Lego cityn säilytys pulma
Kirjoittaja Samppa 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: Lego cityn säilytys pulma - 09/09/2018 09:32
Elikkäs itellä on semmonen ite tehty lego city mutta ei oo säilytyspaikkaa*vihainen*. Itse säilytän sängyn alla mutta ois sille mukava joku "säilytyspöytä" tehä. Saisi laittaa aina esille. Talossa ei oo tilaa ja tallissakaan ei. Onko jollakin idea jossa sitä oisi hyvä pitää?? Laittakaa kuvia.
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Lego cityn säilytys pulma - 09/09/2018 09:37
Aikoinaan kun itsellä ei vielä ollut erillistä legopajaa, niin entinen käsityön opettajani ehdotti katosta laskeutuvaa tasoa. Eli isohko jämäkkä pöytälevy kulmistaan kattoon vinssin perään. Kun legot haluaa esille, niin laskee systeemin alas pöytäkorkeudelle ja kun sitä ei tarvita, vinssaa sen ylös. Ongelmana tässä on toki se, että jos teos on korkea, niin huoneessa loppuu tila korkeussuunnassakin... Ellei ole vanha talo, jossa 3-3,5m korkeat huoneet...

Valmiiden teosten säilöminen lienee monella ongelma. Vaikka nyt leogpajahuone löytyykin, niin silti joudun jatkuvasti miettimää mihin teokset mahtuisi.
Oma ratkaisuni on tällä hetkellä IKEAn ALEX -kaapit, joita ostan pöytien alle.
Tällaiseen kaappiin mahtuu 2x1 moduuleita 2kpl, eli 4 moduulia. Korkeutta on riittävästi 2-3 kerroksisille taloilleni ja saan talot ehjinä pöydän alle säilöön, mistä ne on helppo ottaa esille.Foorumin Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube


:: Lainaa ::
Aihe: Re: Lego cityn säilytys pulma - 09/09/2018 09:43
Joo, pitääkin kokeilla. Kiitoksia!


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään