WIP: Megala
Kirjoittaja Ukkopalikka 
Kirjoittaja
Viesti

Ukkopalikka

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: WIP: Megala - 07/12/2016 11:15
Tyttäreni kutsuu tätä Megalaksi, joten olkoon näin. Eli lähinnä olen tässä syksyllä rakentanut moduulipohjia yhteensä siis 30 kappaletta, josta tietä 5 moduulia ja vesialuetta viisi moduulia. Tässä vaiheessa totesin, että puolet palikoista onkin jo käytetty, joten pienensin projektin kokoa. Paljon on tullut rakenneltua ja vielä enemmän purettua. Projekti etenee yrityksen ja erehdyksen kautta, joten mitään valmista ei ole päässyt syntymään, mutta tässä pari kuvaa alkutaipaleelta.

Eli tästä se alkoi: 4x6 moduulia kokoinen pohja jaettuna puoliksi.

Toinen puolisko katsojan suunnasta:


Ja toinen puolisko katsojan suunnasta.


Ei mitään ajatusta mitä rakentaisi. Poika teki hienoja teollissuusrakennuksia ja minä pistin cyberpunkkia kylkeen:


Tässä kohtaa projekti on hieman levällään:


Näitä uusia tummanpunaisia tiilipaloja on pakko saada käytettyä johonkin:


Toisaalta, jos tuo kanava olisi hieman rappeutunut, voisi käyttää noita kasviosia:


Tämä talo oli mukana talokilpailussa viime Expoilla:


Tein jo silloin siitä myös valkoisen version:


Nyt siis muunsin Cthulhun kirkon kulmataloksi:


Mitään varsinaista suunnitelmaa ei ole, kuten ei aikaisemmissakaan teoksissa. Silloin kun on aikaa, istun rakentamaan ja katson mitä syntyy. Rakentelen aika hitaalla tahdilla ja usein puran kaiken edellisellä kerralla rakennetun, mutta lisäilen tänne taas kuvia kun jotain uutta tapahtuu.
avatar

Pate-keetongu

Sihteeri Hallituksen jäsen Moderaattori

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: WIP: Megala - 07/12/2016 18:04
Hienolta näyttää. Tuo Cthulhu-talo oli näyttävä Expoillakin, varsinkin noiden karvalisäkeosien käyttö ikkunoissa. Myös rämealue ja ensimmäisen kuvan M-TRON-skoottereita hyödyntävä rakennus ovat mielenkiintoisia.

----------------------------------------
Cyclopics Bricks -blogini
Flickr
Mies ei kasvata partaa. Parta kasvattaa miehen.
Kuulun ANKP:een!

Ukkopalikka

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: WIP: Megala - 03/03/2017 17:16
Tämmöistä on tullut tähän mennessä:

Kutsun näitä kahta seuraavaa pöllötaloiksi ja ne tulevat olemaan korkeimpien rakennusten yläkerrokset.Tässä on versioni Detectives Officesta.Ja tässä on minun versioni Parisian Restaurantista.Tässä hieman yleiskuvaa.


Suunnitelmaa elää ja muuttuu koko ajan ja punatiilitalo ei ole enää tuolla paikalla, mutta päivitän tilannetta kun on taas jotain valmista.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: WIP: Megala - 04/03/2017 12:06
Tätä projektia on mielenkiintoista seurata. Sinulla on selvästi omanlaisesi ja muista riippumaton rakennustyyli. Rakennuksissa on paljon persoonallisuutta ja hienoa "vapautunutta" palikankäyttöä. Jatka ehdottomasti samaan malliin!

~BK~"Ei sinun tarvitse kaikkea saada. Mihin ihmeeseen saisit sen mahtumaan?"

Ukkopalikka

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: WIP: Megala - 28/03/2017 10:37
Laitetaanpas lisäkuvia.

Eli pöydän läpi menevä teos ja yleisö katsoo tästä suunnasta:


Tai tästä suunnasta:


Vieruskaverille olisi tällaista:


Tai tällaista:


Tämä alue olisi tarkoitus olla high tech low life takapiha-kirppis-kuja:


Tällä puolen sitten kahtiajakaantuneen kansan parempi puolisko. Ensimmäisestä ja kolmannesta kuvasta ehkä näkyi miten tämän osion rakentelu jatkui:


Keskeneräistä on ja enää kolme viikonloppua aikaa rakennella. Yhtenä niistä töissä ja kahtena lapset valittaa kun en tee muuta kun siivoan tai rakennan leegoilla. Katujen keskiviivat värivikaiset, mutta reunamoduuleissa keltaista. Jos joku saa hermoromahduksen, niin etsin keltaiset platet keskiviivoiksi kaikkiin. Iku-Turson talo (iso valkoinen, entinen Cthulhu temppeli) ei jää tuollaiseksi tuohon kohtaan, mutta kun en ole keksinyt mitä sille teen. Ne pöllötalot... toinen tippui pöydältä ja toinen käsistä, että ne saakin sitten rakennella uusiksi.

Ukkopalikka

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: WIP: Megala - 04/05/2017 08:45
Vaikka tämä nyt oli jo näkyvillä Expoilla niin päivitetäänpä muutama prosessin etenemiskuva.

Elikkäs lopulta sain yhdistettyä jo alkuvaiheessa tehdyt scifimäisimmät "tornitalot" mukaan. Ensimmäisessä kuvassa post-apocalyptinen huoltoasema vielä alkuperäisellä paikallaan ennen siirtymistään loogisempaan paikkaan kadun varteen.


Tältähän se sitten lopulta näytti.


Lähes kokonaan moduuli moduulilta rakennettu.

Ensimmäisen kuvan tilanteesta tähän viimeiseen on edetty ilman mitään suunnitelmaa kaikennäköistä rakentamalla ja vieläkin enemmän purkamalla. Homma jatkuu kohti syksyn Piipoota ja paljon tuli ideota Expoilla jutustellessa, mutta katsellaan nyt. Homma etenee maltillisesti ja päämäärättömästi alkaen tämän kuljetuksessa rikkoontuneen talon korottamisoperaatiolla.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: WIP: Megala - 04/05/2017 13:06
Kieltämättä kyllä aika mielettömän näköinen. Olet saanut aikaan scifi-tyylisen kaupungin ilman sitä klisettä, että se näyttäisi liian futuristiselta. Tässä on juuri sopivasti mukana sekä uutta että ei-niin-uutta rakennustyyliä kivassa rykelmässä.
Huolellisesti ja taidokkaasti tehty kokonaisuus!

~BK~"Ei sinun tarvitse kaikkea saada. Mihin ihmeeseen saisit sen mahtumaan?"

Awis

Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: WIP: Megala - 04/05/2017 21:27
Mielestäni tämä kohta kaupunkia oli Expoilla parasta tulevaisuuden Palikkalaa mihin oli yhteisissä suunnittelu vaiheen keskuteluissa oli pyrkimys. Tuota on hyvä jatkaa ja kehittää löytämälläsi linja säilyttäen PiiPoon tapahtumaa silmällä pitäen.
Toivottavasti saat aikaa , palikkaa sekä tukea läheisiltä, jotta nähdään lisää tulevaisuutta...Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 04/05/2017 21:29.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään