Talo kilpailuun
Kirjoittaja Pate-keetongu 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

Pate-keetongu

Sihteeri Varapuheenjohtaja Hallituksen jäsen Moderaattori

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Talo kilpailuun - 01/11/2008 19:11
Päivää.kohta kilpailu loppuu, ja kun on noin vähän ossallistuvia taloja, niin päätin osallistua. Talo on noin vuoden vanha, latsin sen BS:sään pari viikkoa sitten mutta en ole vielä esitellyt missään. Huomatkaa kukat, joita on käytetty lumena ja itse kehitelty lumiukko. Ja sitten kuviin:


Galleria:[www.brickshelf.com]

----------------------------------------
Cyclopics Bricks -blogini - Flickr - Myyrä ~ LEGO Ideas[]
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Talo kilpailuun - 03/05/2009 09:11
On kyllä upee.(:P)
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Talo kilpailuun - 03/05/2009 13:24
Vielä puolen vuoden päästäkin tämä talo säväyttää allekirjoittanutta. Vaikka talo ei ole suuren suuri, se osoittaa hyvin että kompaktin kokoinen mutta tarkasti tehty rakennelma antaa monesti paremman kuvan teoksesta kuin suuri rakennus, jossa ei ole voitu keskittyä yksityiskohtiin niin paljoa.

Savupiippu, levyistä rakennettu katto, ja ulkoneva yläkerran ikkuna osoittavat ettet ole mennyt siitä mistä aita on matalin vaan jaksoit puurtaa näiden kohtien kanssa kotvasen pidempään. Teoksessa on silti monta "keskeneräistä" kohtaa, jotka tarkemman tarkastelun jälkeen jäävät vähän häiritsemään. Esimerkiksi piipun viereinen seinä siirtyy oudosti yhden palikan ulospäin kesken kaiken valokuvaus session ja monet ulkoseinän palikat eivät ole kunnolla kiinni. Tällaisiin yksityiskohtiin kannattaa keskittyä ensi kerralla ;)

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään