Star Wars moc ideoita kaivataan
Kirjoittaja BrickShock 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: Star Wars moc ideoita kaivataan - 12/07/2016 16:00
Muutaman vuoden lego tauon jälkeen katsahdin kukkuroillaan oleviin lego-laatikoihini ja sitten iski taas innostus rakennella jotain SW aiheista. Ostelin Biltemasta 10 lokerikkoa, joihin lajittelin lähes kaikki vanhat legoni. Sitten viikon lajittelun jälkeen kohtasin ongelman: pääni löi tyhjää (ja lyö edelleen) enkä keksi yhtään mitä rakentaa. Yritin jo googlettaa monilla SW aiheisilla hakusanoilla, mutta mikään ei oikein sytyttänyt, joten jos kellään on mitään ideoita niin olisi oikein mukavaa jos niistä voisi kertoa :)

ps: Tälläinen ketju saattaa olla jo olemassa ja etsiskelinkin onko, mutta silloin ei ainakaan löytynyt, mutta jos on pahoittelen turhan ketjun luomisesta.Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 12/07/2016 16:08.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Star Wars moc ideoita kaivataan - 31/07/2016 10:35
Jos jotain isompaa haetaan niin Dreadnought-tähtituohaja tai taisteludioraama. Pienemmistä asioista ehkä jokin oudommista TIE-Fightereista. Jos taas lähdetään mini-/mikro-kaavaan niin Imperiumin hangaari olisi aika komea.
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Star Wars moc ideoita kaivataan - 04/08/2016 16:31
Riippuu myös pitkälti siitä, että mitä palikoita nyt omistat ja että oletko valmis ostamaan lisää. Mikään ei ole tympeämpää kuin keksi kiva aihe mutta sitten huomata että aihe tarvii X verran palikoita, joita sinulla ei tietenkään ole.

-Q
--------------------------------
Puheenjohtaja
Palikka palikalta parempaan päin.

Awis

Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Star Wars moc ideoita kaivataan - 04/08/2016 17:37
SW projektissa on hyvä aloittaa hahmoista mitä löytyy omasta varastosta.
Hahmot sanelevat pitkälle mihin episodiin ja minne päin galaksia teoksen tarinan sijoittaa.
Eli karkeasti
1. Tutustu SW tarinaan kokonaisuutena
2. Määritä ukko varanto, mitä on?
3. Inventoi palikkavarantosi sopivuus mille planeetalle voit sijoittaa tarinasi. Huomioi tunnistettavat pirteet pintamaan ja rakennusmateriaalien, sekä kasvillisuuden mukaan.
4. Mieti paljonko varaa sijoittaa lisä hankintoihin, kun homma alkaa karata käsistä(varsinkin jos kyseessä Afol rakentaja)

Rakentavasti
Awis 66moduulia


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään