Lego Nexo Knights
Kirjoittaja BrickKing 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: Lego Nexo Knights - 01/10/2015 18:24
Lego on julkaisemassa ensi vuonna uuden ison mainstream-teeman (ilmeisesti Chiman tilalle) nimeltään Nexo Knights. Tästä ei vielä paljoa oikeastaan tiedetä nimen lisäksi, mutta ensimmäinen vesileimaton promojuliste on löydetty: [brickset.com]

Olen erittäin kiinnostunut näkemään, mitä tällaiseen hyvin omintakeiselta ja ehkä hieman sekavalta vaikuttavaan teemaan keksitään. Toivottavasti ei ainakaan mitään hyrriä, vipperiä ymv. kiihdytysvempuloita ylikorostettaisi markkinoinnissa...

~BK~"Ei sinun tarvitse kaikkea saada. Mihin ihmeeseen saisit sen mahtumaan?"
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Lego Nexo Knights - 24/10/2016 17:13
En tiedä, mitä mieltä olisin tästä teemasta. Itse ideahan on hyvä (nykyaikainen versio Castlesta), mutta ritareiden keräiltävät voimakilvet ovat hieman omituisia. Laavavihollisten jotkut ajoneuvot ovat hienoja ja niissä on joitakin hyviä osia. Ja Ultimate-sarja, jossa tulee ultimate-minihahmo ja erilaisia varusteita, on hyvä keksintö Legolta (myös alle kympin hinnan vuoksi) ;)
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Lego Nexo Knights - 21/12/2016 08:38
Ostin toiselle pojalle joululahjaksi fortrexin ja Clayn jyrinämiekan. Mietin kauan että aloitanko legojen ostamisen technicsistä, castlesta, star warsista, lego citystä ja tarkemmin junaradasta ym. Mutta tämä nexo teema tuli yhtäkkiä päähän tässä eilen.

Tai ovat pojat nexoakin muiden lisäksi halunneet mutta eilen tutkin teemaa tarkemmin ekaa kertaa. Pitäisi vielä ostaa toiselle pojalle pahiksia eli Jestron puolta. Pikkuhiljaa pohdin jos jonkinmoisen armeijan rakentaisi eli hetken aikaa jos tähän keskittyisi ja sitten siirtyy seuraavaan teemaan toki nexoa päivitetään sitten siinä ohessa jos tulee mielenkiintoisia uutuuksia.

Onhan nexossa mielestäni enemmän leikkiarvoa kuin esim. Castlessa siis enemmän toimintoja nexossa.Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 21/12/2016 09:23.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään