HupiCon 2019 - Arkkitehti ja suunnittelija haussa
Kirjoittaja TheQ 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

TheQ

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: HupiCon 2019 - Arkkitehti ja suunnittelija haussa - 29/01/2019 21:20
HupiCon 2019 on tulossa! HupiConissa ja aiemmin vastaavassa tapahtumasa Model Expossa Palikkatakomo on ollut vahvasti esillä yhteisteoksilla (1-2 riippuen vuodesta) ja yksittäisillä teoksialla (GBC, isot hahmot, pienoismallit jne jne). Nyt kun vuoden 2019 messut on edessä päin, aloitellaan prosessia etsimällä hieman apuja näyttelyn organisointiin. Haussa siis tekijöitä seuraaviin rooleihin:

Arkkitehti - Arkkitehti organisoi Moduverse-pohjia käyttävän yhteisteoksen (tai miksei useamman yhteisteoksen) suunnittelun luomalla yhteisteokselle pohjakartan ja neuvottelemalla harrastajien kesken miten heidän teoksen lisäillää eri paikkoihin karttaa.

Suunnittelija - Suunnittelija organisoi niiden HupiConiin tulevien teoksien sijoituksen, jotka eivät kuulu yhteisteoksiin. Suunnittelijan tehtävänä on varmistaa että jokaisella teoksella on oma paikkansa ja että pöytiä riittää kaikille.

Arkkitehti ja suunnittelija eivät tee koko duunia yksin, he ovat toimivat yhteistyössä hallituksen ja muiden avustajien kanssa jotta saadaan aikaiseksi hieno näyttely ja hieno kokemus sekä harrastajille että yleisölle!

Mikäli jompikumpi tehtävä kiinnostaa, ilmoita siitä tässä ketjussa.

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään