The Force Awakens -setit
Kirjoittaja BDbricks 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: The Force Awakens -setit - 04/10/2015 19:30
The Force Awakens -elokuvaan perustuvat Lego Star Wars -setit ovat olleet saatavilla jo jonkun aikaa. Olisi kiva kuulla mielipiteitänne niistä.

Tähän keskusteluun voi kertoa, mitä mieltä on seteistä, mitä settejä on ostanut yms. Itselläni on Rey's Speeder ja pian myös First Order Snowspeeder. Rey's Speeder oli mukava perussetti. Kyseinen kiiturihan on vilahtanut elokuvan trailerissakin.

Yhden klikkauksen verran olisi kiva, jos jakaisitte mielipiteitänne blogissanikin. Valitse vain sopivin antamistani vaihtoehdoista. Blogiin tästä

----------------------------------------------------
battledroidbricks.blogspot.fi
- Lego Star Wars teemainen blogini
:: Lainaa ::
Aihe: Re: The Force Awakens -setit - 25/12/2015 22:12
Itsehän ostin tosiaan Millenium Falconin, ja eilen sen viimein kasasin. Näin ei-LEGO-harrastajan näkökulmasta varsin hieno kyhäelmä. Ostin sen pöydän koristeeksi ja siihen tarkotukseen se sopii täydellisesti; setti on aika helkkarin iso ja hienon näköinen. Huonoja puolia on edessä olevat kolmiot, jotka on aivan liian pieniä (ilmeisesti ikuisuus ongelma Lego Falconeissa) ja laskutelineet joita ei saa nostettua ylös (eli ne pitää repiä irti jos haluaa ne pois).

Setin rakentaminen oli ihan jees puuhaa (ja aikaa meni joku 4h) - mitä nyt välillä turhan itseääntoistavaa. Iso miinus pitää antaa ohjeista; ohjeessa jotkut palikat on väärän värisiä (ikään kuin kokoaminen näin lievästi värisokeana ei olisi muutenkin haastavaa) ja toisinaan sai pitkäänkin tuijottaa kuvaa löytääkseen paikan mihin joku pieni palikka pistetään, kun siihen ei mitään nuolta osoittanut.

Lapselle en välttämäti leluksi ostaisi näin isoa, painavaa ja aavistuksen huteran oloista alusta välttämäti ostaisi.
X-Wingit on aina ollut lähellä sydäntä, joten Poen X-Wing tekisi mieli ostaa, mutta ei taida riittää huoneessa tila. Sen sijaan 75117 Kylo Ren ukkeli tulee vielä hankittua, ja siihen varmaan jääkin Lego-ostokset taas muutamaksi vuodeksi *pepsodent-hymy*

_______________________________________________
Yliherra Moton kanava. Uusi CV coveri julkastu ja lisää tulossaMuokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 26/12/2015 00:00.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään