2017 rakennusaiheita yms Suomi 100v ideointiketju
Kirjoittaja JK 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: 2017 rakennusaiheita yms Suomi 100v ideointiketju - 20/06/2016 09:10
Harjavallassa asiasta oli jo vähän puhettakin, että miten Palikkatakomo huomioi Suomi 100v juhlavuoden?
Kalevala mainittu ja minusta se on hyvä idea, ainakin osalla rahkeet riittää toteuttaa sellaistakin, mutta ei kaikilla.

Minun ja Fannyn ehdotus olisi ensi vuonna takomossa huomioida esim se mistä Suomi tunnetaan maailmalla. Rakennusmahdollisuuksia on niin pientä kuin isoa, erikoista ja tavallista. (sauna, formulakuskit, rallikuskit, yötön yö, metallimusiikki, järvet, joulupukki, Lappi, Abloy, Nokia, MaxPayne, AngryBirds, jne jne jne) Voi tehdä modulaareja yhteisteoksiin sopiviksi, voi tehdä 1:1 kännyköitä, rakentaa mosaiikkitaidetta, mitä vaan!

Jos ensi vuonnakin on 4 isoa näyttelyä, niin Suomi-aihetta voi kierrättää kaikissa perinteisten rinnalla. Suomi-näyttelystä voi tulla yhden pöydän kokoelma tai sitten isompi tai ei mitään. Kaikki aina riippuu siitä mitä takomolaiset rakentaa.

Tässä vaiheessa kun juhlavuoden alkuun on 6kk, niin olisi hyvä alkaa ideoita kerätä. TheQ ja Pate ainakin ideoivat jo sitä Kalevalaa, joten keskustelun avaukseksi tämä viesti tähän nyt.

PS. myöhemmin oma ketju sitten ajoissa Expo2018 tapahtumalle, koska 1,5 vuoden päästä takomolla on oma juhlavuosi, kun 10. kerran menemme Model Expoon.Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube

Muokattu 3 kertaa. Muokattu viimeksi 20/06/2016 13:11.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään