Lego Imperial Knight
Kirjoittaja Palikkaman 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: Lego Imperial Knight - 12/04/2017 15:32
Satuin flunssassa rakentamaan Warhammer 40k:n yhden hengen tappokoneen, Keisarillisen ritarin. Tarkemmin sanottuna se on Imperial Knight Crusader aseistettuna Avenger Gatling tykillä, (oikea) kahdella Heavy Stubberilla (yllä) ja Meltagunilla (vasen).


Flickr


Selkäpuolella olevasta luukusta pääsee Knightin sisälle, jossa sen pilotti istuu.

---------------------------------------------------------------------------

Katso Youtube kanavani [www.youtube.com]Muokattu 3 kertaa. Muokattu viimeksi 12/04/2017 19:33.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Lego Imperial Knight - 13/04/2017 14:25
Näppärä rakennelma ja hyvin käytetty kaikenlaisia osia monipuolisiin tarpeisiin. Punaisesta väristä ja kokonaisuudesta ylipäänsäkin tulee mieleen pari vanhaa kunnon Exo Force -mechaa, lähinnä Grand Titan ja Blade Titan.

Kuvasta on hiukan vaikea saada kunnollista syvyysvaikutelmaa - teoksen näkisi paremmin, jos se olisi kuvattuna kavaljeeriperspektiivistä. Ensivaikutelmana sanoisin, että näyttää kuitenkin ihan hyvältä. Koneen pääkallomaisen "naaman" olisi voinut muokata vielä aavistuksen verran tunnistettavammaksi; tosin en tiedä, olisinko itsekään pystynyt parempaan. Kyseessä on kuitenkin hyvin kirjava vempele jossa on paljon pieniä yksityiskohtia, joten nuo kuviolliset osat auttavat paljon siinä asiassa. Tässä teoksessa selkäpuolikin on viimeistelty oikeastaan varsin siististi.

~BK~"Ei sinun tarvitse kaikkea saada. Mihin ihmeeseen saisit sen mahtumaan?"


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään