Surface rover
Kirjoittaja pull-away 
Kirjoittaja
Viesti

pull-away

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Surface rover - 28/01/2018 01:28
Moi!


Ajattelin jälleen osallistua kilpailuun, tällä kertaa tuntui sopivan pieneltä ja helposti hallittavalta tämä Lego Ideas ''Moments in Space''. Itse kilpailusta ei tässä sen enempää, mennään suoraan aiheeseen, nimittäin halusin tehdä tosiaan jonkin sopivan pienen ja helpon työn tässä heti vuoden alkuun ja ajattelin että kokeillanpa tehdä tällainen ajoneuvo ensi kertaa. Tämä on siis järjestyksessään 2. MOC minulle.

Classic Space -teemainenhan tämä ja yritin parhaani mukaan pysytellä kilpailun ohjeiden sisällä, omasta mielestäni siinä onnistuinkin. Yritin myös tietoisesti saada mahdollisimman kliinin ja nupittoman teoksen, kerrankin tuntui että on sopivasti sekä riittävästi noita osia tarjolla omassa kokoelmassa.

Edit: Itseäni korjatakseni, omassa kokoelmassa nimenomaan EI ollut kaikkia tarvittavia osia. Ilman TheQ:n suosiollista avustusta teokseni olisi täysin erinäköinen kuin se nyt on. Olin kaiketi jo nukuksissa kun tätä postausta alunperin kirjoitin kun pääsi näinkin olennainen seikka unohtumaan...

Anyways, tässä muutama kuva:

IMG_7993 by Hannu Määttä, on Flickr

IMG_7998 by Hannu Määttä, on Flickr

IMG_8000 by Hannu Määttä, on Flickr

IMG_8008 by Hannu Määttä, on Flickr
avatar

JK

Admin, FB-vastaava

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Surface rover - 28/01/2018 10:01
Näppärän näköinen menijä. Sopii hyvin classic space settien joukkoon.Foorumin Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään