikö se riittäisi että yksi henkilö tilaa tarpeeksi monta päätä, että se otetaan mukaan tilaukseen. Eikös se suunnilleen niin mennyt että kappalemäärältä halutuimmat 100 (?) osaa pääsee mukaab tilaukseen?
avatar

Mikke the Master

Hallituksen varajäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: LUGBULK - 09/06/2011 19:56
Ei, kaikkien antamien pisteiden määrä ratkaisee, onko osa mukana. Sitten Lego voi myös pudottaa sen vielä.


Hyvää joulua kaikille!

Flickr: [www.flickr.com]
Brickshelf: [www.brickshelf.com]
Youtube: [www.youtube.com]
:: Lainaa ::
Aihe: Re: LUGBULK - 10/06/2011 13:04
Meillä ja TLG:llä säännöt elävät niin että jokainen LB on ollut erilainen. Nyt muutimme pisteytystä niin että jokainen saisi 2 eniten halumaansa osaa. Loput osat meni pistemäärän mukaan.

Hankalin muuttuja on tässä ollut aina tuo TLG karsinta kierros. Kun ehdotamme 100 osaa niistä yleensä 5-10% karsitaan. Niitä ei vaan nyt tällä kertaa saa ilman sen kummempaa syytä.

Jos itse olisin ison virman pomo, en minäkään antaisi "hyvänteväisyyteen" niitä osia jotka minulla on sillä hetkellä vähissä ;)

Mutta kaikesta säätämisestä huolimatta LUGBULK on hyvä programmi ja jos jotain osaa haluaa paljon on ihan hyvä mahdollisuus saada se.Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 10/06/2011 13:07.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään