Kilpa-autojen kuljetusrekka
Kirjoittaja JK 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Kilpa-autojen kuljetusrekka - 26/04/2009 15:45
Tämän kuljetusrekan rakensin tuossa muutama viikko sitten, tänään viimeistelin sen jossain määrin siivouksen tieltä ja kuvasin, samalla tuli purettua paketeista nuo uuden tyyppiset tielevyt, jotka mielestäni ovat jotenkin huonon näköisiä, mutta ehkäpä silmä niihin tottuu ja alan käyttää näitäkin.

Rekan idea syntyi sattumalta, ja sitten tuolla varastossa oli 12 tuollaista pientä formula-autoa, niin niitähän tuohon sopivasti 6kpl mahtuu kyytiin.

LISÄÄ KUVIA TÄSSÄ

Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 04/02/2012 23:43.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: Kilpa-autojen kuljetusrekka - 26/04/2009 19:18
Ihan hieno jotain siihen olisi kyllä voinut laittaa että se näyttäisi kilpa-autojen
kuljetusrekalta esim kilpa-autojen sponsoreitten merkkejä. ;)Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 27/04/2009 07:34.
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Kilpa-autojen kuljetusrekka - 03/05/2009 16:04
Mukava nähdä että sinulla riittää tarmoa myös muihinkin kuin vain KastleVaniaan liittyviin rakennelmiin, Janne ;)

En ole kovin montaa sinun rakentamaa autoa nähnyt joten on hauska nähdä sinulle hieman erikoisemmasta aiheesta tekemä versio. Rekassa on selviä seteistä otettuja vaikutteita mutta silti se näyttää omalta kokonaisuudeltaan. Yksityiskohtien puute tekee rakennelmasta hieman karun mutta teknisesti se on onnistunutta. Millä lailla teit etuosan SNOTatun nokan?

Taka-osan lava toimii hauskasti vaikka aluksi se näytti mielestäni liian suurelta. Hegulin tavoin taka-osan aidat ovat mielestäni hieman sopimattomat. Kenties pienemmät 1x4x1 aidat olisivat toimineet paremmin?

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 04/02/2012 23:44.
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: Kilpa-autojen kuljetusrekka - 23/05/2009 08:18
Lainaus
TheQ
Yksityiskohtien puute tekee rakennelmasta hieman karun mutta teknisesti se on onnistunutta. Millä lailla teit etuosan SNOTatun nokan?

Kenties pienemmät 1x4x1 aidat olisivat toimineet paremmin?

- juu kiire näkyy, rekka piti saada pois tieltä kun piti ennättää Vanian lavasteita tekemään ja näin ollen jouduin käytännössä tekemään noin tunnissa kaiken "viimeistelyn", jos tämä rekka joskus päätyy animaatioon niin modan sitä toki lisää.

- nokan rakenne on ryöstetty LEGOn omasta sementtiautosta, ja hieman sitä mallia muokkasin, näkyvien palikoiden takana on siis isohko litteä levy, joka on kulmapalikalla kiinni.

- pienet aidat mullakin oli mielessä, mutta niitä ei löytynyt tarpeeksi yhtä väriä. Sen sijaa mietin laittaa laidoiksi 1 tai 2 nuppia leveitä litteitä pitkiä levyjä, jotka niillä 90 asteen kulmapalikoilla oisin kiinnittänyt.Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 04/02/2012 23:43.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään