Osatoiveet LEGO-kauppojen PaB-seiniin
Kirjoittaja Pate-keetongu 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

Pate-keetongu

Sihteeri Hallituksen jäsen Moderaattori

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Osatoiveet LEGO-kauppojen PaB-seiniin - 18/12/2016 18:34
LEGO toivoo LUGien jäseniltä mielipiteitä siitä, mitä osia tulisi olla virallisten kauppojen Pick-a-Brick-seinien fanitoive-laatikoissa. Palaute on ensisijaisesti Yhdysvaltain kaupoille, mutta toiveet voivat heijastua myös suomalaisille saavutettavampiin Euroopan kauppoihin, ja ehkö osallistumisemme kertoo mielenkiinnosta suomalaistakin liikettä kohti.

Minä täytän palautteen, jonka palautuspäivämäärä on 13.1.2017. Tänne voi heittää väri- ja osatoiveita siihen mennessä (väri- ja osatoiveet erikseen, ei esim. tummansinisiä 1x2-palikoita vaan tummansinisiä osia ja 1x2-palikoita). Myös muuta palautetta PaB-seinistä voi kertoa!

T. Ambassadorinne Eero.

----------------------------------------
Cyclopics Bricks -blogini - Flickr - Myyrä ~ LEGO Ideas[]
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Osatoiveet LEGO-kauppojen PaB-seiniin - 18/12/2016 22:28
Pari viikkoa sitten kävin Tukholman PaB-seinällä ja tuli taas todettua se, että kun hinta on tilavuuden mukaan, purkkiin tuli napattua lähinnä niitä pieniä palikoita. Ostajana toivoisi tietysti mahdollisimman monenlaisia pikku-osia, mutta samasta syystä en usko että yhtiön kannattaa myyjänä näin tehdä.

Vaikea sanoa mitään yksittäisiä toiveita, mutta sanoisin että olisi hyvä jos valikoima vaihtuisi usein. Peruspalikoitakin voi olla, mutta olisi mukava jos seinässä olisi aina myös jokin uusi, vähän käytetty tai erikoisempi palikka.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Osatoiveet LEGO-kauppojen PaB-seiniin - 19/12/2016 11:00
Tässä jokunen oma kommentti:
  • Joitain kasviosia on PaB:ssa ollut ennenkin, mutta esim. tavallisia 6x5-lehvistöjä olisi kiva nähdä jossain.
  • Pieniä tappeja ja tankoja. Esim. valosapelin teriä (värillä ei kauheasti väliä) tai näitä:
  • Lautasosia (dish) tai satelliittilautasia.

Jos väreistä yleensä puhutaan, niin valkoista, mustaa ja harmaata (tummaa ja vaaleaa), ruskeaa sekä trans-clearia (kirkasta "lasia") saisi kyllä olla. Niitä tarvitsee projekteissa usein paljon isoja määriä, toisin kuin esim. punaista tai keltaista. Miksei jotain erikoisempaakin, kuten pearl goldia ja hiekansinistä voisi olla.

~BK~"Ei sinun tarvitse kaikkea saada. Mihin ihmeeseen saisit sen mahtumaan?"

lonkka71

Hallituksen varajäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Osatoiveet LEGO-kauppojen PaB-seiniin - 20/12/2016 09:58
Omasta puolesta jotain perusväriä (musta, sininen, punainen, keltainen tai light bluish gray) Slope curved 3 x 1 (BL osanumero 50950). Erittäin monikäyttöinen osa, jota ei montaa seteistä tule ja hinta on BL:ssä 10 c molemmin puolin.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään