HelpRoBox (Tronie)
Kirjoittaja Tronie 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: HelpRoBox (Tronie) - 01/08/2010 15:15
Taidan rikkoa kaikkia kilpailun sääntöjä, mutta pistän tämän tänne silti.___________________________________________
[www.brickshelf.com]
Lisää kuvia

...
Eläkää tai olkaa elämänne elossa. Niin sanoi viisas mies ollessaan epäviisas.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: HelpRoBox (Tronie) - 01/08/2010 16:21
Siis kilpailu on ohi ja pistän tämän kuitenkin.

...
Eläkää tai olkaa elämänne elossa. Niin sanoi viisas mies ollessaan epäviisas.Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 01/08/2010 16:22.
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: HelpRoBox (Tronie) - 05/08/2010 18:15
Tässä tapauksessa sääntöjen rikkominen on tehty erittäin hyvällä syyllä. Vaikka LDD:n käyttö hieman huonontaa teoksen "arvoa", on 3D-luomuksesi erittäin mallikas "pienoismalli" kuvan robotista. Tämä on ehdottomasti tarkin näkemäni versio ja samalla myös kookkain. Suuri koko tietenkin auttaa teoksen yksityiskohtien rakentamisessa.

On myös ilahduttavaa nähdä SNOTin käyttö yksityiskohtien tuojana. Pää ja keskiruumis toimivat loistavasti SNOT:ina tehtyjä ja pyöristettynä. Hieman itse olisin tosin toivonut lisää yhtenäistä linjaa teoksessa, nythän pään ja jalkojen "moderni tyyli" kalsahtaa pahasti jalkojen "perinteisen tyylin" kanssa.

Kritiikistä huolimatta hyvää työtä. Olet selvästi varannut enemmän aikaa LDD:n opettelemiseen ja käyttämiseen kuin useimmat muut meistä (minä mukaan lukien). Odotan innolla seuraavaa teostasi, oli se sitten LDD:llä tai oikeilla palikoilla tehty.

PS: Jos/Kun rakennat tämän robotin oikeassa maailmassa, voit olla varma ettei se pysy pystyssä. Muutamat nivelet ovat aivan liian pieniä eivätkä millään kestä seisomisen aiheuttamia voimia niissä.

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään