Circle
Kirjoittaja Pate-keetongu 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

Pate-keetongu

Sihteeri Hallituksen jäsen Moderaattori

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Circle - 09/09/2018 21:00

Porilainen avant-garde/kraut/taide/hardrockyhtye Circle on perustettu 1991, käynyt läpi lukuisia kokoonpanoja ja julkaissut 52 kokopitkää levyä. Tässä suurehkossa hahmorakennusprojektissa tuli toteutettua yhtye soittimineen ja muine lavarekvisiittoineen (kyltti on kyllä mielikuvituksen tuotetta tuossa mittakaavassa). Inspiraationa siis yhtyeen monipuolinen musiikki ja lavakarisma, jota on esimerkiksi kuluneen vuoden aikana tullut koettua peräti neljästi.
Muusikot:Jussi Lehtisalo, basso ja laulu. Yhtyeen perustaja ja johtaja.Mika Rättö, koskettimet ja laulu. Jonkinlainen keulakuva ja kirkuva riivattu.Janne Westerlund, kitara ja laulu. Karheaääninen ja karismaattinen tulkitsija.Tomi Leppänen, rummut. Nanosekunnintarkka ihmisrumpukone.Julius Jääskeläinen, kitara. Hevitukka, ei sukua.Pekka Jääskeläinen, kitara. Hevitukka, ei sukua.

Rutkasti lisää kuvia löytyy blogista, sisältäen myös lähdemateriaalia, joka on kuvattu Korjaamon levynjulkaisukeikalla itse asiassa Pii Poon viime pääkaupunkiseudun tapahtuman viikonloppuna.

----------------------------------------
Cyclopics Bricks -blogini
Flickr
Mies ei kasvata partaa. Parta kasvattaa miehen.
Kuulun ANKP:een!
avatar

Luuranko

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Circle - 14/09/2018 07:32
Tämä on taas hienointa hetkeen. Hahmot ilmeikkäitä ja tunnistettavia, asennot mainioita, soittopelit komeita. Jotenkin tässä on semmoinen sopiva karikatyyrimäinen fiilis, kenties kielisoittimien vähän ylisuuren mittakaavan vauhdittamana. Rummuista sekä Juliuksen kitarasta pidin erityisesti. Kuten blogissa mainitsitkin, voisi tässä olla vielä lisää piuhoja ynnä muuta sälää täyden realismin saavuttamiseksi, ja olen tästä enemmän kuin samaa mieltä.

Näin kummallisen yhtyeen ollessa kyseessä on jännää nähdä, mihin tämä teos vielä päätyy bändin tullessa tietoiseksi sen olemassaolosta!

-Pluurankeli

No, oikea elämä on vielä sairaampaa.

Brickshelf
Vuhvelituotanto

avatar

JK

Admin, FB-vastaava

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Circle - 14/09/2018 19:39
Lainaus
Pate-keetongu

Tää ilme! Ihan paras kaikista tässä porukassa.

Leuka loksahti kyllä auki tätä kokonaisuutta katsellessa. Pate ei petä.Foorumin Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään