Kalliit setit huuto.net ja ebay palveluissa
Kirjoittaja Limitteri 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: Kalliit setit huuto.net ja ebay palveluissa - 24/03/2017 12:16
Toki tyhmä se on joka liikaa maksaa, mutta mistä näitä myyjiä riittää ja varsinkin ostajia, olettaen, että täytyyhän niitä jonkun ostaa, kun niitä niin paljon myynnissä on? En tarkoita harvinaisia settejä vaan niitä tuiki tavallisia, joita saa vielä marketista.

Eli jos marketista voi ostaa ison legon halvemmalla kuin sen ovh, mutta joku laittaa sen huuto.nettiin myyntiin esim ovh +25%, niin mitä te tästä ajattelette/tiedättä? Saako myyjät rahoille ja ajankäytölle vastinetta?

Eihän tämä mikään iso asia ole, mutta jotenki uteliaisuudessani haluaisin kuulla muiden mielipiteitä.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Kalliit setit huuto.net ja ebay palveluissa - 24/03/2017 15:36
Tulee mieleen vain tyhmiltä rahat pois meininki.

Vain koska tavara on huudossa tai ebayssä ei se ole halpaa vaikka niin joku voisi vikaantuneessa mielessään ajatellakin.
Huuto.net noin kokonaisuudessaa on lähes silkkaa oksennusta kaikenmaailman pilipali kikkareiden trokareiden takia. Yksitätisille lego-osille siell äsaisi olla oma ala-osionsakin.
Huutoa en edes ole käyttänyt enää vuosiin ostamiseen.

Tori taas on täynnä idiootteja jotka vedettää hintoja ja peruu jo sovittuja kauppoja noutoineen.
"mä myinki tolle toiselle ku se makso vitskun enempi ku sä, et sori!" ..vaikka oli jo nouoto samalle päivälle sovittu.

Vielä ihanempiä on ne torissakin settejä vajainakin myyvät jotka katselee jostain ebaystä tai amazonista kalleimman mahdollisen hinnan setille ja sitten sillä perustellaan huimia ylihintoja ihan kuin heillä olisi se ainut kappale Suomessa.

Ja keräilyharvinaisuuksia tulee joka vimmatun setistä välittömästi kun ne poistuu kaupan hyllyltä, oli sitten kyse poliisiasemasta tai taj mahallista.

Sanonpa vain, että ARGH! *hakkaa päätä seinään*
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Kalliit setit huuto.net ja ebay palveluissa - 24/03/2017 19:38
Eli en ole yksin ärsytykseni kanssa :D
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Kalliit setit huuto.net ja ebay palveluissa - 24/03/2017 21:54
Minulla on Huuto.netistä vain positiivisia kokemuksia. Käyttäjänä olen ollut vuodesta 2010. Se vain yksinkertaisesti pitää ymmärtää, että jos myyjällä on kauhea määrä negapalautteita, niin sellaiselta myyjältä ei tietenkään kannata ostaa. Vastaavasti hyviä palautteita pursuava myyjä on melko lailla luottamuksen arvoinen (kukaan ei kirjoita positiivisia palautteita huvikseen - sen enempää kuin negatiivisiakaan!).

Huuto.netiä on turha kutsua "oksennukseksi" tai "kikkailijoiden" sivustoksi. Huijareita on todella vähän ja heidän negapalautteensa ohjaavat kyllä hyvin nopeasti käyttäjän tunnuksen sulkemiseen. Väärinkäytöstä ja huijauksista on täysi oikeus ja velvollisuus ilmoittaa ylläpidolle ja tarvittaessa ihan vaikka viranomaisillekin. Pelisäännöt ovat aivan yhtä tiukat kuin missä tahansa muuallakin netin huutokauppa-/osto-/myyntipaikassa.

~BK~"Ei sinun tarvitse kaikkea saada. Mihin ihmeeseen saisit sen mahtumaan?"Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 24/03/2017 21:55.
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Kalliit setit huuto.net ja ebay palveluissa - 24/03/2017 23:26
Huuto.netin luotettavuudesta voi olla montaa mieltä, sillä vaikka palautteita annetaan, niin silti osa on hyvinkin helposti feikkipalautteita. Myyjällähän voi olla 2-n kpl tilejä ja tekee ostoksia itseltään ja antaa hyviä palautteita, ei mikään vaikea juttu.

Suhtautuisin Huutoon samoin kuin Toriin, että kaupat postiennakolla, niin ei voi tulla huijatuksi, kun tavaran tarkastaa postissa ja sitten maksaa.Foorumin Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube

Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 25/03/2017 19:42.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Kalliit setit huuto.net ja ebay palveluissa - 25/03/2017 00:23
Lähinnä oli kyse siitä, että väki laittaa sinne uusia settejä myyntiin, joita siis on marketissakin myynnissä ja vielä melkein tupla hinnalla. Tämä pois lukien, minulla on pelkästään hyviä kokemuksia kaupan käynnistä.
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Kalliit setit huuto.net ja ebay palveluissa - 25/03/2017 08:35
En ymmärrä itkua millään foorumilla siitä jos joku myy jotakin liian kalliilla. Kyllä niin saa tehdä. Tyhmä on se joka maksaa sen hinnan. Yleensä liian kallis jää myymättä. Problem solved.Foorumin Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube


Awis

Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Kalliit setit huuto.net ja ebay palveluissa - 25/03/2017 10:22
""Eli jos marketista voi ostaa ison legon halvemmalla kuin sen ovh, mutta joku laittaa sen huuto.nettiin myyntiin esim ovh +25%, niin mitä te tästä ajattelette/tiedättä? Saako myyjät rahoille ja ajankäytölle vastinetta?""

Saako myyjä vastinetta?

Kyllä saa, varsinkin jos ostaa markettien -30%...-50% alennusmyynnistä ja saa myytyä ohv hinnalla , vielä jos lisää +25% päälle alkaa tuottoa syntymään rahalle. Vielä jos älyää maksattaa ostajalla postit ja pakkaamiset.
Kotoa jos myyt harrastuksena, jää vuokrat ja verot sekä muut yrittäjä kulut olemattomiksi.

Vaikka joku setti jäisikin just myymättä, ei hätää purkaa paloiksi ja myy palikat irrallaan tai jos on mahdollisuus varastoida voi yrittää myöhemmin uudestaan tarjota jollekin keräilijälle tai nostalkikolle ei enää kaupoissa myynissä menttaliteetillä. Jos on osunut oikeaa ja onnistunut haluttuun settiin sijoittamaan voi katetta syntyä hyvinkin paljon.

Kysyntä ja tarjonta sanelee loput kaupan tuloksesta...
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Kalliit setit huuto.net ja ebay palveluissa - 25/03/2017 19:50
Ilman muuta saa vastinetta, jos joku ostaa. Ja pakkohan ostajia on riittää, kun kerran niitä on jatkuvasti myynnissä.

Kyse on tämän tyyppisistä (vaikkakaan tuota settiä ei enää kaupasta saa). Tässähän myyjälle on oikeinkin tulossa vastinetta vaivannäölle. Toki ebayssa on vähä eri meininki ku huuto.netissä, jossa tuon setin sais parilla sataan (varsin ok hinta).Minulla on ollu tarkoitus laittaa sama setti myyntiin ja hinta olisi 2 numeroinen. Ostaessani sen uutena kaupasta, sen hinta oli 2 numeroinen.

Ei tässä kukaan ole itkemässä tai valittamassa. Harmi, että tämä tulkitaan sellaiseksi. Halusin keskustella asiasta ja kuulla muiden mielipiteitä. Toki ilmaisin itsekkin, mitä "turhia" tunteita nämä ilmoitukset herättävät, mutta ilmaisin myös sen, että kyseessä ei ole iso asia.

Jvvv

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Kalliit setit huuto.net ja ebay palveluissa - 25/03/2017 19:59
Itse en ole enää vuosiin esim. Huudosta palikoita edes katsellut, kun se on täynnä joko yksittäisten palikoiden myyntiä tai sitten juuri näitä alehyllyn tyhjentäjiä kultaharkkojen kuvat silmissään.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään