HupiCon 2020 - Eläinkilpailu!
Kirjoittaja Samppu92 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

Samppu92

Lego-ambassador Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: HupiCon 2020 - Eläinkilpailu! - 22/02/2020 00:32
Eläimiä! Tässä kilpailussa tehtävänäsi on käyttää luovuuttasi ja rakentaa palikoista koottu eläin. Tehtävä on samaan aikaan innostavasti haastava mutta mahdollista ratkaista riippumatta osavalikoimastasi: mistä tehdä karhun korvat? Ehkä Lego-ukon tukkaosista kuten
tässä esimerkissä (tekijä Simon N.H.)? Eikö valikoimasta löydy montaakaan samanlaista tai edes saman väristä osaa? Ei ole tässäkään susihahmossa: [www.flickr.com] (tekijä Simon N.H.) Rakennatko mieluummin Bionicle-osilla? Tämä hai on rakennettu niistä: [www.flickr.com] (tekijä Bio Master) Lego-robotti-insinööri? Ehkä tämä norsu antaa inspiraatiota: [www.youtube.com] (esiintyy myös Legon virallisissa mainoksissa, alkuperäinen tekijä ei ollut mainittu)

Eläin saa olla mikä tahansa selkärankainen tai selkärangaton eläin, elävä tai sukupuuttoon kuollut, kunhan se on oikeasti ollut ainakin joskus olemassa. Toisin sanoen sapelihammastiikeri ja dinosaurukset ovat vaihtoehtoja, mutta esimerkiksi Star Wars -hirviöt, taruolennot tai itse keksityt oliot eivät. Tämän varmistaaksemme liitä kilpailuteoksesi mukaan kuva teoksesi kuvaamasta eläimestä, kuvan lähdetiedot (nettiosoite, josta otit sen) ja eläimen suomenkielinen ja latinankielinen nimi (jonka löydät Wikipediasta).

Käytä rohkeasti mielikuvitustasi. Voit kuvata eläimen myös esimerkiksi mosaiikkina, tai teoksessasi saa olla mukana ympäristöä eläimelle ja siihen voi myös liittyä minihahmoja. Voit rakentaa kohtauksen dinosauruksista jurakaudella, karhun metsässä tai joukon kivikauden minihahmoja hirvenhiihdossa. Huom. tärkeää! Eläimen täytyy kuitenkin olla ehdottomasti itse rakennettu (valmiit Lego-versiot esim. haista, hevosesta tai tyrannosauruksesta eivät kelpaa), ja eläimen täytyy myös olla teoksen keskipiste. Keskiaikainen kylä, jossa on yksi itse tehty lehmä kaiken muun joukossa esimerkiksi ei kelpaa. Jos olet epävarma, voit kysyä tässä ketjussa tai minulta yksityisviestillä.


KILPAILUN EHDOT:

Osallistuaksesi kilpailuun rakenna yllä olevien ohjeiden mukainen eläin Lego-palikoista, julkaise siitä ennakkokuva tässä ketjussa 1.4. 23:59 mennessä ja tuo se HupiCon-tapahtumaan Helsingin Messukeskuksessa torstaina 16.4. klo 14-20 välillä ja ole valmis hakemaan se pois sunnuntaina klo 17 (klo 16 palkintojenjakotilaisuus, johon luonnollisesti kannattaa kaikkien kilpailijoiden osallistua, mutta itse näyttely päättyy klo 17).

Teoksesi tulee koostua LEGO-palikoista mutta voit käyttää maksimissaan 1% verran kuminauhaa, kangasta tai kolmannen osapuolen osia, esim BrickArms nukutuskivääriä.

Osallistuminen HupiCon-tapahtumaan on erinomaisen suositeltavaa suositeltavaa yleisestä Lego-tapahtumien riemusta, mutta se ei ole pakollista osallistuaksesi tähän kilpailuun muuta kuin sen osalta, että tuot teoksen messuhalliin. Tapahtumassa teoksilla on valvonta, mutta olet kuitenkin itse vastuussa teoksestasi koko tapahtuman ajan, vaikka et aikoisikaan olla paikalla.


PALKINNOT:

Kilpailussa jaetaan palkinnot kolmelle parhaalle kahdesta kategoriasta, jotka ovat yleisöäänestys ja Palikkatakomon foorumin jäsenten äänestys. Jäsenäänestyksessä voivat äänestää vain 21.2.2020 tai sitä aiemmin Palikkatakomon foorumille liittyneet jäsenet. Äänestykset suoritetaan näyttelypaikalla.


Eläinkilpailun teokset tulevat näyttelyssä omalle pöydälleen, eivät osaksi yhteisteosta.
TÄRKEÄÄ: vain ennakkokuvan lähettäneet kilpailijat voivat osallistua! 1.4. 23:59 mennessä tähän ketjuun lähetettyjen ennakkokuvien ei tarvitse paljastaa koko teosta. Jokin ilmakuva, yksityiskohta tms. riittää, eikä teoksen tarvitse olla ennakkokuvassa vielä valmis, mutta osallistuaksesi kilpailuun, sinun on pakko lähettää ennakkokuva ajoissa!

Kilpailun teoksista julkaistaan kuvat tapahtuman jälkeen tässä ketjussa ja Palikkatakomon galleriassa.


EDIT: Teos pitää hakea sunnuntaina pois klo 17, mutta klo 16 alkavaan palkintojenjakotilaisuuteen kannattaa luonnollisesti osallistua.


- Samppu

---------------------------------------------------------------------------


Lego-superfani
Star Wars -superfani
Aivotutkimus on intohimo.
Kissat <3

"Play is the highest form of research." - Albert EinsteinMuokattu 8 kertaa. Muokattu viimeksi 25/02/2020 07:44.
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: HupiCon 2020 - Eläinkilpailu! - 22/03/2020 19:22
HupiCon 2020 tapahtuman siirtymisen vuoksi tämä kilpailu on peruutettu.

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.


Tämä viestiketju on suljettu.