Avaruus vankialus
Kirjoittaja Legobuilder 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: Avaruus vankialus - 25/07/2010 15:09
Tässä kuvia avaruusvankialuksesta, jonka tein eilen. Siinä on edessä tykit (laserit), keskellä ohjaamo ja takana vankiselli.

Terveiset A-klaanille, joka kertoi meille Palikkatakomosta Tanskan legolandin reissulla.Muokattu 3 kertaa. Muokattu viimeksi 25/07/2010 17:13.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Avaruus vankialus - 25/07/2010 15:13
Deeplinkkaisitko yhden kuvan aina kun aloitat uuden ''keskustelun''
Deeplinkkaus; menet brickshelffiin ja klikkaat tiettyä kuvaa niin pitkään kun pelkkä kuva näkee valkoisella taustalla, ja tällöinen kopsaat URLin jonka laitat linkkinä tänne.
avatar

Acticis

Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Avaruus vankialus - 26/07/2010 20:39
Hmm... Pidän tästä vaikka tämä onkin hieman sekava. Takaosan vankiselliä saisit parannella vielä rutkasti. Jonkinlaista isompaakin siipeä voisi kehitellä molemmin puolin. Tuo lasi edessä voisi olla myös korkeampi, koska nyt se on noiden aseiden takana sillain, että nyt ohjaaja joutuisi "kurottumaan" penkillä nähdäkseen ulos.

Q-edit: Kirjoitusvirheet korjattu.

- Oskari

"We're livin' strange days..."

FLICK'R
Kuulun ANKP:een!Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 27/07/2010 18:20.
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Avaruus vankialus - 27/07/2010 18:43
Miten minusta tuntuu kun sinulla oli hyvä perus-rakenne avaruusalukselle valmiina ja sitten koetit tehdä siitä mahdollisimman sekavan näköisen? Sinänsä nuo kaikki härpäkkeet ("greeblet"?) eivät pahenna teosta aivan mahdottomasti mutta jotenkin tuntuu että aluksessa on ihan liikaa sojottavia kohtia. Jos jotenkin voisit typistää aluksen lisäkkeitä niin että sojottavat kohdat osoittaisivat samaan suuntaan (aseet ja anturit eteenpäin, moottorit ja niihin liittyvät tavarat taaksepäin?), tulisi aluksesta heti fiksumman oloinen.

Toinen ongelmani alukseni kanssa on epäsymmetrisyys. Jossain teoksissa sitä ei ole lainkaan mikä on hieman tylsää mutta tässä aluksessa sitä on vähän liikaakin. Kun sekä värit ja lisäkkeet ovat erilaisia molemmilla puolilla, aluksesta tulee aivan liian sekalaisen oloinen. Ehkä olisi parasta jos koettaisit pitää vain aluksen värityksen epäsymmetrisenä (eli siis ei koko ajan samanlaisena sekä vasemmalla että oikealla puolella). Siipiä ja muita alukseen kuuluvia tärkeitä osia olisi hyvä olla molemmalla puolella, muuten teoksesta tulee helposti "puoliksi valmiin" oloinen.

Mutta kritiikistä huolimatta ei tämä alus huono ole. Idea on mukavan "retro" ja siitä tulee mieleen Space Policen Galactic Peace Keeper, molemmissa kun pidetään vihulaisia perä-osassa lukittuina. Muotoilukin on ihan onnistunutta vaikka ei liiemmin erikoinen. Hyvä teos rakentaja-urasi alkuvaiheessa :)

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään