Figuuri rakennelmien WIP paja
Kirjoittaja HerraPulttiTron 
Kirjoittaja
Viesti

HerraPulttiTron

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Figuuri rakennelmien WIP paja - 24/04/2016 10:24
Elikkä alotin tästä figuuri rakennelma viestiketjun tänne, ihan vaan jos täällä on muitakin figuuri rakentajia jotka haluavat jakaa täällä (Toisin figuuri rakentajia on hyvin vähän). Tosiaan, laitan tänne itekkin figuuri WIP rakennelmia, jotka ovat työn alla.


Meratan, Tulen Toa WIP
[www.flickr.com]Muokattu 2 kertaa. Muokattu viimeksi 24/04/2016 10:26.
avatar

Pate-keetongu

Sihteeri Hallituksen jäsen Moderaattori

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Figuuri rakennelmien WIP paja - 25/04/2016 22:09
Taisit ehtiä jo itsesi edelle, kun flickrissä on jo kuva hahmosta jalkoineen kaikkineen. No, ei siinä mitään, minulle käy aina samalla tavalla, kun meinaan laittaa WIP-kuvaa jostain, joten en ole pitkiin aikoihin niin tehnyt (paitsi yhteisteosjutuissa selkeyden vuoksi).

Mietteitä hahmosta:

Pää näytti ensimmäisessä kuvassa vähän autiolta, mutta noissa jälkimmäisissä näyttää toimivat ihan hyvin. Saattaa johtua kuvakulmasta, vai onko kaulaa kenties lyhennetty? Toisaalta kypäräsysteemit ja muut päähineet näyttävät harvoin huonolta.

Punainen ja läpinäkyvän violetti on ehkä vähän hassu väriteema, kun punainen on itsessään niin kirkas väri. Toisaalta ehkei sen muuttaminen auta enää, kun MOC on näin valmiissa tilassa.

Vähän muuten hirvittää tuo lieskan kiinnitys energiakädessä, kun tuo clip-bar tai mikälie tulee noin paljon ulos. Itse tökkäisin tilalle mustan T-barin ja läpinäkyvä-violetin 1x1 kartion, jos sellaiset Bionicle-painotteisesta osakokoelmasta löytyy.

Pirun siistiä muotoilua kyllä yleisesti. Lempiosiini kuuluva venenuppi näyttää loistavalta rintalihaksistossa ja nuo alapurenta-Haut nilkkasuojusten kanssa tuovat mainiota muotoa lanteille. Aika leveä on kyllä jalkojen väli, mutta sopinee tyyliin!

----------------------------------------
Cyclopics Bricks -blogini
Flickr
Mies ei kasvata partaa. Parta kasvattaa miehen.
Kuulun ANKP:een!

HerraPulttiTron

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Meratan palaute ja Hiekan Toa WIP - 08/05/2016 09:53
Asia selvä. En vaan todellisuudessaan jaksanut etsiä alkuperäistä figuuri WIP kansiota, joten päädyin luomaan sitten toisen ja silleen.

Myönnän, että purppura ja punainen väriyhdistelmä on vähän hassu idea, syynä on se että halusin vähän tehdä Meratanista pikkusen "ainutlaatuisen" Tulen Toan, tosin tämä ei ole kyllä ainoa figuuri purppuran ja punaisen kera. Ideoita tuli alunperin Magneton ja Onslaughtin väri teeman mukaan.

Ei tullut ajatelleeksi Painovoima Toan kädestä, varsinkin Clip -osalla tai Exo Force Bad Robot hand clip osalla kun käytin alunperin. Sattumalta mulla onkin tarvittavat osat mitä ehdotit aikaisemmin, ja se toimii näppärästi, kiitti!


Tosiaan aloitin uuden figuurirakennelman eilen:
[www.flickr.com]

Tässä vaiheessa pitää kyllä hankkia Star Wars VII Rey figuuri sen osineen ja kangas juttu, sekä sitten vielä hiekan värisen Noble Hunan tai Noble Rurun.Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 08/05/2016 09:58.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään