Tronien Moduverseteos.
Kirjoittaja Tronie 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: Tronien Moduverseteos. - 10/03/2011 22:19
Tässä on minun "talo puutarhoineen" ja kuten huomaatte, ei siinä ole minkäänlaista puutarhaa. Teinkin yksityisparkkihallin, jonka puomit eivät pääse nousemaan ylös asti. Lienee siinä syy hallin hylkäämiseen. *virnistää*
Kuvasta näkee vihreän välipala-automaatin, kalastajan, ja mafiakonnat. Sisällä on myös paljon pientä asiaan kuuluvaa roinaa, ja sammakko-kuninkaan kruunaus on meneillään..
Kansiosta löytyy myös kaksi muuta teosta, mutta voisitteko jättää heidän arvostelun väliin.Lisää kuvia brickshelfistä.

...
Eläkää tai olkaa elämänne elossa. Niin sanoi viisas mies ollessaan epäviisas.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Tronien Moduverseteos. - 13/03/2011 22:02
Siin mikä tämä on, en tajua?
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Tronien Moduverseteos. - 14/03/2011 19:43
Lainaus
kova-naama
Siin mikä tämä on, en tajua?

En minäkään.
avatar

Jantzu

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Tronien Moduverseteos. - 14/03/2011 20:03
Jotenkin tulee TwinPeaks mieleen tästä, kun parkkihallissa on shakkilattia, suuret avoimet kattoikkunat, mutta silti tiiviit seinät?! (tavallaan päinvastoin) + sitten on vielä tuo kalastaja haikaloineen katolla...

Outoutta... Luulen että menee aika monelta yleisössä ihan ohi, kuten täälläkin, ja on lievästi Cityn muuta realistisuutta vastaan.Jos palikoita riittää, niin lähtisin mieluummin tekemään esim. 2-5 kerroksista oikeaa parkkihallia ajoramppeineen ja veden/lumenpitävine kattoineen ja teoksen sisälle näkyvyys löytyisi kun seinät korvaisi pylväillä.Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube


avatar

Mikke the Master

Hallituksen varajäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Tronien Moduverseteos. - 14/03/2011 20:03
Jos osaa lukea, niin se auttaa aikas paljon.
"Tässä on minun "talo puutarhoineen" ja kuten huomaatte, ei siinä ole minkäänlaista puutarhaa. Teinkin yksityisparkkihallin, jonka puomit eivät pääse nousemaan ylös asti. Lienee siinä syy hallin hylkäämiseen. *virnistää* "

Muuten ihan hyvältä näyttää, mutta katollekkin voisi tehdä parkkipaikkoja lisää, tai tehdä tästä monikerroksisen moduulin muutenkin.

Jantzu kerkesi näköjään ensin.


Hyvää joulua kaikille!

Flickr: [www.flickr.com]
Brickshelf: [www.brickshelf.com]
Youtube: [www.youtube.com]Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 14/03/2011 20:04.
avatar

TheQ

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Tronien Moduverseteos. - 22/03/2011 21:15
Vaikka teoksessa on tiettyjä omintakeisia piirteitä, kyllä se selvästi täyttää tehtävänsä parkkitalolta. Taitaa tosin melko kallis paikka olla kun on noin vähän parkkipaikkoja. Noh, laatu korvaa määrän.

Teoksen ulkomuoto on makuuni hieman liian kulmikas ja kaipaisi vähän parannuksia, ehkä IHS-taudin lääkkeillä pääsisi jo mukavasti eteenpäin? Toisaalta ulkomuoto sopii tavallisestikin laatikkomaisille rakennuksille. Rakentaja siis katsokoon parhaaksi miten haluaa teosta kehittää ja onko kehittämiselle edes tarvetta.

Ulkomuodon pienoista tylsyyttä kompensoi mukavasti väriskaala, joka tekee koko teoksesta heti sopivan retromaisen puhtaine ja kirkkaine värineen. Ehkei seinän ja lattian väritys nyt realistisin ole mutta kyllä se melko hyvin tuntuu toimivan. Lattia tosin muistuttaa enemmän shakkilauttaa kuin asvalttia, ehkä siis autotkin liikkuvat sen sisällä shakkilaudan nappuloiden tapaan?

Ainoa asia mikä minua tässä harmittaa on ettet ole ottanut kuvia teoksen sisustasta. Jos olet sisustaan laittanut ajatusta niin kai se olisi parasta sekin näyttää. Tuosta ensimmäisen viestin kuvasta saa jotain kuvaa mutta mitään selkeää kuvaa ei saa. Voisitko toimittaa kuvan sisustasta, mielellään sitäkin vilkaisen kun siellä tuntui olevan kiinnostavaa tavaraakin?

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään