Model Expo 2013 - Yhteisteos
Kirjoittaja TheQ 

Tapsa

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 26/07/2013 10:49
Tervehdys

Seuraavan vuoden expoille voisi rakentaa enemmän puolittaisia rakennuksia, jotka sijoiteltaisiin näyttelypöydän reunamille. Tällöin yleisö pääsee paremmin ihailemaan rakennuksen sisällä tapahtuvaa elämää. Mielestäni tämän vuoden expoilla osa hienoista pikku yksityiskohdista meni yleisöltä ohitse, kun yksityiskohdat olivat umpinaisessa talossa keskellä kaupunkia.

Ehdotukseni on siis, että pöydän reunoilla olisi enemmän puolittaisia rakennuksia, joiden sisältö olisi nähtävänä. Kaupungin keskellä olisi enemmän ulkoapäin vaikuttavia rakennuksia, jossa ei tarvitse niin paljoa panostaa sisätiloihin/ siellä tapahtuvaan elämään. Saa toki, mutta ei sitä yleisö kykene näkemään.

Mitä mieltä?

-Tapani
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2013 - Yhteisteos - 26/07/2013 13:29
Sairaala oli hieno esimerkki. Poikkileikkauksia on hyvä olla teoksessa niin talojen, kuin maastonkin osalta. Ei tietenkään kaikissa reunalla olevissa, mutta useammassa kuitenkin.
Tämä toki jää kunkin rakentajan harkittavaksi, mutta ehkäpä tän vuoden esimerkki inspiroi 2014 teoksia.Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään