Uudet jäsenet!
Kirjoittaja TheQ 
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Uudet jäsenet! - 05/09/2018 19:51
Hei

olen pk-seudulla asuva 40v mies, Technic-teemasta kiinnostunut harrastaja. Koska kokoelmani on Länsi-Uusimaalla jossa vietän kesää ja muutaman viikonlopun talviaikaan, kerään yleensä inspiraatiota katsomalla aiheesta videoita YouTubesta. Ne harvat kerrat kun pääsen palikoiden kimppuun, rakennan muiden harrastajien MOCeja. Rakensin pari vuotta sitten teknisiltä ratkaisuiltaan kiinnostavan, ihan virallisen setin ohjeiden mukaisen RC kaivinkoneen. Olen ostellut settejä, tilaillut osia, ja nähnyt eurobricksin palstoilla että harrastuksella on oma jargoni jonka ehkä joskus omaksun. Ihan omia luomuksia en ole juurikaan tehnyt, tämän kesän veneprojektia lukuun ottamatta. En osaa käyttää CAD-tyyppisiä suunnitteluohjelmia enkä osaa luoda ohjeita. Arvostan suuresti että on olemassa ladattavia ohjeita (maksullisia/ilmaisia), rebrickablea ja bricklinkiä. Nämä ja muut harrastuksen aspektit kiehtovat. Eräiden rakentajien energian käyttö tähän touhuun on suorastaan huimaava. Tämä on ensimmäinen kerta kun jaan näkemyksiäni harrastuspalstalla yleisesti ottaen. Jos miinuksia pitää harrastuksesta löytää, on ainakin palikoiden lajittelu joskus raastavaa, ja ikuinen projektihan se on.

-Ukkeli (jälkikasvu on innostunut "ukkeli liikkuu itsestään"-stop-motion-animaatioista). Pahoittelen kielivirheitä, suomi on mun toinen kieli.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Uudet jäsenet! - 24/09/2018 20:09
Terve,
ja ensimmäisenä kiitos hyväksymisestä.
Viime viikonloppuna kävin miehen ja pojan kanssa Pii Poon Lego tapahtumassa, missä juttelin Palikkatakomolaisten kanssa :) ja siksi päädyin nyt tänne.
Sekä mies että minä, me olemme harrastaneet legoja lapsena, ja nyt oman lapsen kautta olemme taas löytäneet legot (myös itsellemme).


Pari junaa ja kaikenlaisia kaupunkirakennuksia löytyy. Ainoa omistamani technic setti (Se ihana auto, joka oli myös viikonloppuna messuilla isona mallina) on vielä lapsuudenkodissani Saksassa, mutta jonain päivänä aion rakentaa sen oman pojan kanssa :)


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään