Vuoristotemppeli
Kirjoittaja Palikkapöllö 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: Vuoristotemppeli - 16/03/2018 20:20
Tämmöinen Ninjago-tyylinen temppeli tuli väsättyä kasaan.


Lyhtypylväät otin valmiista setistä.Kommentoikaa, mitä tykkäätte. Tätä voisin joihinkin näyttelyihinkin kuljettaa.

Muoks: Kuvissa näkyvä temppeli ei ole täysin valmis, lisäsin pari pikkujuttua ulkonäön parantamiseksi.Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 17/03/2018 09:32.
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Vuoristotemppeli - 03/05/2018 20:05
Kivan näköinen temppeli, varsinkin katto on onnistunut kuten myös punainen aita valkoisilla koristeilla. Suurin tekninen detalji eli SNOTilla rakennetut kalliotkin näyttä kivalta, tosin ne näyttävät leijuvilta kun kallio-osat ovat himpun verran tumman nurmikon yläpuolella. Jos alle olisi lisänyt hieman tummanharmaita laattoja, olisi illuusio kalliosta toiminut kenties paremmin?

Tämä vain moduulipohjalla ja johonkin seuraavaan näyttelyyn osaksi isompaa kokonaisuutta *iloinen*. Onko ajatuksena laajentaa tätä teosta johonkin suuntaan?

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Vuoristotemppeli - 30/05/2018 17:09
Kiitos kommentista (jotenkin on mennyt ohi ja huomasin sen vasta nyt *hämmästynyt*). Hyvän huomion teit tuosta kallion 'leijuvuudesta', seuraavalla kerralla osaa kiinnittää asiaan huomiota *pepsodent-hymy*.

Laajennuksia en ole ajatellut, vaan suunnitelmissa on kyhätä jonkinlainen Ninjagotyylinen moduulipohjainen kaupunki kesän Oulun-näyttelyyn, ja nyt harmittaakin että tuli rakennettua tämä baseplatelle niin tämän hyödyntäminen siinä on vaikeaa...


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään