Model Expo 2017 -yhteisteosketju
Kirjoittaja Samppu92 
avatar

Samppu92

Lego-ambassador Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 28/03/2017 13:40
Lainaus
Ukkopalikka

Tosiaan harmi jos tämä tulevaisuus ja scifi teema on karkottanut rakentajia. Olisihan tuossa pöydällä voinut olla ihan tavallistakin kaupunkia. Olen aikaisemminkin tästä sanonut, mutta ylipäätään mielestäni olisi kiva jos yhtenäisen suurteoksen sisällä olisi monenlaista kaupunkia. Erilaisia näkemyksiä ja tekniikoita ja mielikuvituksen käyttöä. Meistä nyt on niin moneksi ja niin on varmaan katsojissakin. Näytettäisiin, että Legoilla voi tehdä kuvajaisia todellisista asioista tai sitten rakentaa tarinoiksi kaikkea mitä mielikuvitus keksii.

Olen samalla linjalla Ukkopalikan kanssa.
Tämän vuoden Expoilla tätä ajatusta nyt vähän sovelletaan, kun kaupunki liukuu perinteisestä
scifimpään, ja mukana on maastolle varattuja alueita. Yleisemmin kuitenkin vaikuttaisi toimivammalta, että ensin on teoksia, ja niiden pohjalta kootaan yhteisteos kuin toisin päin.


- Samppu

---------------------------------------------------------------------------


Lego-superfani
Star Wars -superfani
Aivotutkimus on intohimo.
Kissat <3

"Play is the highest form of research." - Albert Einstein
avatar

Samppu92

Lego-ambassador Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 28/03/2017 18:41
Lainaus
Kilke
Nonniin, tässä päivitystä edelliseen viestiin: laite on ns. pisaroiva ilmankostutin, jossa höyryn tuottaminen tapahtuu ultraäänitekniikalla. Laite ei lämmitä vettä, eikä itsessään lämpene ollenkaan! Bonuksena se vielä kytkeytyy automaattisesti pois päältä kun vedenpinta laskee minimitasoon. Huonompi juttu on, että höyryä riittää yhdellä tankkauksella vain noin pariksi tunniksi. Laitteeseen saa kytkettyä juomapullon lisäsäiliöksi, mutta tähän rakennelmaan en taida saada niin isoa esinettä kätketyksi. Luovun siis tällä puheella efektistä. Joku toinen kerta sitten. TheQ:lle vielä tiedoksi, että ilmoitan kuun taitteeseen mennessä, jos 2x2 moduulia ei toteudu.

Tämä viesti oli mennyt minulta vähän ohi, mutta jos ilmankostutin ei tosiaan lämpiä, eli se ei aiheuta
riskiä palikoille/palolle, tämä kuulostaa ehdottoman hienolta jutulta! En sitten tiedä, ehditkö jo päätyä
muihin ratkaisuihin, mutta joka tapauksessa tämä kuulostaa luovalta ja kiinnostavalta.
Vaikka käyttöaika olisikin vain pari tuntia, sen ei tarvitse olla päällä jatkuvasti. Jos teokseen tekee jonkin suhteellisen helposti saavutettavan painikkeen, sitä voi välillä kytkeä päälle ja pois.


- Samppu

---------------------------------------------------------------------------


Lego-superfani
Star Wars -superfani
Aivotutkimus on intohimo.
Kissat <3

"Play is the highest form of research." - Albert EinsteinMuokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 28/03/2017 18:42.
avatar

ptLeskinen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 28/03/2017 20:30
Minulta ja Riksalta yhteisnippu 4 x 8 modulia isoja modernihkoja rakennuksia useampi.
avatar

legorides

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 28/03/2017 23:45
Minun 3x4 kokonaisuudessani kadun leveämpi jalkakäytävä on sillä
talojen puolella eli vanhoilla jalkakäytäväsäännöillä talojen pitäisi
olla tiestä etelään. Katu ei ole pelkkä suora vaan siitä lähtee risteyksiä
talojen puolelle.

Kuhmu

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 29/03/2017 16:43
Rakentelut edistyy ja (pienellä varauksella vielä) voisin ilmoittautua mukaan Expoille. Tällä hetkellä 2 modua tulossa ja tekisi mieli rakentaa vielä 1-2 lisää (puistoa/leikkipuistoa).. Katsotaan ehdinkö.

Nuo 2 modua, jotka on nyt rakenteilla, tarvitsevat mahdollisesti tiet molemmille puolille... Tai sitten mun täytyy vähän fiksailla noita modun reunoja, ne kun tosiaan on tällä hetkellä kaikissa sateenkaaren väreissä, kun ei oo tarpeeks mustia (tecnic-)paloja. *pepsodent-hymy* Mutta rakennuksien takareuna on ihan modun reunassa kiinni, joten ainakin se reuna pitäisi tulla tietä vasten. Jos ehdin niin rakennan tarvitsemani tiet itse (suoraa vaan, ehkä suojatien kera).

Laitan kuvia pajaan.

Awis

Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 29/03/2017 17:38
En tiedä mitä muut konkarit on mielta mutta kynnyksen madaltamiseksi;
Ei sitä mustaa teknic palkkia koko reunaan tarvii ihan ehdottomasti olla, kunhan on mustaa palikkaa ja levyä nuo ensimmäiset 2 levyä ja palikka.
Parempien palojen puutteessa voi hyvinkin tehdä moduulin ulomman ja näkyvän kehän 1 plateista ja 1 palikoista,
muiden moduuleihin liitettävyyden takia on hyvä jos löytyy vaikka 1 reijän mustaa teknickiä nurkkiin.

Liitettävyyden takia paras tuo nurkkien teknic reijän sattuminen kaikille samaan kohtaan on ehdoton!

Joskus moduulin puolivälin kohdalla olisi pöytien pinta erojen takia hyvä olla vähintään 3-6 reikänen palkki mutta ei ehdoton.


(Keltaiset 2levyt vain selventämässä kuvantamista)
Uloimmasta kehästä kannataa viedä muutaman nupin verran mustia levyjä sisäänpäin sisäosien liittämiseksi ja moduulin vahvistelun kannalta.Tuo moduulin sisus ei näy kenellekään siellä olevien palikoiden ja levyjen värillä ei ole väliä kunhan on legon tuotantoa, kopiot ei tartu legoihin riittävällä lujuudella!

Toivottavasti selitykset auttaa, laitan lisää kuvaa jos joku kaipaa

LISÄ HUOMAUTUKSENA RAKENTAJILLE 1x2 TEKNICK PALA JOSSA ON 2 REIKÄÄ EI SAA KÄYTTÄÄ, SEN REIKIEN JAKO EI OSU MUIHIN REIJITYKSIIN !!!Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 30/03/2017 05:10.
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 29/03/2017 17:48
Awiksen kattavaan vastaukseen lisäisin vielä sen, että reuna voi olla tosiaan pelkkää peruspalikkaa, ei reikiä tartte sillä ulkoreunalla ollenkaan välttämättä, mitäänhän ei siihen kiinnitetä.
Me "konkarit" toki olemme reiät jättäneet myös ulkoreunaan, koska sama moduulihan voi toisella kertaa olla muussa paikassa ja reiät on tosiaan tarpeen naapureihin kiinnittymiseen.Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube


Ukkopalikka

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 30/03/2017 21:48
Eikös sillä ulkoreunalla tarttis olla technic palkkia eli reiällistä, että saadaan ne mustat platet sinne ulkoreunalle kiinni. Tietty siinäkin riittää kulmat ja keskellä jos käyttää pitkiä 2x16 plateja.

Ylipäätään tämä modupohja vaatii aika paljon palikkaa kun ulkokehälle platet kahteen kerrokseen ja sitten reikäpalikat ympäri. Tämähän ei tietenkään riitä, koska tyhjän keskustan päälle ei voi rakentaa. Tarvitaan siis tämä ylimmäinen plate -kerros, jota sitäkään ei voi laittaa pelkkien reunojen varaan. Vaikka käyttäisi 16x16 plateja tarvitaan sekä keskelle modua tukea että myöskin näiden isojen levyjen keskelle tukea.

Nyt kun on lugbulkin kautta saanut isoja levyjä niin minulla menee kolme tukirunkoa modun läpi, jolloin voi helposti käyttää 16x16, 16x8 tai 8x8 levyjä. Myös 6x8 onnistuu yhdensuuntaisesti. Tämäkin tukirakenne vaatii tietty yhdeksän 2x10 palikkaa ja platet niiden alle. Siis yhdessä modussa yhdeksän palikkaa, kymmenesessä modussa 90 palikkaa ja omassa 4x6 moduulin teoksessa tiet ja vedet pois lukien 16 normi modua, joissa siis yhteensä pelkästään 144 kpl 2x10 peruspalikkaa. Tokihan sen voi tehdä muillakin palikoilla, kuten olen osaksi tehnytkin, mutta silti. Moduulien rakenteisiin menee yllättävän paljon perustavaraa ja jos on aloitteleva harrastelija ja palikkavaranto perustuu pääasiassa kaupan pakettien palikoihin, niin ongelmia tulee.

Olisi ihan mielenkiintoista kuulla ja nähdä miten muut nämä tukirakenteet tekee ja millä paloilla. Tässä kuva omasta perusrakenteesta:
Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 30/03/2017 21:49.
avatar

Pate-keetongu

Sihteeri Varapuheenjohtaja Hallituksen jäsen Moderaattori

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 30/03/2017 22:12
Ei kai sitä plate-vuorausta tarvitse jos on vain mustat reunat muuten, minusta sitä on aiemmin käytetty vaan peittämään iloisen kirkkaat värit. Minusta musta palikka/TECHNIC-palikkareuna on siistein vaihtoehto, platevuoraus toki väriräjähdystä parempi.

Minulla moduuleissa on perinteisesti ollut sekavaa tavaraa sisällä. Jos priimaan tähtää niin 8x6 TECHNIC-palikoilla pääsee aika pitkälle.

----------------------------------------
Cyclopics Bricks -blogini - Flickr - Myyrä ~ LEGO Ideas[]

Ukkopalikka

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 31/03/2017 06:16
Nuo technic 6x8 palikat oli ihan käteviä noissa katumoduuleissa, mutta olisi kiva tietää kuinka käytät niitä tavallisissa moduissa. Erityisesti kuinka paljon niitä menee jos esimerkiksi tekee 30 modupohjaa, kun ovat aika kalliita osia jopa Lugbulkin kautta tilattuna.

Aikaisemmin tein myös sekalaista ja paljon palikkaa vievää rakennetta kun joutui käyttämään pienempiä levyjä pintarakenteena, mutta nyt 16x16 aikakaudella pyrin tekemään mahdollisimman standardimaista pohjaa, johon on helppo vaihtaa tarvittavan väristä platea päälle. Tarkoitus on tietysti pyrkiä minimoimaan näkymättömiin jäävien palikoiden määrä, jotta niitä riittää sitten itse teokseen.

Itselläni kaikki pitkät sileät mustat on katumoduuleissa. Lyhyemmät on ikkunoiden takana, ettei tarvi käyttää aikaa ja palikkaa talojen sisärakenteisiin, joten reunarakenteisiin jäävät mustat technic palikat. Tosin niitäkin on toistaiseksi vain ulkoreunoihin ja näkymättömiin jäävät reunat on kyllä melkoista värikirjoa.

Tuossa minun mallissa ongelma ovat nuo läpi menevät tukipalkit, kun kiinnittyvät vain 1x2 nupin verran reunoihin, niin eivät oikein tahdo pysyä paikoillaan ellei päällä ole levyjä. Eli tuollaisenaan, kuten kuvassa, eivät oikein tahdo pysyä kasassa.

Kuhmu

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 31/03/2017 07:17
Sehän mulla nimenomaan on ollut tässä moduulipohjille rakentamisen aloittamisessa ongelma, kun mitään palikkaa ei ole tarpeeksi. Ei tarpeeksi mustia tecnic-paloja, ei tarpeeksi mustia peruspaloja (rakensin yhden tien ja ne meni lähes kaikki siihen), ei tarpeeksi vaaleanharmaita levyjä jne. Enkä nyt tähän hätään ehtinyt niitä hankkaankaan, tulevaisuudessa hankin varmasti. Mutta paljon noihin pohjiin kyllä uppoo paloja, varsinkin niinkin rajallisesta palikkamäärästä kuin esim. mulla. Siitäkin huolimatta tuo modupohja on nerokas keksintö, jota tulen kyllä tulevaisuudessa käyttämään.Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 31/03/2017 07:20.
avatar

legorides

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 31/03/2017 09:32
Minä olen käyttänyt moduuleiden tukirakenteena palikan paksuisia 8x16 ja 10 x 20 alustoja.
Täytteenä menee myös monen muotoiset "turhat" erkoisosat ja levyinä pohjassa hankalan
muotoiset siipiosat yms. Alapuolta koossa pitää myös hyvin 8x16 ja 16x16 vaalean siniset
ja -punaiset levyt, joita tulee esim. friendsien mukana.Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 01/04/2017 12:35.
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 31/03/2017 15:56
Juu.
Ulkoreunaan laitettiin joskus 2xN mustaa platea reunustamaan, mutta se ei enää ole ollut yleinen käytäntö pariin vuoteen, koska ensinnäkin sitä platea menee tolkuttomasti + puolipinnit on vaikea irrottaa purkaessa. Ja turhaanpa sitä vuoraamaan platella jos tekee mustasta sen modun reunan ulkosivuun = ei tarvitse ulkoreunaan mustaa techicpalaa reikiä tuomaan.En nyt tähän hätään löytänyt kuvaa ihan perus 32x32 modun pohjasta miten sen teen, mutta tässä kuva vähän isommasta yhtenäisestä modusta, josta tuli varsin tanakka rakenne.
8x6 technic osat siellä luo runkoa pitkän sivun suuntaisena ja niiden alla poikittain PiiPoon irtopalalaarista kerätyt sekalaiset kuluneet 6xN platet.

Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube

Muokattu 2 kertaa. Muokattu viimeksi 31/03/2017 15:56.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 01/04/2017 21:05
Tämmöiset rauniot alkavat vähitellen muotoutua yhteisteosta varten. Rauniot eivät nyt siis savua, mutta pientä toimintaa staattisen kuvaelman muodossa kuitenkin on tulossa piristämään rakennelmaa. Alustan rakennetta onkin jo näköjään kattavasti käsitelty, mutta haluaisin varmuuden vuoksi vielä varmistaa, että olenhan nyt tehnyt tämän oikein?
avatar

Pate-keetongu

Sihteeri Varapuheenjohtaja Hallituksen jäsen Moderaattori

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 01/04/2017 21:30
Sekä alusta että teos näyttävät hyviltä ja oikeilta!

Ja omat moduulirakenteet ovat jokseenkin samankaltaisia kuin Jannen pohjakuvissa. Noita 6x8-palikoita tulee laitettua usein kulmiin, keskelle ja sivuille sitten pidempää TECHNIC-palikkaa levykoon mukaan, joskus myös ihan liftarmia niitä tukemaan. Brick, modified with pin -kamaa tulee myös heitettyä sisuksiin aika estoissa kun niitä nyt kertyy eikä ne erityisen elegantteja osia ole. Ja toki kaikkea epäkäytännöllistä outoa, autonpohjia ja muita, tulee sinne muurattua.

Jos oikein hifistelemään lähtee niin sitä katsoo, ettei reunapalojen TECHNIC-palikoiden takan ole heti värikästä, ettei niistä reiästä näy. Mutta eipä sillä käytännössä näyttelyissä ole väliä.

----------------------------------------
Cyclopics Bricks -blogini - Flickr - Myyrä ~ LEGO Ideas[]
avatar

legorides

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 02/04/2017 07:48
Tiivistä kaupunkirakentamista on valmistumassa
varaamalleni tontille:
4 moduulin kortteliin on tungettu 17 taloa.
Siellä on mm. autoliike, skootteripuoti,
kenkä-, vaate- ja asustekaupat sekä pizzeria,
apteekki, sairaala ja 3 hotellia. Harjakorkeus on saavutettu
(106 nuppia), mutta töitä vielä piisaa viimeistelyssä.Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 02/04/2017 07:50.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 03/04/2017 17:09
Ajattelin tehdä pienen paraatin. Minulla olisi 20 kappaletta niitä BR lelukauppa ukkeleita, jotka voisivat marssia siinä paraatissa. Voitte rakentaa jonkun vaunun tai jotain sinne päin jos haluatte. Tiemoduuleja ei minulla siihen ole tarpeeksi. Paten lohikäärme tanssi voisi tulla paraatiin myös.
avatar

Pate-keetongu

Sihteeri Varapuheenjohtaja Hallituksen jäsen Moderaattori

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 03/04/2017 17:59
Lainaus
Supersirkka
Ajattelin tehdä pienen paraatin. Minulla olisi 20 kappaletta niitä BR lelukauppa ukkeleita, jotka voisivat marssia siinä paraatissa. Voitte rakentaa jonkun vaunun tai jotain sinne päin jos haluatte. Tiemoduuleja ei minulla siihen ole tarpeeksi. Paten lohikäärme tanssi voisi tulla paraatiin myös.

Lohikäärmetanssi on tällä hetkellä toisella puolella maata, eikä pääse paikalle.

----------------------------------------
Cyclopics Bricks -blogini - Flickr - Myyrä ~ LEGO Ideas[]
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 04/04/2017 21:06
Pieniä muutoksia on nyt tehty karttaa, isoimpana muutoksena Ukkopalikan osuuden kääntö sivuttain. Meneekö tämä nyt oikein, Ukkopalikka?

Kuhmun ja Finland Brickin osuudet lisätty sekä Kilkeen teos siirretty. Lisäsin myös omat kilpailutyöni (2 kpl) kaupunkiin.

@Awis, missä kohti talviseen kaupunkiinne tulee tie?

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.

Ukkopalikka

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 05/04/2017 07:30
Juu muuten ihan hyvä, mutta katu olisi lyhyellä sivulla eli pöydän reunalla.
avatar

legorides

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 05/04/2017 10:05
Kiitos uudesta kartasta.
Viittaan uudelleen jalkakäytäväasiaan eli omaan
viestiini 28.3. Siis: jos jalkakäytäväsäännöt ovat
samat kuin ennenkin (leveät etelään ja länteen),
on alueeni väärin päin.

Tapsa

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 06/04/2017 10:58
TheQ: Kartasta voisi päätellä ettei vuoren (w-x 39-40) läpi ainakaan junarataa kannata laittaa? Voisin modata teoksen siten, että siitä menee autotie läpi. Toinen pää loppuu pöydän reunaan, mutta tuskinpa tässä mitään ongelmaa on. Mitä mieltä?

-Tapani
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 06/04/2017 14:47
@Tapsa, kuulostaa hyvältä. Voitko ottaa kuvat moduulistasi kaikilta suunnilta jotta naapurit voivat helpommin mallata naapurimoduulien maisemat kuntoon? Kuvien nimet kannattaa asettaa niin että ne sopivat yhteen kartan kanssa (kartan ylänurkka osoittaa "pohjoiseen").

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.

Tuomo

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 07/04/2017 12:46
Vähän työt on haitannut harrastuksia mutta karttaa katsoessa taitaisi vielä mahtua mukaan?

Voisin saada 12 modua metsää aikaiseksi. Ehkä 4x3 olisi rakentamisen kannalta parempi mutta onko teoksen kannalta helpompi sijoittaa 2x6 kaistale?

Ajatuksena olisi laittaa metsään (antiikkinen, 2010 luvun) harvesteri puita kaatamaan, ehkä kaivuri kaivamaan umpeen kasvanutta ojaa auki ja äskettäin vierulla käydyn Salpalinjan innoittamana ehkä pieni kulma vanhaa linnoitusta kiviesteenä, jouksuhautana ja bunkkerina metsän sisään hautautuneena.
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 07/04/2017 13:53
2x6 moduuli sopisi passelisti tuonne A-klaanin alueen oikealle puolelle, minun 2x2 moduulia vastaan.

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.

Tuomo

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 07/04/2017 14:36


Kun noita vanhoja teoksia vähän purkaa ja laittaa tietä väliin, niin pystyn rakentamaan 6x3 alueen. Alue on siis metsää ja vihreää levyä. Sopiiko se ehdottamaasi väliin? Itse katselin vähän Ukkopalikan jatkeelle paikkaan M45-O50, jolloin väliin P45-50 pitäisi jonkun rakentaa tie risteyksellä 49-linjaan, jossa oma tieni jatkuisi.

Mutta ei paikalla väliä, kuten näkyy niin kaikki on vielä mahdollista... Noista on tarkoitus säilyttää ainoastaan tuo talo ja tielevyt. Teokseen on tarkoitus raknetaa myös vähän maaston muotoja. Mielellään sijoittaisin tien toiseen riviin joko vasemmalta tai oikealta katsottuna. Nyt vaan päätös paikasta ja tien kohdasta, niin pääsee rakentamaan, ettei jää viime tinkaan.
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 07/04/2017 14:40
Päivitän karttaa illalla, katsellaan sitten tarkemmin!

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.

Tapsa

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 08/04/2017 20:35
Tervehdys

TheQ:n pyynnöstä kuvat moduulista

Pohjoinen:


Länsi:


Etelä:


Itä:


TheQ: Voisin varata 2 tiepätkää modulini alapuolelta itselleni. Tie vuoren läpi ei ole keskellä moduulia, joten näppärämpää tuoda itse tarvittavat tiet. Hieman tuli epäselviä kuvia, mutta jospa tuosta saisi tarpeeksi selvää.

-Tapani
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 09/04/2017 20:56
@Legorides, kuinka iso homma on sulle muuttaa tiesi niin että talojen puolelle tulee 6 nuppia kävelytietä?

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.
avatar

legorides

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Model Expo 2017 -yhteisteosketju - 10/04/2017 08:10
Kyllä se varmaan onnistuu, yritetään ainakin. Noissa Tapsan kuvissa näyttäisi
keskiviiva olevan kokonainen ja vielä 2 nuppia mustaa moduulin reunassa.
Minulla keltainen viiva on katkaistu moduulin reunassa eli siinä on 2 nuppia viivaa.
Kumpi tapa meillä on käytössä, kun en enää tarkkaan muista. Menisi tuo
viivan korjaus siinä samalla, jos se on tarpeen.

Muoks: Jalkakäytävät vaihdettu. Keskiviiva vielä ennallaan. Kumpi tapa on oikea?Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 10/04/2017 19:10.


Tämä viestiketju on suljettu.