helpRoBox
Kirjoittaja Legorex 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

Legorex

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: helpRoBox - 09/07/2010 21:11
Tässä on minun kilpailu työni.
[www.brickshelf.com]
Huomenna lisää kuvia.

tässä loput kuvat kunhan avautuvat
[www.brickshelf.com]

LegorexMuokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 10/07/2010 13:32.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: helpRoBox - 10/07/2010 08:43
Legohullu, tänään (eilisen huomenna) näkyy.
Jaloissa on pyöreyttä mutta päässä on ''sojottavia'' nuppeja, jotka pistävät simään.
Kuvia saisi olla enemmän, että näkisi mallin selvemmin.
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: helpRoBox - 13/07/2010 19:19
A-klaanin robottitehdas näemmä jyllää tehokkaasti. On hauska vertailla kahden veljeksen erilaisia versiota samasta kuvasta; juuri senhän takia tämä kisa onkin niin kiinnostava. Mutta mennäänpä tähän versioon...

Pyydän anteeksi jo etukäteen kirjoituksiani mutta minusta tämä on aivan liian hätäisesti tehty ja vasta "WIP-vaiheessa" oleva teos, ei valmis rakennelma. Keskiosa on melko hyvällä mallilla mutta jalat ja pää on jätetty aivan liian kesken. Päässä varsinkin on hyvä perus-runko mutta "pellin" puute muualla häiritsee kovasti. Robotti on tainnut auttamis-puuhissaan jäädä metallikoiran hampaisiin kun pään molemmat sivut ovat niin tyhjän oloisia.. Palikka-pula on aivan normaali ongelma mutta uskoisin että voisit ratkaista sen hieman paremmin kuin nykyisillään. Samalla kannattaisi siirtää "kaula" keskemmälle, nyt se on kumman takana..

Älä huoli, on sinun teoksessasi hyviäkin puolia. Tekniseltä puolelta katsottuna se on vahva tekele jossa näkyy selvästi että olet käyttänyt ajatusta eri kohtiin. Itse en olisi ehkä aivan samoihin ratkaisuihin päätynyt mutta silti ratkaisusi ovat toimivan oloisia. Keskittymistä, harjoittelua ja pikku-touhuamista niin kyllä se siitä :)

PS: Sori mutta jaksan vieläkin muistuttaa ihmisiä valokuvien laadun, selkeyden ja koon tärkeydestä. Kuvasi ovat kohtuuttoman isoja, useimmiten epätarkkoja ja ainakin minusta eivät lainkaan sellaisia, jotka teos ansaitsisi. Tutustuhan hieman kameraan lisää, kokeile vähän kuvien ottoa ja katso saatko parempaa aikaiseksi. Ainakin näissä kuvissa kuvan tarkin osuus on tausta, ei itse robotti..

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään