Toimintaelokuvan kohtaus: Luurankosoturin tuho
Kirjoittaja Jantzu 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

Jantzu

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Toimintaelokuvan kohtaus: Luurankosoturin tuho - 22/05/2009 22:32


Tätä ei siis tehty tätä kisaa varten, vaan kyseessä on kuva suoraan tuolta Vanian arkistosta.
Tämä kohtaus ei alkuunkaan pärjänne muille jo osallistuneille, mutta katson kuitenkin tärkeäksi osallistua kisaan, jotta on osallistujia. ja ehkäpä joku tahtoo taas nähdä kuvan verran Vaniaakin?
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Toimintaelokuvan kohtaus: Luurankosoturin tuho - 24/05/2009 16:29
On aina mukava nähdä uusia otoksi Vaniasta, tuosta Suomen LEGO animaatioskenen "Duke Nukem Foreveristä" ;) Kuva osoittaa hyvin miksi odotukseni Vaniaa kohden ovat korkealla: yksittäinen kuvakin animaatiosta on erittäin kova laatuinen ja onnistunut otoksena.

Valitettavasti verrattuna muihin kilpailuun osallistuneihin kohtauksiin, Vaniankaan kaltainen tuleva mestariteos ei onnistu. Minua häiritsee teoksen pimeys ja synkkyys ja vaikka ne sopivatkin tarinaan (KastleVanian synkkä linna), ne eivät kovin sovi tähän kilpailuun. Tausta on melko tylsän yksityiskohdaton ja vaikka lattian "matto" on erittäin mainio yksityiskohta, se ei yksi riitä pelastamaan kuvaa. Taistelevien hahmojen yläpuolella olevan mustan "kiehkuran" hieno "kiilto" voisi kenties avustaa yksityiskohtien lisäämisessä. Seinään lisää mustia yksityiskohtia, joista näkyy vain tietyt pinnat? Kyseiset yksityiskohdat saattaisivat sopia hyvinkin kolkkoon linnaan.

Hahmoista voin vain sanoa sen että ne ovat loistavia. Varsinkin luurangon raskas haarniska saa minut hymyilemään kun muistan KastleVania 2:sen "kaupan". Ilmeisesti verilätyillä sai hyvin rahaa ;)

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään