Palikkatakomon Loppukesäkisa 2018: Ennätys!
Kirjoittaja Pate-keetongu 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

Pate-keetongu

Sihteeri Hallituksen jäsen Moderaattori

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Palikkatakomon Loppukesäkisa 2018: Ennätys! - 22/07/2018 18:21
Takomon perinteinen kesäkisa on nyt hieman myöhemmin, mutta ompa hyvinkin! Aiheena on Ennätys, ja loppu on rakentajan mielikuvituksen varassa. Ennätyspitkä kastemato? Ennätysaika sadalla metrillä rapukävelyä? Ennätyspieni kilpailuteos? Valinta on sinun!

Palkintoina tällä kertaa luvassa:

1. 21030-1: United States Capitol Building2. 31065-1: Park Street Townhouse3. 31079-1: Sunshine Surfer VanLisäksi kaikkien osallistujien, jotka eivät voittaneet muuta palkintoa, kesken arvotaan yksi 10705-1: Creative Building Basket.Jokainen Palikkatakomon jäsen voi osallistua niin monella teoksella kuin haluaa, mutta vain yksi teos voi voittaa palkintoja. Laittakaan tähän ketjuun korkeintaan kolme kuvaa teoksesta. Käyttäkää LEGOn valmistamia osia, mutta muita naruja, kankaita ja niin edelleen saa käyttää, kunhan niiden määrä on n. 1% tai vähemmän teoksen sisällöstä. Kokorajoite on 32x32 nuppia, korkeutta tai mittakaavaa ei ole rajoitettu.

Kilpailuaika loppuu sunnuntaina 9.9. eli syyskuuta, vuorokauden lopussa. Äänestyaikaa on keskiviikon 18.9. vuorokauden loppuun asti, ja palkintoja jaetaan Pii Poon tapahtumassa Helsingissä mahdollisuuksien mukaan. Jos voittaja ei pääse paikalle niin palkinto postitetaan tai toimitetaan muuten.

Äänestys tapahtuu tutulla metodilla: Jokainen tämän ketjun perustamishetkeen mennessä Palikkatakomon foorumille liittynyt antaa kolmelle eri teokselle 1, 2 ja 3 pistettä. Eniten pisteitä saanut voittaa. Tasapelissä se, jolla on eniten kolmen pisteen potteja menee edelle. Jos ollaan yhä tasoissa, katsotaan kahden potit, ja lopulta arvotaan.

Hyviä rakentamisia ja kesäisiä hetkiä!

----------------------------------------
Cyclopics Bricks -blogini
Flickr
Mies ei kasvata partaa. Parta kasvattaa miehen.
Kuulun ANKP:een!


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään