Lentoasema
Kirjoittaja Junior_builder 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: Lentoasema - 12/10/2015 18:00
Tässä meidän PERHEEN ensimmäinen isompi rakennelma muiden kauhisteltavaksi. Kerrankin oli aikaa sairastelevien lasten kera rakennella. Pojan entinen lentoasema kohtasi täydellisen tuhon monen muun rakennelman kanssa:

Äksidentti

Silloin lupasin, että tehdään uusi kunhan aikaa on jossain välissä. Nyt parin päivän uurastuksen seurauksena saatiin seuraavanlainen pytinki kasaan.

Kesken tuo on vielä pahasti, mutta leikkeihin kelpaa vallan mainiosti. Poika kyseli, että mihin ne kaikki kaupat mahtuu, joten ois vissiin pitänyt laajentaa heti. Tosin valkoiset osat meni aika tehokkaasti tuohon, joten laajennus ei onneksi onnistu.

Taitaa olla joulu ennenkuin kuin valmistuu ja luulen, että se ei ole tämän vuoden puolella. Mutta laittakaa toki ehdotuksia, että mitä lentoasemalta pitää löytyä. Muutenkin kaikenlainen palaute on tervetullutta.
.
Suora linkki Dropbox kansioonMuokattu 4 kertaa. Muokattu viimeksi 16/10/2015 09:57.
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Lentoasema - 12/10/2015 18:15
Ei näytä kuvat oikein näkyvän, johtuvat varmaan väärästä URLista. En tunne Instagramia, joten en voi valitettavasti kertoa miten kuvan näyttäminen oikeasti menee. Odotellaan että joku viisampi tulee ja neuvoo *hymyilevä*

Sillä välin kuvia voi helpommin katsoa suoraan Instasta.

-Q
--------------------------------
Puheenjohtaja
Palikka palikalta parempaan päin.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Lentoasema - 19/12/2015 18:08
Varsin hyvännäköinen rakennushan tämä. Yksinkertaisuus toimii, mutta tarpeeksi erilaisia juttuja että ei ole tylsän näköinen. Hienoa työtä. Värimaailma aika harmaa, mutta sopii tähän kyllä hyvin.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään