Выполнить товарищ
Kirjoittaja kova-naama 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: Выполнить товарищ - 22/04/2011 19:19

Lisää kuvia Flickrissä

Eli tällänen Forced perspective jottu tuli tehtyä.

Kuvalinkki korjattu -QMuokattu 2 kertaa. Muokattu viimeksi 27/04/2011 15:08.
avatar

TheQ

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Выполнить товарищ - 02/05/2011 20:01
Eli tässä kuvassa takana-oleva äreä vartija huutaa nuorelle alikessulle, joka on tullut omenavarkaisiin puutarhaana, jonka keskellä sijaitsee iso silmäinen patsas?

Ihan mukava otos vaikkakin räiske ja pauke on vähän jäänyt kesken. Vartijaan osunut ammus sen tekeminen tuhoineen on selvästi näkyvillä vaikkakin katsojan pitää aika kovasti käyttää mielikuvitusta että huomaa hänen kohtalonsa. Ehkä vartijan asettaminen enemmänkin "eteenpäin työntyväksi" toisi enemmän esille sen että häneen on osunut kunnon kuti panssarivaunusta? Ei se ehkä realistista ole mutta hei, valokuvienhan pitää olla näyttäviä ja elämää suurempia *iskee silmeen*

Siitä pitää tosin mainita että uskon sinun käyttäneen termiä "pakotettu perskpekti" väärin. LEGO teoksissa kun se tarkoittaa sitä että jokin osa teoksesta on oikeasti rakennettu pienellä mutta valokuvaus hetkellä siitä tehdään näyttämään isompi "kaukaisuudessa" oleva esine tai tausta. Tässähän tuo tankki on ihan oikean kokoinen tankki joten perspektiiviä ei tarvi pakottaa..

Muuten tämä kyllä kiva pikku-otos. Ehken sitä nyt niin paljon tosin "MOCina" mainostaisi ettei ihmisillä tule väärää käsitystä ja siitä seurannutta harmistusta kun he huomaavat teoksen todellisen luonteen.

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään