Model Expo 2013 - Yhteisteos
Kirjoittaja TheQ 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

TheQ

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 23/10/2012 14:19
Vuosien kokemuksien opettamana jokainen Takomolainen taitaa tietää, että pari kuukautta ei riitä paljoa mihinkään isompien kokonaisuuksien tekemisessä, joten tänä vuonna Hallitus katsoi parhaaksi, että jokaisen Takomolaisen vuoden kohokohdan, Model Expoon tulevan näyttelymme, suunnittelu alkaa jo hyvissä ajoin. Viime vuoden R2-D2:n hieno esimerkki organisoinnista valjasti meidät sen verta hyvin eteenpäin, että samaa kaavaa tulisi käyttää tänäkin vuonna Expon pääteoksemme, Moduverse-yhteisteoksemme, suunnittelussa.

Tänä vuonna Moduverse-pääteoksemme organisoijaksi valinta perustuu yhdistyksen jäsenten tekemään valintaan. Homma toimii niin, että jokainen organisoijaksi haluava kirjoittaa ja dokumentoi oman ideansa tulevan Moduverse-teoksen pääteemaksi ja rakenteeksi ja kertoo sen tässä ketjussa. Ideana on, että jokainen ehdotuksen kirjoittaja on valmis organisoimaan Moduverse-teoksen kuvailemansa idean pohjalta. Toisin sanottuna, ehdotuksen kirjoittaja toimii kyseessä olevan ehdotuksen mukaisen yhteisteoksen pääorganisoijana.

Ensi kuun alussa, myöhemmin tarkemmin ilmoitettavana päivänä, yhdistyksen jäsenet valitsevat äänestämällä parhaimman ehdotuksen kaikista ehdotuksista. Tasapelin sattuessa, eniten pisteitä saaneet ehdotuksen menevät toiselle kierrokselle ja mikäli edelleen sattuu tasapeli, yhdistyksen puheenjohtaja (eli allekirjoittanut) valitsee voittavan ehdotuksen. Tämän jälkeen, voittavan ehdotuksen tekijä nimetään pääteoksemme organisoijaksi ja hän voi aloittaa työnsä muun organisoijatiimin kanssa.

Jotta saisimme hieman paremmin selville, millaisia ehdotuksia tulee tähän äänestykseen, tulee tähän ketjuun lisättävien ehdotuksien sisältää ainakin seuraavat kohdat:

- Ehdotuksen nimi
- Ehdotus selostettuna tekstinä
- Kartta teoksesta
- Lista mahdollisista teoksista

Muistakaa, että ehdotus on yleisellä tasolla tehty eli ehdotuksen kartassa voidaan kertoa yleisesti mitä millekin alueelle tulee, millaisia teoksia millekin alueelle voisi tulla ja muita vastaavia ajatuksia. Yksittäisiä teoksia ei voi eikä kannata kovin tarkasti määritellä, ellei ehdottaja ole täysin varma että sellainen teos on varmasti tulossa. Muutenkin kannattaa ottaa huomioon, että yhteisteokseen tulevat teokset ovat edelleen niiden rakentajien suunnittelemia teoksia, joten kannattaa jättää jonkun verran tilaa yksilöllisille näkemyksille.

Lopuksi sanon vielä sen, että tässä ketjussa voidaan myös keskustella yleisesti pääteoksesta ja erilaisista ehdotuksia. Ehdotuksien määrää ei ole rajoitettu, joten hyvä keskustelu voi luoda uusia, tarkempia ja kiinnostavampia ehdotuksia. Mikäli teillä on jo olemassa isompi kokonaisuus ModuCastle- tai ModuCity-pohjille rakennettuna tahi teillä on muita erikoisempia osia, esim. junaratoja, paljon, kannattaa siitä ilmoittaa täällä niin ne voidaan ottaa huomioon ehdotuksissa.

Ja eikun ajatukset lentämään!

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.
avatar

konseli

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 23/10/2012 18:33
Voisiko liikettä koittaa lisätä entistä enemmän yhteisteokseen? Miten liikkeen voisi kiteyttää osaksi teemaa ja kokonaisideaa?

Käytössä on Mindstormit, moottorit, junat ja vilkkuvat valot ja ties mitkä. Yhdellä moottorillakin voi saada aukeavia luukkuja ja ovia, työtä tekeviä koneita, liikenneruuhkaa tms. Eikä junienkaan tarvitse olla junia. Niillä voi liikuttaa vaikka autoja, hevoskärryjä tai ihan mitä vain.

Suuri yleisö tuntuu kokemusten perusteella innostuvan siitä, että LEGO-teoksessa tapahtuu konkreettisestikin jotain. Itse lupaan ääneni hyvälle kokonaisidealle, joka keksii miten liikkeen saa osaksi kokonaisuutta ja miten rakentajat sen konkreettisesti toteuttavat.Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 23/10/2012 21:13.

R2-D2

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 23/10/2012 20:31
Moi,
mukana ollaan tavalla tai toisella, miten vaan.

Kertauksena kaikille suunnittelijoille muutama detalji. Eli viimeksi osastomme koko oli 6mx10m, jolle alalle piti mahtua kaikki, myös suoja-aidat. Ne Messukeskuksen pöydät ovat mitoiltaan 100cm x 250cm ja niitä saanee taas tarvittavan määrän. Sähköä on, eli laitteita voidaan syöttää myös muuntajilla paristojen sijaan.

Ja tarjolla olisi
-NXT-tornit vähäisin lisäyksin (2x2 modulia+kadut kahdelle sivulle)
-katuja ja ratapohjaa ilman kiskoja
-jalkapalloa (kenttä 3x4 modulia)
-partiolaisten leiri (metsässä, 3x4 modulia)
-liikennemerkkejä ja katulamppuja
-vesialuetta 25-30 modulia

terv. R2-D2
********************
Palikat pitää laittaa liikkumaan, ne tykkää siitä !
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 23/10/2012 20:43
varmasti ajoissa valmistuu ala-asteen koulu 2x4 moduulia. ideoimani ja vähän aloitettu pesäpallokenttä tapahtumineen valmistuu toivottavasti ajoissa..ehkä myös jonkinlainen kerrostalo.

-mikkoMuokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 23/10/2012 20:46.
avatar

Pate-keetongu

Sihteeri Varapuheenjohtaja Hallituksen jäsen Moderaattori

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 25/10/2012 19:53
Minulla olisi tuo Humppa-pubi, paikka toimisi lähinnä reunassa, mielummin tie ainakin oikealla puolella reunasta nähden. Muilla reunoilla ei niin väliä ole.

----------------------------------------
Cyclopics Bricks -blogini - Flickr - Myyrä ~ LEGO Ideas[]
avatar

Acticis

Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 25/10/2012 23:25
Modutaloja tulossa ainakin kaksi minulta. Kulma ja suora. Enköhän voi jokusen kerrostalonkin tehdä.

Korotettua kaupunginosaa voin olla kanssa tekemässä! Korotettu moduulipohja on plate+plate+technic+5palikkaa+technic+plate. Elikkäs 6 palikkaa korkeampi kuin normaalipohja. Toki palkkien säästämiseksi voidaan sopia että esimerkiksi pelkkien kulmien tarvitsisi olla palkitettuja.

- Oskari

"We're livin' strange days..."

FLICK'R
Kuulun ANKP:een!
avatar

ptLeskinen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 26/10/2012 08:28
Selvitellään pian mikä on tällä kertaa kokoluokka mutta toki "ennätystä" lähdetään rikkomaan.

Jos kaupunkiin haluttaisiin jotain isoa voi olla tarpeen koota voimia:

- lentokenttä (kiitorata, terminaali, koneet)
- urheilustadion (stadionrakenteet, lajit)
- iso satama (terminaali, nosturit, laivat)

Entä iso teemapuisto? Huvipuisto tai vaikka "elokuvastudiot"
- vuoristorata
- merirosvoja
- kummituslinna
- prinsessalinna
- villin lännen kaupunki

Jvvv

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 26/10/2012 09:27
Liike voisi kyllä olla mainio teema jollakin kertaa. Myös korkeuserot toisivat kivaa vaihtelua, ehkä jonakin vuonna kaupungin keskellä voisi olla ihan massiviinen vuorikin?
avatar

Luuranko

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 26/10/2012 14:45
Lainaus
konseli
Voisiko liikettä koittaa lisätä entistä enemmän yhteisteokseen? Miten liikkeen voisi kiteyttää osaksi teemaa ja kokonaisideaa?
Minulta tämä saa kannatuksen. Esitellessä on aina huomannut, kuinka liikkuvat jutut vetoavat kansaan. Paikallaan olevia teoksia ihmiset rakentavat kotonakin, mutta liikkeen sisällyttäminen taidokkaasti kielii ammattitaidosta. Kenties.

Jokin iso kohokohta on ekstraboonusta aina.

-Pluurankeli

No, oikea elämä on vielä sairaampaa.

Brickshelf
Vuhvelituotanto

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 26/10/2012 16:48
Jos rautatie sisältyy suunnitelmaan niin mulla ois tarjota viime kevään "VR-kalusto" sekä jotain lisää.

Tarkoitus on rakennella johonkin junaan myös se värianturilla toimiva nopeussäätö, mikä mahdollistaisi eri nopeudet eri osissa rataa ja myös esim. hidastuksen & pysähtymisen aseman kohdalla. Muuta huvitusta mitä voisin miettiä olisi esim junan ulkopuolella oleva nopeusmittarinäyttö. Toki nämä featuret ei sitten olisi aivan legoihin perustuvia enää...

9V kiskoja löytyy 20 suoraa pätkää, mutkaa parin ympyrän verran, haaraumia 2 kpl molemmin päin (keltaiset vivut saattaa olla rikki).

Teokseen voisi keksiä jonkun yleisön ohjattavissa olevan systeemin, esim nosturi jolla pitää saada tehtyä asia X. Jos joku jaksaa säätää, niin jollain mindstorms-ratkaisulla tuommoinen voisi toimia niinkin että nosturin liikeradat ei suoraan olisi naperoiden käsissä vaan ne olisi paketoituna "toiminnoiksi" joita pystyisi käyttämään. Tässä siis se ajatus että ohjattavalla jutulla ei pystyisi vapaasti murjomaan ympäristöä miten sattuu, sekä pienokaistenkin helpompi käyttää. Ja vielä parempi, jos se yleisön käytettävä juttu olisi osana muuta toimintokokonaisuutta, tyyliin "lastaa vaunu" ja sitten se vaunu vie kuorman johonkin.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 26/10/2012 17:19
toi lentokenttä mokkina kuulostaa tod. hyvältä. suurta ja kaunista vaan kaikilta mukaan. ehkä pöytäkokonaisuuden " leveyttä " ei kannata expoon hirveesti kasvattaa, muuten keskellä olevista teoksista ei saa kunnon näkymää. mites ois tällanen japanilaistyylinen lentokenttä jonka kiitoradat sijaitsee meren "päällä" =) . mulla on useampia noita 90-luvun koneita kokoelmissa jos hangaareihin mahtuu. ja liikettä saadaan jos pikkuseen rc kopteriin tehään lego-look-a-like- teippaukset.. =)

-pesisstadion hanke liikahtanut eteenpäin, edelleen homma kusee kenttämaalausten toteuttamisen mahottomuudesta. laitan kuvaa pajaan ku saan alustavan kentän tehtyä. tarkoitus jäljitellä pihkalan stadionia hyvinkäältä. koko tullee olemaan 3x3 mod. täyteen ahdettuna.. =)

R2-D2

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 26/10/2012 21:45
Onko kellään tietoa Ruotsin suurimmasta Legokaupungista?

terv. R2-D2
********************
Palikat pitää laittaa liikkumaan, ne tykkää siitä !
avatar

ptLeskinen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 27/10/2012 11:17
Lainaus
R2-D2
Onko kellään tietoa Ruotsin suurimmasta Legokaupungista?

Tää on hyvä, pitää meillä isompi olla :)
avatar

TheQ

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 27/10/2012 13:24
Ei ole tietoa, mutta ajattelin kysellä hieman Swebrickistä, josko sieltä lahden länsipuolelta haluaisi jokunen tulla Suomeenkin näyttämään teoksiaan :)

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 27/10/2012 15:18
Semmoinen mietityttää, että olisiko tänäkin vuonna scifi-aiheisille moduuleille tilaa omalla pöydällään vai teenkö sitten jonkin sortin dioraamoja?

-_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_- -_-

"It's better to die for the Emperor than live for yourself."

R2-D2

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 27/10/2012 16:42
Moi,

- scifi aiheesta -

moni juttu on vain järjestelykysymys, kun sitä pääsee työstämään riittävän ajoissa.

Scifi aihe voisi sopia esimerkiksi osaksi isompaa tiedepuisto kokonaisuutta. Vrt. Esim. Heureka, mutta enemmän ulko-aktiviteettejä ja näyttelyosastoja.

Tähän kokonaisuuteen pystyisi liittämään myös esimerksi dinomaan, avaruusaiheen, arkeologiset kaivaukset jne. Vaikka mitä!

terv. R2-D2
********************
Palikat pitää laittaa liikkumaan, ne tykkää siitä !

Finland Brick

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 27/10/2012 22:51
R2-D2:n kommentia jatkaen.
Itsellä olisi kiinnostusta jos castle teema saataisiin tuotua kaupunkiin mukaan,vaikka juuri jonain teema puistona/kylänä,jossa olisi vaikka joku luokka luokkaretkellä ja joku bussi parkkipaikalle niin ylesö voisi jopa hahmottaakkin?
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 28/10/2012 09:17
olisi tosi mukava tulla mukaan rakentamaan mutta sitä on nyt vähän vaikea vielä sanoa kun sinnekkin on se 550 km matkaa... :( mutta hyviä ehdotuksia on teillä
avatar

ptLeskinen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 28/10/2012 11:16
Lainaus
megaman
Semmoinen mietityttää, että olisiko tänäkin vuonna scifi-aiheisille moduuleille tilaa omalla pöydällään vai teenkö sitten jonkin sortin dioraamoja?

Jos innostuneita tekijöitä on riittävästi niin varmasti järjestyy tilaa erilliselle yhteisteoksellekin. Mutta siihen tarvitaan kiinnostuneiden itsensä avaama erillinen keskustelu. Autamme kyllä sitten organisoinnissa kun riittävä liike saadaan aikaan.

Tässä ketjussa vain "pääteoksesta" joka tullee kipuilemaan yli 200 modulin rajan? ;)
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 06/11/2012 07:58
Niin minulla olisi n. 100-200metriä rautateitä ja 30 kpl kauko-ohjattuja opastimia, vaihteita, vaunun irrottajia, tasoristeyksiä, yms.
Niin ja juniakin löytyy sekä patteri että muutajavetoisia tai sitten ihan infrapuna ohjattavia.
Minun junat/rautatiet ovat pääosin 12v sarjaa. Sama raidelevys sopii myös muihin uudempiin juniin.

Radasta pystyy tekemään yhtenäisen ja sillä pystyy operoimaan useita eri junia yhtäaikaa.
En tiedä paljonko teillä tuolla on tuota pöytätilaa?

R2-D2

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 09/11/2012 20:22
Tervehdys oi jalot rakentajat


Olemme keskustelleet,
siis R2-D2, Awis, ptLeskinen, Lonkka sekä Plastic,
tulevan Expon tekemisestä ja päättäneet tarjoutua ottamaan tästä projektista vetovastuuta.


# Tähän mennessä olemme saaneet alustavan, odotuksiamme vastaavan lupauksen näyttelytilasta ja keränneet aiheita, sekä ajatuksia suunnittelutyön pohjaksi. Tavoitteenamme on saada mukaan jopa viime kertaa lukuisampi määrä rakentajia mukaan tekemään yhteistä pääteostamme. Aikaisemmista näyttelyistä olemme saaneet oppia valojen liikkeen huomioarvosta ja toivommekin saavamme näitä elementtejä jälleen tasaisesti koko pöydän mitalle. Minulla on jo joitakin ajatuksia asemakaavan rakentumisesta, mutta tässä vaiheessa kaikki riippuu vielä tarjonnasta.


AIHEITA ja IDEOITA

-Kalmanvuori Monsters / Adams Family teeman mukaisesti. Esim. hauta, ovi tai portti voisi liikkua + strobovalo kartanon sisään), ja tietysti kammottava kalmansuo.
- Metsäalue + partioleiri
- Iso kotieläintarha, eläimiä, eläinten hoitajia ja yleisöä ym. Haluamme mukaan useampia friends rakentajia tekemään tätä ja muitakin kohteita. Vanhanajan tuulimyllyt

- Urheilupuisto/keskus, jalkapallokenttä (valopylväät), pesäpallostadion, skeitti puisto, koripallokenttä, maauimala tai uimahalli, ym.

- Esikaupunkia, palveluja ja pientaloaluetta.
- Rantaan Castle, vanha linna turistikohteena, onhan nyt yksi linna oltava. Arkeologiset kaivaukset,
-ISO joki (3-4mod leveä) ja mannermainen jokisatama keskelle teosta, pari 40cm jokilaivaa / proomua, korjaustelakka, pöydän keskilinjalle iso rautatiesilta joen yli ym.
- City, puistoja, korkeampia taloja, kirkko ym. Asiaan kuuluvaa rakennuskantaa, aloittava iso rakennustyömaa (kuoppa tai paalutustyömaa?) jne.

- Kantakaupunkiin kokonainen modulitalojen katu.
- Tiedekeskus (scifiä, dinomaa, avaruuskeskus, ym aiheita)
- Vettä, pato, vesivoimala

Alakaupunkiin
- teollisuusalue, puunjalostusta, metalliteollisuutta ym. tehtaita
- Huvipuisto tai vaikka "elokuvastudiot". Vuoristorata, merirosvoja, kummituslinna, prinsessalinna, villin lännen kaupunki, Star-Wars temapuisto tms.

- maaseutua navettoja , sikaloita , kanaloita ,peltoja ja sinne asiaan kuuluvaa kalustoa ja rakennuskantaa ja tuulivoimapuisto

- Military aiheiden rakentajia kaivataan mukaan rakentamaan varuskuntaa ja harjoitusmaastoa. Raskasta aseistusta, esim. panssareita rekan lavetilla (kuljetuskolonna), ilmatorjunta-ohjuksia, tutka-asema (pyörivällä antennilla) jne, ampumarata (kaatuvat taulut), kaupunkisodan harjoitusalue ym.


YLEISTÄ

Yllä kuvattu ei ole lopullinen asemakaava. Järjestys ja sisältö elävät vielä.
- Rakennetun alueen leveys 6mod, kuten viimeksikin.
- Kaksi junarataa, toinen pöydän reunan sijaan pöydän keskelle siten, että toiselle puolelle 2mod ja toiselle 3mod, silta yli joen, lenkit päihin, joku pätkä kaarretta voisi tulla myös katetuksi, =tunneli.
- Enimmät kadut kulkevat poikki pöydän, kuten viimeksikin.
- "Olemassa olevaa teoskantaa hyödyntäen ja luovaa vapautta kahlitsematta"
- Liikettä, valoa, friendsejä, korkeita teoksia ym. huomiomagneetteja tasaisesti koko pöydän mitalle

Osallistua voi yhdellä, tai useammalla modulilla.
Tavoitteenamme on rakentaa yli 300 modulin teos, joten aiempaa useampi rakentaja mahtuu mukaan.
Ylibuukkaustilanteessa tilaa tekevät ensi-sijaisesti ne, joilla on isoimmat tontti varaukset.Model Expo 2012 osallistujia

terv. R2-D2
********************
Palikat pitää laittaa liikkumaan, ne tykkää siitä !Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 09/11/2012 20:24.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 09/11/2012 21:40
:) tuttuja naamoja kuvassa. itse pitää vielä miettiä pääseekö tuonne expoon kun se on niin kaukana..

R2-D2

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 18/11/2012 09:23
Moi,
olen tehnyt nyt ensimmäiset kuvat asemakaavasta. En ole vielä tyytyväinen.
Tuli liian iso, rautatiet ei vielä istu hyvin isoon kuvaan ja teemojen ryhmittely,
siinä kolme isointa syytä ensimmäisen vedoksen hylkäämiseen.

Teen uuden.

terv. R2-D2
********************
Palikat pitää laittaa liikkumaan, ne tykkää siitä !
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 18/11/2012 09:52
Minua inspiroisi rautatiet eniten. Minulla on 30 9v mutkaa ja 10 suoraa.
Jos saa tuoda omia settejä niin otan MY OWN TRAINS sarjasta soravaunun, tukkivaunun, tummanharmaan isomman veturin ja jarruvaunun.
Oma moc: ini on hieman kesken mutta eiköhen se saada valmiiksi. Kuvia tulee jonkun ajan päästä.

Ja tuo villilänsikin olisi ihan siisti. Pitäsi johny thunder ja minifigures sarjasta suunitella ukot.
avatar

legorides

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 18/11/2012 19:16
Tässä pari ideaa, jotka tulivat mieleen:

Bulevardi, eräänlainen pääkatu, joka kulkisi pöydän poikki kahden
moduulin levyisenä. Käytännössä kaksi vierekkäistä kaksikaistaista
katua, katujen välinen osuus olisi 12 nupin levyinen nurmikko (6 nupin
jalkakäytävät vaihettaisiin vihreiksi katujen välissä) ja sille rivi korkeita
palmuja tai muita puita. Tasoristeys ei tähän sovi vaan rata ylittää bulevardin
siltaa pitkin tai on kaksi erillistä ratalenkkiä kaupungin molemmissa päissä.

Moottoritie, joka kulkee sillalla poikittain pöydän yli kuten bulevardi.
Sillan alle parkkipaikkoja, laitapuolenkulkijoiden asumuksia tai muuta
hämärää toimintaa.

Minulla olisi asuntovaunuja ja -autoja isompaankin leirintäalueeseen, jos jostain
löytyy laaja tasainen nurmikko (myös toistakymmentä 1970-luvun custom vani'ä
harrastajatapaamisen järjestämiseen jollain parkkipaikalla tai niityllä).
avatar

Acticis

Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 18/11/2012 19:25
Bulevardi ja motari ovat hienoja ideoita, kannatusta täältä!

- Oskari

"We're livin' strange days..."

FLICK'R
Kuulun ANKP:een!

R2-D2

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 18/11/2012 19:59
Bulevardi voisi olla näyttävä yhdistelmä modulitalojen kanssa,
motaria en lupaa suoralta kädeltä. Nurmikenttää tms. voipi onnistua.

terv. R2-D2
********************
Palikat pitää laittaa liikkumaan, ne tykkää siitä !
avatar

Acticis

Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 18/11/2012 22:43
Entäs jos pöydän ylitse kulkisi joki 45 asteen kulmassa jolloin motari voisi mennä sillanomaisesti sen ylitse?

- Oskari

"We're livin' strange days..."

FLICK'R
Kuulun ANKP:een!
avatar

Luuranko

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 19/11/2012 19:16
Bulevardi kuullostaa näyttävältä. Itse olen mitä todennäköisimmin mukana viime vuoden tauon jälkeen ainakin expoilussa yleensä, mutta luultavasti myöskin yhteisteoksessa. Humppapuiston pohjan raato lojuu jossain. Erillisenä teoksena mainittakoon ehdottomasti Humppalava kaiuttimilla (kenties) tai peräti kaiutinvitriinillä (vielä suurempi kenties), mikäli awiksen toteutuspuoli onnistuu.

On tämä kuitenkin sen parhausluokan tapahtuma, ettei viitsisi jättää väliin.

-Pluurankeli

No, oikea elämä on vielä sairaampaa.

Brickshelf
Vuhvelituotanto

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 20/11/2012 20:06
Osallistun, tietenkin!
Itselläni rakenteilla amerikkalainen Deli tai jokin muu vastaava kuppila.
Teemaehdotuksia:
- Laitakaupunki (harmaita taloja ja muuta ränsistyneenpää hökkeliä)
- Huvipuistosaari (tänne voisi kulkea lautta satamasta)
- Bulevardi (moduulitalojen reunustama katu, toiseen päähän korkea pilvenpiirtäjä tai kaksi)
- Urheilustadion (rokkisoi pesisstadion sopisi vallan mainiosti)
- Satama-Alue (rahtialuksia,kontteja, tulli yms.)
- Tehdas-Alue (mahdollisesti lähellä satamaa, tehtaita, rekkoja (legorides), ehkä myös hylätty tehdas?)
- Asuinalue ja Metsä (omakotitaloja, muutama kerrostalo, metsään leiri ja kriminaalien piilopirtti myös joki voisi kulkea metsän läpi ja jatkua kaupunkkiin)


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään