Ford Focus
Kirjoittaja JK 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Ford Focus - 22/03/2020 20:36
Pitkästä aikaa jatkan Speed Champions sarjan parissa, mutta tällä kertaa en rakentanutkaan kilpa-autoa.

Allekirjoittaneen toinen auto vuosina 2007-2014 oli vaaleanharmaanhopeinen Ford Focus ja nyt tuosta LEGOn Speed Champions Ford Fiestasta muodostui tällainen versio Focuksesta:


Helmojen muotoilua paransin vielä sitten tähän. wedge-pala siirty pykälän taaksepäin ja 2x3 plate korvautui 2x2 tile with 2 studs -palalla:

Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube


avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Ford Focus - 16/05/2020 11:28
Mites, oletko nyt muuttamassa näitä Speed Champion -settien versiointeja 8 nuppia leveäksi kun uudet setitkin on vähän isompia? 8 nuppia antaa kyllä heti enemmän tilaa muotoilulle kun autot saa mittasuhteiltaan sopivan leveäksi.

Itse Focus on ihan kiva versiointi, mukavasti olet koettanut saada pyöreyttä mukaan vaikka se onkin haastavaa näin pienessä tilassa. Vähän tuo etukeulan ja konepellin välinen puolen platen heitto vaivaa, ihan kuin kuski olisi unohtanut kunnolla sulkea konepellin. Ei auta mennä moottoritielle *pepsodent-hymy*

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Ford Focus - 16/05/2020 15:46
Kiitti kommentista. Osassa Focuksista on livenäkin aika iso rako konepellissä. Tässä se toki liian huomattava ja olisin voinut keulan ehkä toisinkin rakentaa.

Toiseen asiaan kommenttina: en ole ajatellut levittää autoja, pikemminkin olen tässä miettinyt että kun alan rakentaa noita uudempia vauhtimestareita niin voisin kokeilla kaventaa legon mallit 8->6 nuppiin, että saisiko toimimaan... Ehkä iso Lamborghini vois olla 7 nuppia leveäkin. Näkee sitten mitä teen.
Nyt kun Max on leikkinyt minun vanhoilla 4 nupin autoilla, niin kaipais periaatteessa jopa sitä mittaa autoille. Vois rakentaa kaupungin tiet ahtaammiksi :D
No ehkä kadut kapenee hieman ja 8 nupin rekoilla/kuorma-autoilla ei ole asiaa MonLeGorlon wanhaan keskustaan.Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube


avatar

Pate-keetongu

Sihteeri Varapuheenjohtaja Hallituksen jäsen Moderaattori

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Ford Focus - 16/05/2020 15:55
Minusta konepellin raja antaa autolle omaleimaisen ilmeen. Maavara sen sijaan näyttää kyllä aika pieneltä, ainakin Suomen tieoloihin sopiville henkilöautoille.

Focuksilla tuli ajeltua sivarissa poliisiasemalla. Niiden lokareiden taakse kerääntyi hirveästi loskaa, jonka sai sitten imuroida autohallin lattialta.

----------------------------------------
Cyclopics Bricks -blogini - Flickr - Myyrä ~ LEGO Ideas[]


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään