Toimintojentalon lego-tapahtuma seinäjoki
Kirjoittaja anttitu 
Kirjoittaja
Viesti

anttitu

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Toimintojentalon lego-tapahtuma seinäjoki - 21/11/2017 21:17
Ajattelin kirjoittaa järjestäjän luvalla, että tälläinen järjestettiin toista kertaa seinäjoella isänpäivä -viikonloppuna. Itseasiassa Harri Panula oli tässä järkkäämässä toista kertaa ja kokosi taas valtavan läjän official -settejä näytille (oli myös syksyllä piipoon näyttelyssä paradisa/pirate osastolla).

Muutama mocci tuli tuotua paikalle, mutta viimevuoden tapaan oli vanhoissa 80- ja 90-luvun seteissä pääpaino.
Paradisa, City, Castle, Space ja Pirates oli paikalla olevat teemat ja äkkiä laskettuna oli n. 200 eri settiä näytillä taas tänävuonna. Yksittäisiä kävijöitä viikonlopun aikana n. 400.

Tapahtuman facebook sivut


Lisäksi tapahtumassa oli omat rakentelupöydät legoille ja duploille erikseen. Panulan Harria haastateltiin myös ylen toimesta valtakunnan radioon ja maakuntalehti Ilkka kävi myös paikalla pyörähtämässä ja teki jutun viikonlopun lehteen. Ylen juttu paikalta
Seinäjoen kaupungi sponsoroi tilat tälle vuotta koko viikonlopuksi :)

Ps. jos awis luet tämän niin Tapolan Vesa kävi kuvaamassa näyttelyä ja alettiin suunnittelemaan uusia kujeita seinäjoelle päin :D
avatar

TheQ

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Toimintojentalon lego-tapahtuma seinäjoki - 08/12/2017 00:07
Kiva että Seinäjoellakin on paikallista tapahtumaa, siellä onkin ollut melko hiljaista Pii Poon tapahtuman siirryttyä pääkaupunkiseudulle. Toivottavasti Panulan Harri hoksaa ensi kerralla turista Palikkatakomolle tapahtumasta, kyllähän tuonne varmaan löytyisi pari tulijaa lisää.

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.

anttitu

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Toimintojentalon lego-tapahtuma seinäjoki - 14/12/2017 19:54
Pitää kertoa terveisiä, jotain yksittäistä tuttua pyysikin täältä, mutta tuli esteitä ettei päässyt paikalle. Tapahtuman koko näissä tiloissa on vaan tulossa vastaan. Montaa kävijää enempää ei kerralla enää mahdu ja näyttelypöydät alkavat olemaan kortilla. Katsotaan saadaanko jotain isompaa aikaan tulevaisuudessa, hyvinkin mahdollista.

anttitu

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Toimintojentalon lego-tapahtuma seinäjoki - 02/12/2018 22:30
Isänpäivä tuli ja meni, tapahtuma järjestettiin isänpäivänä jo kolmatta kertaa. Toki pidettiin vain yksipäiväinen tapahtuma.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään