Legoilla pelattava lautapeli
Kirjoittaja hmies 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: Legoilla pelattava lautapeli - 19/10/2016 18:39
Terve!

Suunnittelin tässä verkkaisesti parin viime vuoden aikana lautapelin, jonka pääkomponentit ovat Legoja. Pelin teemana on keskiaikaisen linnan rakentaminen. Vaikka pelissä ei leegoharrastajan näkökulmasta synnykään kauhean koreita rakennelmia sillä olen priorisoinut pelattavuutta, niin ajattelin, että aihe voisi kiinnostaa myös leegoharrastajia.

Säännöt täältä: [issuu.com]

Olisi mahtavaa, jos joku innostuu pelaamaan - ainakin teillä on monilla riittävät komponentit omasta takaa. Jos haluaa pelata porukassa, niin yritän järjestää Lautapelaamaan tapahtumassa leikkimieliset mm-kilpailut pelille muutaman viikon päästä 12.11. lauantaina.

Jos peli saa positiivista palautetta ja innokkaita pelaajia niin tottakai laitan pakkauksen myös Legon ideaäänestykseen.

Awis

Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Legoilla pelattava lautapeli - 20/10/2016 11:43
Jo heti aloituksessa löi kynsille havainto, pelin laudaksi ohjeissa on valittu alusta jota ei löydy ihan helpolla jokaisen kotoa. Vaihtaisin tai ainakin laittaisin selkeämmät ohjeet vaihtoehtoiselle laudalle, toiseksi jos halutaan pienemmät ja miksei vähemmän kieliä osaavat peliä kokeilemaan niin näkisin rinnalle myös suomenkielisetkin ohjeet!

Samoin linkkiä tuonne tapahtumaan kaivataan kiinnostavuutta lisäämään!
Nyt jää ihan liian hämäräksi missä ja mitä ollaan tarjoamassa, vaatii liikaa kiinnostusta lähteä etsimään guuggelilla mihin haluat meitä houkutella.

Aloitusviestin sisällöllä on merkitystä, jos oikeasti halutaan asiakkaista kiinnostumaan tuotteesta.
Lisää pikkusen informaatiota ja linkkejä niin joku voi meistä innostuakkin.
Pajassamme voisi esim esitellä ko pelin syntyä kuvin ja tarinoin.

Awis
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Legoilla pelattava lautapeli - 20/10/2016 16:43
Kiitoksia havainnoista!

Nuo sattuivat olemaan sellaisia alustoita, joita itselleni oli pienenä kertynyt niin oletin, että olisivat yleisiä. Nyt peliä on testattu vain sellaisilla, joten vaihtaminen olisi varsin työlästä. Sen sijaan alustan voi kyllä koota mistä paloista tahansa tai rajata isommasta. Tästä voisin hyvin lisätä tietoa ohjeisiin!

Samoin ohjeiden kääntäminen on työlistalla. Ehkä ihan perheen pienimmille peli ei sovellu, mutta monelle isommallekin kieli voi tosiaan olla kynnyskysymys.

En ole vielä ihan varma onnistuuko jo miten tuo Lautapelaamaan -tapahtumassa kisan järjestäminen, mutta kyseessä on siis: [lautapelaamaan.fi]

Tämä teidän harrastuksenne on taas minulle tuntemattomampi, joten en esimerkiksi tiedä ollenkaan Pajastanne. Miten siis rakentaisin esittelyn?

Awis

Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Legoilla pelattava lautapeli - 24/10/2016 18:56
[www.palikkatakomo.org]

Kerrot omin sanoin ja kuvin miten homma lähti käyntiin ja miten rakensit,testailit ymm.

Täältä löydät eri levyjen saatavuudet ja esiintymiset seteissä selviteltyä:

[www.bricklink.com]


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään