"Mastodon" hämähäkkitankki
Kirjoittaja AraKorni 
Kirjoittaja
Viesti

AraKorni

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: "Mastodon" hämähäkkitankki - 10/02/2020 21:01
Rakensin tämän Space Jam 2019 -kilpailun military force -kategoriaan tuossa joulun alla. Kyseessähän oli siis yhteistyöteos, jossa neljän tiimeissä rakentajat kasasivat tieteisarmeijan haluamansa teeman ympärille. Cameronin, Ivan Martynovin ja Dead Frog Inc:in kanssa päädyimme perinteiseen brutalistisen särmikkääseen yleisilmeeseen teoksillemme.

Oma mallini on siis joukon hyökkäystankki, toki telojen sijasta jaloilla varustettuna. Tykkitornin päälle koetin rakentaa Metal Gear -tyyppisen suojakenttäprojektorin, joka tosin ehkä enemmän muistuttaa tavallista lautasantennia. Raidetykin tekstuurissa käytin Rhotuka-hämähäkin laukaisunarua, ja valkoinen sensoriboksi on ylösalaisin käännetty Minecraft rautajätin pää. Mallin kanssa tuli loppua kohden hienoinen kiire, minkä vuoksi takapuolisko on täysin rakentamaton.

Ironclad: K02 "Mastodon" by Tino Poutiainen

anttitu

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: "Mastodon" hämähäkkitankki - 11/02/2020 17:31
On kyllä hienon näköinen, ei voi kun kehua! Kuinka yhteisteos menestyi?

AraKorni

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: "Mastodon" hämähäkkitankki - 16/02/2020 17:28
Kiitos. Yhteisteos ylsi kunniamainintaan, ja itse voitin pääpalkinnon kolmella teoksellani.
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: "Mastodon" hämähäkkitankki - 18/02/2020 17:21
Nyt iskee kyllä meikän makuhermoon! Scifi-jääränä (vaikka nyt scifiä aika harvoin rakennan) mechat iskevät ja varsinkin tällaiset mekaaniset ja "industrial" tyyliset toimivat erittäin hyvin. Väritys ja osien sijoittelu on todella hyvin toteutettu ja teoksesta löytyy juuri sopivasti pientä ja suurta detaljia. Esimerkiksi jalkojen "antureiden" kohdalla oleva greeblaus tasapainottaa todella hyvin jalkojen puhtaampaa designia. Löytyykö teoksesta enempää kuvia, en hoksannut Flickristä kuin yhden kuvan?

Onko muuten sellainen LEGO rakentaja tuttu kuin Mladen Penij ? Herran aikaisemmissa teoksissa, varsinkin "multiped" mechoissa (löytyvät kotisivuilta), on samoja fiiliksiä kuin tässä teoksessa.

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.

AraKorni

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: "Mastodon" hämähäkkitankki - 18/02/2020 21:27
Kiva kuulla! Tuon linkkaamasi rakentajan Lynx-tankista tosiaan otin vähän inspiraatiota mallin yleisilmeeseen. Miehen muut rakennelmat tosin eivät olleet ennestään tuttuja, mutta hyvännäköisiä yhtä kaikki. Kuvia ei valitettavasti ole tulossa lisää, tämä kun meni saman tien muoviboksiin odottamaan purkua, mutta katsotaan jos saisin Lahden tapahtumaan sen vielä jotenkin kasaan.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään