Dwarfpunk-kaivospora
Kirjoittaja tiikeli 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: Dwarfpunk-kaivospora - 26/05/2009 20:35
Steampunk-laitteitaan varten kääpiöt tarvitsevat paljon metallia ja kivihiiltä. Siksi he käyttävät kaivoksissaan tehokkaita höyryllä toimivia poria nopeuttaakseen kaivuutyötä. Tätä pyörillä kulkevaa kaksoisporaa operoi niin kova kääpiövanhus, että hän ei edes tarvitse kypärää.

LEGO-rakennelmat, valokuvat ja photoshoppaus ovat isoveljeni tekemiä.

Brickshelf-kansiosta löytyy lisää kuvia sitten kun ne ovat latautuneet.

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Dwarfpunk-kaivospora - 26/05/2009 21:06
Dwarfpunkithan yleistyy kovaa vauhtia Takomossa. :)

Pora kuuluu selvästi samaan sarjaan, pieni ja yksinkertainen rakennelma, jossa on silti sitä jotain hienoa. Tämänpä takia tästä tuleekin mieleen joku oikea LEGO setti, osittain myös onnistuneen kuvanmuokkauksen ansiosta.


Mutta kuulkaapa, eikö olisi mahdollista tehdä isompi kokonaisuus näistä useista pienistä dwarfpunk rakennelmista? Siellä voisi olla kylää ja kaivosta ja jokea yms... Itsestäni ainakin on mukavampaa tiirailla asioita selkeinä kokonaisuuksina kuin näin, että jokaiselle pikku asialle tehdään oma topic jne. Mutta tehkää tokin kuten haluatte, kyllähän näitä katsoo mieluusti näinkin.

Ja jos tämän teeman teoksia tulee vielä paljon, ja ovat yhtä hienoja, ja kun muistaakseni näitä dwarpunk rakentajia on enemmänkin foorumilla, voisi olla mahdollista jopa koota vielä isompi kokonaisuus ja laittaa se näytille johonkin Takomon tapahtumaan?
avatar

Mikke the Master

Hallituksen varajäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Dwarfpunk-kaivospora - 28/05/2009 11:47
Ei oikein näytä poralta.
En tykkää.


Hyvää joulua kaikille!

Flickr: [www.flickr.com]
Brickshelf: [www.brickshelf.com]
Youtube: [www.youtube.com]
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Dwarfpunk-kaivospora - 28/05/2009 16:41
Huhhuh, mielestäni tämä on paras Dwarfpunk härveli sinulta tähän mennessä.

Tässä on pari hyvää yksityiskohtaa, etenkin ketjut. Poria saisi mielestäni olla yksi, sekä se saisi olla pitempi. Poran ohjausmekanismista (jos sellaista ylipäänsä on) olisin halunnut nähdä kuvia.
Joka tapauksessa, pääkuva on hyvin onnistunut. Olet saanut porien pyörimisliikkeen editoitua hienosti, savupiipuista tuleva savu on aidon näköistä, sekä tausta on tarpeeksi luolamainen.

Hieno pora :)

______________________________________________________________
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Dwarfpunk-kaivospora - 29/05/2009 20:08
Kiitoksia kaikille kommenteista.

Heguli: Tämä teos olikin vähän niin kuin ensiaskel isompia tekeleitä kohti taustoineen ja kuvanmuokkauksineen. Dwarfpunk-kylän tekeminen kiinnostaa kovasti. Osat taitavatkin riittää...

Mikke the Master: Kyllä tässä on ehkä vähän lyhyet ja tylpät porat, niin että ehkäpä tämä on enemmänkin kivenmurskain. Mutta jos ajattelet tätä kivenmurskaajana, niin onko se sitten hyvä? Onko itse malli, taustat tai kuvankäsittely hyviä?

Amifin: Kuten jo Mikelle sanoin, niin tämä taitaa olla ehkä kivenmurskain. Ajattelimme että sillä kaivetaan luolia ja kaivospora-nimi tuntui luontevalta. Ohjausmekanismia pääsee näkemään Brickshelfin kuvista, jotka ovat nyt näkyvissä.
avatar

Mikke the Master

Hallituksen varajäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Dwarfpunk-kaivospora - 29/05/2009 20:10
Tausta ja kuvankäsittelystä plussaa.
Muu on sontaa.


Hyvää joulua kaikille!

Flickr: [www.flickr.com]
Brickshelf: [www.brickshelf.com]
Youtube: [www.youtube.com]
avatar

Pate-keetongu

Sihteeri Varapuheenjohtaja Hallituksen jäsen Moderaattori

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Dwarfpunk-kaivospora - 29/05/2009 21:47
Jep, ei oikein poralta näytä. Myös lisää harmaata voisi lisätä, ovathan kääpiöt kiven isäntiä. Rakenteesta ei saa paljon selvää, mutta ei se mitään kauhean mahtavaa tai huonoa ole. Kuvanmuokkaus on hyvä ja hahmo on kova.

----------------------------------------
Cyclopics Bricks -blogini - Flickr - Myyrä ~ LEGO Ideas[]
avatar

Luuranko

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Dwarfpunk-kaivospora - 30/05/2009 08:47
+hahmo
+kuvanmuokkaus
Ei näytä poralta, mutta muuten on hieno.

-Pluurankeli

No, oikea elämä on vielä sairaampaa.

Brickshelf
Vuhvelituotanto

avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Dwarfpunk-kaivospora - 01/06/2009 19:49
Kuten moni muukin on sanonut, perus-selkeä rakennelma, jossa on sopivasti yksityiskohtia ja hyvä väritys. En kyllä menisi sanomaan tätä rakennelmaa miksikään täydeksi sudeksi sillä rakennelmassa on enemmän kuin mitä ensisilmäyksellä huomaa. Silti kaipaisin siihen jotain lisä-yksityiskohtia. Kenties hieman kaipaisi jotain lisäväriä, lamppu tai kaksi ehkä?

Kuvanmuokkauksesta tulee taas lisäpisteitä sillä "esityskuvassa" on sopivasti liikettä jotta liike välittyy katsojalle ilman että koko kuva on sekaisin. Vain ne kohdat joiden tulee liikkua, liikkuvat.

Ainoa miinus tulee taustasta, se kaipaisi jotain lisää "kaivosmaisuutta". Kenties jotkin tukipalkit ja sopiva pimeys tekisivät esityskuvasta entistä paremman.

Ja kuten Heguli sanoi, Dwarfpunk-aluksia alkaa olemaan sen verta monta että yksittäiset kuvat eivät anna arvoa koko teemalle. Kenties kunnollinen dioraama olisi paikallaan?

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään