talo 18: Nadroid Store
Kirjoittaja JK 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: talo 18: Nadroid Store - 13/02/2016 21:28
18. modulaaritalo valmistui jopa näinkin ajoissa ennen Expoja.Teoksen idea syntyi tietotekniikan murroksesta ja muutoksesta, karusta kilpailusta bisneksessä ja myymälöiden parodioinnista.
Väiskin PC edustaa 90-luvun kivijalkakauppaa, joka möi kotitietokoneita ja pienillä paikkakunnilla esiintyi kiskurihintojen lisäksi tietämättömien kuluttajien kusettamista mm. koneiden korjaamisessa yms.
Nadroid Store taas parodioi Apple Storea fancyn fiininä ja hifistelevänä kauppana, mutta koska on Applea missään muodossa halua käyttää tai nähdä, niin valitsin Android-tuoteperheen teemaksi kaupan ulkonäköön. Näinpä Android-robotin venähtänyt versio päätyi katolle maskotiksi, vihreää tekokasvillisuutta ympärille luoman illuusiota ympäristöystävällisestä elektroniikasta ja kliinisen puhdas myymälätila, jossa esillä identtisiä värikuorilla eroja hakevia älypuhelimia.
Kauppojen ulkonäkö jo kertoo kummalla bisneksellä menee nykyään paremmin, lisäksi Väiski näyttää sortuneen pulloon kun päivät rapistuvassa kaupassa eivät tarjoa yleensä edes yhtäkään asiakasta...
Ennen tietokoneilussa oli sitä jotain. Koneen hankinta oli jo melkoinen palapeli ja sen kokoaminen osista ja asentelu yms. Nykyään riittää kun ostaa mustan näytönkappaleen ja siinä on kaikki mitä peruskäyttäjä tarvitsee. Toki erillisiä läppäreitä ja pöytäkoneitakin yhä myydään, mutta alkavat olla jo vähenevää kalustoa he.

Tästä galleriaanAdmin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube


avatar

Pate-keetongu

Sihteeri Varapuheenjohtaja Hallituksen jäsen Moderaattori

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: talo 18: Nadroid Store - 13/02/2016 21:50
Mainio kontrasti talojen välillä, kyllä on tutun näköistä. Waeskin kaupan tapaisiin liikkeisiin ajautuu vielä nykyäänkin sysi-suomen pikkupaikkakunnilla, ja ne muistuttavat kyllä toisiaan riippumattaa siitä, onko hyllyillä elektroniikkaa, kirjoja vai täyttä sekalaisuutta. Joten mieluummin kävisin vasemmanpuoleisessa vähittäismyyntikiinteistössä, vaikkapa vain hyllyjen välistä löytyvien kuriositeettien takia. Mainiosti sopii muuten tuo punainen kalteriovi, semmoisiahan näissä usein on. Kuten myös ysäri-printtiosat näyteikkunassa.

Nandroidista on vaikeampi keksiä sanottavaa, eli toisin sanoin kliinisyys ja mitäänsanomattomuus on onnistuneesti siirretty palikkamaailmaan.

----------------------------------------
Cyclopics Bricks -blogini - Flickr - Myyrä ~ LEGO Ideas[]


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään