Keltainen urheiluauto
Kirjoittaja V.H 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: Keltainen urheiluauto - 31/07/2010 11:16
Melko simppeli auto, mutta pidän siitä itse.

Idea oli viedä punaisen auton tekniikkaa eteenpäin, eli kaksi minifiguuria vierekkäin kuusi nuppia leveällä alustalla.Auton lasissa on nuo säröt, kun en raaskinut ottaa tarraa pois.
Sille on vielä käyttöä muualla.
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Keltainen urheiluauto - 31/07/2010 21:09
Heh, jotenkin lausahdukseksi "viedä tekniikkaa eteenpäin" ei ihan sovi auton ulkomuodon kanssa yhteen. Ei tosin hätää sillä tämä "kuutiomaisuus" on aika pirun hyvä tyylikeino. Autosta tulee mieleen vanhat laatikkomaiset itäautot, joista joku hullu on tehnyt ratakireen ajokin. Tyyli on siis selvästi kohdallaan, vaikkakin pienet yksityiskohdat hieman häiritsevät (esim. lokasuojan lähellä olevat "tyhjät alueet", mustien viivojen oudot alut ja loput).

Teknisestikin tämä ajokki on melko onnistunut. Pohjaratkaisu laatikkomaisuuksineen on hieman tylsä mutta kahden istuttava ohjaamo ja erikoiset renkaat (BTW, miten ne ovat tehty?) tekevät siitä mielenkiintoisemman. Myös se seikka että ihan etummaisin ja taaimmaisin harmaan alueen osat eivät ole ihan täysin yhteenliittyneitä ylemmän kelta-mustan alueen kanssa luo hieman mukavaa dynamiikkaa teokseen.

Vaikka pikkuvikoja löytyy teoksesta, koko teos tuntuu erittäin maittavalta. Jatka samaan malliin :)

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.
avatar

Acticis

Hallituksen jäsen

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Keltainen urheiluauto - 06/08/2010 10:43
Hyvä auto, pidän konepellistä!

Teoksessa oleva spoileri ja kaikki hahmojen takana oleva alue näyttää teokseen nähden suhteessa liian suurelta.
Ja kuten sinulla myös minulla tulee tuo sama pikkuvika joka kohdistuu tuulilasiin. Nythän jos hahmot ajavat lujaa viima tulee suoraa heidän silmiinsä. Elikkäs tuulilasi on aivan liian matalalla. Älä korjaa tuota virhettä! Sillä jos alat nostaa lasia korkeammalle, niin silloin lasi olisi taas liian korkealla, tällaista kutsutaan pattitilanteeksi. Jos oli olemassa hieman korkeampi tuollainen tuulilasi, auto oli paljon helpompi tehdä.

Renkaiden vanteita saisi viedä vielä vähän eteenpäin. Tuo valkoinen vanne ei oikein sovi keltaiseen autoon. Jos vaihtaisit vanteet mustaan saattaisi nuo vielä piristyä. Toinen tapa on käyttää tätä osaa. Jolloin laitat vain sen ja renkaan, tuo vanne kytketään akseliin. Renkaat eivät tuolloin pyöri, mutta tuo antaa vähän enenmmän sporttiusta autoon.

OskariMasteri.

- Oskari

"We're livin' strange days..."

FLICK'R
Kuulun ANKP:een!
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Keltainen urheiluauto - 21/08/2010 12:29
Vanteet, niistä en oikein pidä mutta muuten on hieno:)


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään