Futukino
Kirjoittaja Jvvv 
Kirjoittaja
Viesti

Jvvv

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Futukino - 19/04/2017 23:47
Futukino - Tulevaisuuden viihdekeskus

Futukino on tulevaisuuden Palikkalan viihdekeskus, jossa asiakkaat voivat kohtuutonta korvausta vastaan päästä aikamatkalle tulevaisuuteen tai menneisyyteen - faktaan tai fiktioon. Virtuaalimatka tapahtuu moderneissa yhden hengen aikakapseleissa, jotka kuitenkin on mahdollista kytkeä myös sarjaan porukkamatkan aikaansaamiseksi.

Futukinossa on aina ajankohtaisia kampanjoita käynnissä, ja niistä on myös mainosständejä pohja- ja keskikerroksessa. Tällä hetkellä pinnalla ovat niin vuosien 30 eaa kuin 2000 hallitsijat sekä 1970- ja 1990-lukujen populaarimusiikki.

Futukino on yksi kaupungin maamerkeistä ja kohtaamispaikoista. Kattokerroksen tyylikäs drinkkibaari kutsuu aikuisia lasilliselle ja rakennuksen edustalla oleva taideteos "Menneisyyden lieskat" on yksi kaupungin pokéstopeista (Kyllä! Pokémon GO:ta pelataan yhä, menossa 150. hahmosukupolvi). Suosionsa ovat säilyttäneet myös Alepa-kaupunkifillarit, joiden vuokraus käy kätevästi Futukinon kulmalta.

Arkkitehtuuriinsa Futukino on saanut vahvasti vaikutteita 1980-luvun C-kasettitelineestä, koska C-kasetit ovat nousseet yhdeksi suurimmista retrohiteistä Palikkalassa.

Muokattu 2 kertaa. Muokattu viimeksi 20/04/2017 00:34.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään