Uudet jäsenet!
Kirjoittaja TheQ 
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Uudet jäsenet! - 05/09/2018 19:51
Hei

olen pk-seudulla asuva 40v mies, Technic-teemasta kiinnostunut harrastaja. Koska kokoelmani on Länsi-Uusimaalla jossa vietän kesää ja muutaman viikonlopun talviaikaan, kerään yleensä inspiraatiota katsomalla aiheesta videoita YouTubesta. Ne harvat kerrat kun pääsen palikoiden kimppuun, rakennan muiden harrastajien MOCeja. Rakensin pari vuotta sitten teknisiltä ratkaisuiltaan kiinnostavan, ihan virallisen setin ohjeiden mukaisen RC kaivinkoneen. Olen ostellut settejä, tilaillut osia, ja nähnyt eurobricksin palstoilla että harrastuksella on oma jargoni jonka ehkä joskus omaksun. Ihan omia luomuksia en ole juurikaan tehnyt, tämän kesän veneprojektia lukuun ottamatta. En osaa käyttää CAD-tyyppisiä suunnitteluohjelmia enkä osaa luoda ohjeita. Arvostan suuresti että on olemassa ladattavia ohjeita (maksullisia/ilmaisia), rebrickablea ja bricklinkiä. Nämä ja muut harrastuksen aspektit kiehtovat. Eräiden rakentajien energian käyttö tähän touhuun on suorastaan huimaava. Tämä on ensimmäinen kerta kun jaan näkemyksiäni harrastuspalstalla yleisesti ottaen. Jos miinuksia pitää harrastuksesta löytää, on ainakin palikoiden lajittelu joskus raastavaa, ja ikuinen projektihan se on.

-Ukkeli (jälkikasvu on innostunut "ukkeli liikkuu itsestään"-stop-motion-animaatioista). Pahoittelen kielivirheitä, suomi on mun toinen kieli.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Uudet jäsenet! - 24/09/2018 20:09
Terve,
ja ensimmäisenä kiitos hyväksymisestä.
Viime viikonloppuna kävin miehen ja pojan kanssa Pii Poon Lego tapahtumassa, missä juttelin Palikkatakomolaisten kanssa :) ja siksi päädyin nyt tänne.
Sekä mies että minä, me olemme harrastaneet legoja lapsena, ja nyt oman lapsen kautta olemme taas löytäneet legot (myös itsellemme).


Pari junaa ja kaikenlaisia kaupunkirakennuksia löytyy. Ainoa omistamani technic setti (Se ihana auto, joka oli myös viikonloppuna messuilla isona mallina) on vielä lapsuudenkodissani Saksassa, mutta jonain päivänä aion rakentaa sen oman pojan kanssa :)
avatar

jussiboi

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Uudet jäsenet! - 26/11/2018 12:31
Terve ihmiset! Olen 36-vuotias AFOL Helsingistä. Kesällä 2017 tajusin että myös aikuiset voivat ostaa legoja itselleen ja aloin harrastaa legoja :D Ja kuten täällä moni muukin on sanonut, homma ns. lähti lapasesta.

Sarjoja olen hoardannut varaosiksi lähinnä tori.fi:stä. Bricklinkistä on myös tullut muutama tilaus. Tykkään koota varsinkin isoja technic-sarjoja ja teemoista kiinnostaa mm. elves, friends, star wars ja ninjago. En silti voi sanoa keräileväni sarjoja vaan eniten kiinnostaa MOCien rakentaminen.

Olen rakentajana vielä aika kokematon enkä ole löytänyt omaa tyyliäni. Olen tehnyt muutaman isomman projektin scifi-sotakalustoa, lisäksi sekalaisia aiheita kuten eläimiä, abstrakteja kasveja ja kukkia. Oma rakennustekniikka ja varsinkin SNOTtaus kehittyy hiljalleen. Olen leikkinyt LDCadilla mutta nautin enemmän palikoilla rakentelusta.

Kuvia:
Flickr
InstagramMuokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 26/11/2018 12:33.
avatar

Samppu92

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Uudet jäsenet! - 29/11/2018 22:23
Tervetuloa mukaan kaikille uusille jäsenille! =)

Katselin jussiboin kukkakuvia ja scifi-tankkia, vakuuttava debyytti!


- Samppu

---------------------------------------------------------------------------


Lego-superfani
Star Wars -superfani
Aivotutkimus on intohimo.
Kissat <3

"Play is the highest form of research." - Albert Einstein

ShavenWookie

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Uudet jäsenet! - 26/04/2019 15:38
Morjesta!

Olen moikannut Palikkatakomon väkeä moneen kertaan vuosien mittaan, niin Model Expossa kuin PiiPoon tapahtumissakin. Yleensä stormtrooperin kostyymissä. Asustan Varsinais-Suomessa ja olen rapistellut Legoilla jo lähes puoli vuosisataa. Ajoittain palikoita on ollut oikein suurikin kokoelma, mutta nykyisin hommaan tarvikkeita johonkin projektiin ja sitten se siirtyy osineen eteenpäin leikittäväksi.
Tällähetkellä on Raision Piipoo-tapahtumaan jotain valmistumassa. Itse olen ollut aina arkkitehtuurista kiinnostunut vaikka siitä ei ole tullut leipätyö. Ehkä joskus saan aikaiseksi jotain rakennuksiakin. Teoksissa on mukavaa saada mukaan aina jotain mitä muut saavat löytää. Ettei katsojaa päästetä liian helpolla.
Mutta nyt vihdoinkin Palikkatakomossa mukana ja pitäisi saada kuviakin aikaiseksi!
avatar

Samppu92

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Uudet jäsenet! - 26/04/2019 22:41
Tervetuloa mukaan!

Mukavaa saada joukkoon lisää Star Wars -faneja ;)


- Samppu

---------------------------------------------------------------------------


Lego-superfani
Star Wars -superfani
Aivotutkimus on intohimo.
Kissat <3

"Play is the highest form of research." - Albert Einstein
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Uudet jäsenet! - 19/07/2019 16:33
Jospa sitä aloittaisi tänne kirjoittamalla.

Elikkäs, olen -94 syntynyt savolaismies, legojen kanssa olen touhunnut oikeastaan koko ikäni. Etenkin viime vuosina harrastus on siirtynyt enemmän ja enemmän settien keräilystä MOC:ien rakenteluun. Pääasiassa rakentelen Bionicle/constractionia ja pieniä System-juttuja, mutta en varsinaisesti halua erikoistua mihinkään tiettyyn rakentelutyyliin tai aiheeseen. Esimerkiksi tällä hetkellä oman kaupungin rakentaminen kiinnostaisi.
Joitain kertoja olen täällä foorumilla käynyt katselemassa sekä muutamissa Palikkatakomon näyttelyissä muiden teoksia ihailemassa, viimeisimpänä Hupicon 2019, joissa muutamien Takomolaistenkin kanssa on tullut vähän juteltua, ja vielä kun TheQ minut jotain kautta Flickristä bongasi ja laittoi kutsun, tuumin että kyllä se nyt on liityttävä tänne foorumille. Jospa täällä tutustuisi saman harrastuksen omaaviin ihmisiin ja tiedä vaikka jos joku päivä uskaltautuisin jopa tuomaan omia tekeleitä näytille johonkin tapahtumaan.
avatar

Monarth

LUG-Ambassador Hallituksen varajäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Uudet jäsenet! - 22/07/2019 15:13
Tervetulloo.

Kiva nähä uusia Bionicle-harrastajia täälläpäin, kun meitä on pieni poppoo täällä. Toivotaan, että törmätään tapahtumissa. =]


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään