Levykauppa ja pelihalli
Kirjoittaja Vaxi81 
Kirjoittaja
Viesti

Vaxi81

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Levykauppa ja pelihalli - 08/06/2020 20:35
Bricklinkin Studiosta löytyi nimimerkin Amarok365 ohje kolmikerroksiselle moduulitalolle jonka alakerrassa on levykauppa ja videopelihalli. Palikat kasaan ja rakentamaan. Kahden työpäivän projekti. Palikoita kaikenkaikkiaan lähes 4500. Ohjeen osaluettelossa muutama sellainen palikka/väriyhdistelmä jota ei ole olemassa. Muutama kalliihko tai vaikeasti löydettävä korvattu erivärisellä. Linkki ohjeeseen. Kadunvarren levykaukalo omaa suunnittelua.


Alakerran levykauppaVideopelihalli
Toinen kerros
Kolmas kerrosKirjakaupan rakennukset antamassa mittakaavaa rakennukselle. Pojan leikkien jäljiltä Hämis ja Simpsonit ovat lähteneet levyostoksille ja Batman treenaa pöytäfutista.
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Levykauppa ja pelihalli - 08/06/2020 21:08
Upeaa tekoahan tuo, mutta oisitpa iskenyt muutamat lisäpalikat alle baseplaten sijaan ja saanut tän ModuCity standardiin sopivaksi..Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube


avatar

Luuranko

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Levykauppa ja pelihalli - 18/06/2020 14:09
Hienoa nähdä valitettavan aktiivisesti harvenevaa levykauppaperinnettä ikuistettavan palikoiksi! Puodin tunnelma välittyy kaikkiaan oivallisesti seinille ripustettuine albumeineen ja tilan täyttävine pläräyslaatikkoineen kaikkineen. Myyjän tiski tuntuisi liikkeestä tosin uupuvan. Itse olisin asiakkaana harmissani formaattien yksipuolisuudesta, vaikka ovathan LP:t tietysti äänitemuodoista helpoiten tunnistettavasti toteutettavissa tässä mittakaavassa.

-Pluurankeli

No, oikea elämä on vielä sairaampaa.

Brickshelf
VuhvelituotantoVain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään