LEGO harrastajien IRC ja Skype keskustelut
Kirjoittaja TheQ 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

TheQ

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: LEGO harrastajien IRC ja Skype keskustelut - 12/11/2009 21:48
Tylsiä tilanteita ja visaisia kysymyksiä varten on Palikkatakomolla tarjota foorumin lisäksi myös reaaliaikaiset keskustelut kahdenkin erilaisen ohjelmiston kautta. Toinen edustaa maailmalla laajaa suosiota saanutta suomalais-tietotaitoa ja toinen taas tulevaisuuden puhelinta eli kyseessä siis ovat IRC ja Skype. Tässä ohjeet suomalaisten LEGO harrastajien keskusteluihin löytämiseen:

IRC
Palikkatakomon kanava on osoitteessa #palikkatakomo IRCNetissä. Sinne löytää tiensä parhaiten IRC ohjelmaa käyttämällä mutta jos tämä kuulostaa ikävältä, myös Mibbitin tai vastaavan web-ircin kautta voi joukkoihimme liittyä.

Skype
Vaikka Skype on ensi-sijaisesti puheluita varten kehitetty, on sen "ryhmächat" melko käytännöllinen kapistus. Suomalaiset LEGO harrastajat ovat jo muutaman vuoden keskustelleet LEGO asioista ja kaikesta muusta maan ja taivaan välillä omassa keskustelussaan. Jos Skypen keskustelut kiinnostavat, ottakaa yhteyttä allekirjoittaneeseen Skypen kautta. Tunnukseni on nähtävissä profiilissani.

Antoisia keskusteluja.

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: LEGO harrastajien IRC ja Skype keskustelut - 20/01/2018 15:27
Ircin ja Skypen rinnalle on avattu Discord -kanava: https://discord.gg/7BTDwf8Foorumin Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään