Thrugont Ukkoskurkun Mekaaninen Lohikärmes
Kirjoittaja Pate-keetongu 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

Pate-keetongu

Sihteeri Hallituksen jäsen Moderaattori

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Thrugont Ukkoskurkun Mekaaninen Lohikärmes - 12/11/2017 17:43


Minua pyydettiin Brikwars-matsiin, joten sitä piti alkaa laatimaan jonkinlaista armeijaa, ja kun ensimmäinen idea kaatui siihen, että merirosmohahmo-osat ovat Joensuussa, niin sitten palasin vuosien taakse, kääpiömekaanikkojen maailman, ja tein karvaisen ja lyhyen armeijan. Tukena partapataljoonalla piti alun perin olla jonkinlainen hyökkäysvaunu, mutta sitten siitä tulikin koko lohikärmes, koska onhan se nyt siisti idea.


Inspiraationa oli vähän sekä idän että lännen lohikäärmekuvausta. Siiville ei ollut tarvetta, ja ruumiinmuoto lyhyine ja sanotaanko vähemmän merkittävine jalkoineen on melko aasialaista pohjaa, siinä missä pää, ehkä nyt pakoputkiviiksiä lukuun ottamatta, viittaa enemmän euroopan perinteeseen. Jotain inspiraatiota tuli myös Ninjago-elokuvasettein vihreästä mechalohikäärmeestä, joka on aika siisti, mutta mitäpä nyt semmoisia ostamaan kun itsekin voi tehdä.

Aseistuksena on kitaliekinheitin (valopalikalla - kiitos Expot) ja häntäkonetuliase. Peräpää on ikään kuin kiinni modulaarisella liittimellä. Tämä toimi hyvin pelissä - pelastauduin hylkäämällä takaosan ja syöksyen etupuolella eteenpäin tappaen arkkiviholliseni Velho Majiston.

Ovat muuten upeita osia nuo LUGBULKista hankitut makarooniputkiosat. Kivan muotoisia ja tummanhopeinen väri näyttää upealta kirkkaamman helmenkultaisen vierellä.

Lisää kuvia löytyy blogista.

----------------------------------------
Cyclopics Bricks -blogini
Flickr
Mies ei kasvata partaa. Parta kasvattaa miehen.
Kuulun ANKP:een!
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Thrugont Ukkoskurkun Mekaaninen Lohikärmes - 12/11/2017 22:55
Kääpiöitä! steampunk-mekaniikkaa! lohikäärmeitä!

Eipä parempaa comboa voi tehdä!?

Kerta kaikkisen upeaa. Jos minä joskus tässä elämässä vielä saisin KastleVanialle jatkoa tehtyä, niin kääpiöiden rotu esiintyisi siellä näin :)Foorumin Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube


:: Lainaa ::
Aihe: Re: Thrugont Ukkoskurkun Mekaaninen Lohikärmes - 13/11/2017 15:23
Päheä luomus kaikenkaikkiaan. Hyvä idea ja loistava toteutus värejä ja yksityiskohtia myöten.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään