kilpailuun: Office
Kirjoittaja ptLeskinen 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

ptLeskinen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: kilpailuun: Office - 08/04/2011 08:10
Tässä toisen rakentajan näkemys "Ammattilainen työssään" kilpailuun:

avatar

Luuranko

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: kilpailuun: Office - 08/04/2011 12:53
''Work hard, party harder.''
Oikein mukava kuvaus toimistotyöläisen työpisteestä. Pidän erityisesti tuosta ilmoitustaulusta, joka on kivasti tungettu täyteen kaikkea mahdollista. Lisäksi kiitosta saat myös ikkunasta (kaihtimet?) ja seinien/lattian väristä. Pidän niistä erityisesti.

Hahmokin näyttää muuten suht dynaamiselta, mutta jalat ovat mielestäni liian pitkät suhteessa käsiin. Tuo reisiosuus on turhan pitkä, voisi lyhentää yhdellä-kahdella nupilla.
Seinien ollessa noin värikkäät, niin nämä tavarat (tietokone, pöytälamppu) ovat hieman turhan kirjavia. Tasapainottaisi kokonaisuutta, jos ne olisivat harmaansävyisiä ja/tai mustia.

Ainiin, tuo tuoli on ihan jees ja OFFICE-teksti mainio.

-Pluurankeli

No, oikea elämä on vielä sairaampaa.

Brickshelf
Vuhvelituotanto

:: Lainaa ::
Aihe: Re: kilpailuun: Office - 08/04/2011 18:46
Tämähän on aivan loistava, Office-teksti on hyvin tehty, ja tuo hommeli missä on kaikkia juttuja sen alapuolella on kanssa erittäin hieno. (Tiedä sana.) Lammpu ja ikkuna ovat myös hienosti tehtyjä. Ainoa huono puoli on, että nuo kohdat missä pöydän jalat ovat kiinni lattiassa ovat harmaita nuppeja. Jos ne olisivat keltaisia laattoja, silloin pöytä ei olisi kiinni lattiassa, mutta näyttäisi paremmalta.

Tuomo

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: kilpailuun: Office - 08/04/2011 19:15
Lainaus
Jalleri
..., että nuo kohdat missä pöydän jalat ovat kiinni lattiassa ovat harmaita nuppeja. Jos ne olisivat keltaisia laattoja, silloin pöytä ei olisi kiinni lattiassa, mutta näyttäisi paremmalta.

Ja kun laittaa 1x1 levyn, niin silloin pöytäkin on "kiinni" lattiassa (nuppihan jää jalan sisään).
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: kilpailuun: Office - 08/04/2011 19:29
Kaikki kilpailutyöt ovat olleet todella korkeatasoisia, mutta tämä meni minulla suosikkilistan kärkeen. Jonkin verran voi vaikuttaa se, että ensin tuli monta musiikkiaiheista. Kilpaiusta tullee hyvin tasaväkinen ja on vaikea voittajaa valita.Foorumin Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube


avatar

TheQ

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: kilpailuun: Office - 09/05/2011 09:33
Kiireinen toimistoelämä on näemmä kuluttanut ammattilaista niin paljon että hiukset ovat harventuneet ja harmaantuneet. Vielä tosin miltei eläkkeellä olevalta herrasmieheltä sujuu puhelimeen vastailu ja futuristisella läppärillään työskentely muistoja ja tavaraa täynnä olevassa toimistossa. Keväinen aurinkokin se näemmä ulkona paistaisi mutta ammattilaisen on vain pitänyt laittaa verhot valon eteen jotta voi töitä paiskia.

Tämä on vallan mainio esitys suomalaisesta nykyaikaisesta työkulttuurista ja samalla varsin mainio miniland-figuuri-dioraama. Vaikka teoksessa otetaankin hieman vapaampi ja mielikuvituksellisempi ote värien ja tavaroiden käytössä, on teoksessa hienoa realistisuuden pohjavirettä, joka vetää katsojan tarkistelemaan sitä lähempää. Hahmon rakenne ja asento on onnistunut hyvin ja kokonaisuus on erittäin toimiva. Tämä oli minun henkilökohtaisessa kilpailuun osallistuvien teoksien top 3:ssa siitä lähtien kun näin sen.

Se jäi tosin minua vaivaamaan että teoksessa on hyvin paljon tavaraa mukana eikä siinä tunnu olevan "hengitystilaa". Lattia-taso on melkoisen yksityiskohdaton ja tylsähkö mutta heti hahmon pään korkeudella on tapahtumaa ympäri ämpäri. Ei se muuten minua haittaisi mutta harmittaa että eräät hienot yksityiskohdat (esim. sälekaihtimet) jäävät hieman muiden teoksen yksityiskohtien taakse piiloon... Ehkä pienellä uudelleensuunnittelulla saisi lisää rytmiä teokseen?

Erittäin hyvä teos tästä pienestä kritiikistä huolimatta!

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.
avatar

ptLeskinen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: kilpailuun: Office - 09/05/2011 22:17
Kiitos kaikille kommenteista, tässä alla 8h per päivä asentoni mistä se ajatus sitten lähti...Ei ihan vielä eläkettä odotella kun taitaa venyä 30-vuotiseksi se odotus, mutta kiitos Q päivän nauruista ;D

p.s. poikani 7v suunnitteli ja totetti lampun ja läppärin värityksen, itse en olisikaan noin hauskaan ratkaisuun päätynytMuokattu 2 kertaa. Muokattu viimeksi 10/05/2011 10:31.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään