A-10 Thunderbolt II
Kirjoittaja Mat Maddox 
Kirjoittaja
Viesti
:: Lainaa ::
Aihe: A-10 Thunderbolt II - 06/09/2010 09:56
Aikani kuluksi väänsin tälläisen masiinan tämän koneen pohjalta. Itse olen sangen tyytyväinen tulokseen:


Yleiskuva


Suoraan edestä


Sivuprofiili. Huomatkaa kyljen "Navy"- teksti

Kommentteja?
:: Lainaa ::
Aihe: Re: A-10 Thunderbolt II - 06/09/2010 17:06
Ihan hieno tuo on muuten, mutta tuo nokassa oleva osa häiritsee vähän samoin tuo hammasratas.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: A-10 Thunderbolt II - 06/09/2010 17:16
Vähän kulmikas, mutta muuten hieno. Navy- teksti ja nuo tähdet siivissä ovat hyviä yksityiskohtia.
avatar

Luuranko

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: A-10 Thunderbolt II - 07/09/2010 15:12
Tuohan on ihan kiva.
Keskiosa on selvästi koneen paras osa, siivet yms. Tosin siivet olisivat voineet olla takaviistossa, niin kuin lähtökohdassa. Se tosin olisi ollut hieman vaativampi tapa, mutta näyttänyt onnistuessaan hienommalta. Peräsin on kyllä aika yliampuva, suoraan sanottuna.
Esikuvassa moottorit ovat edempänä peräsimestä, mutta tuolla nyt ei kauheasti ole merkitystä. Peräsimen sivulevyt saisivat olla ohuemmat. Voisi olla hyvä käyttää normaalia levyä/laattaa pystyssä, tulisi paljon ohuemman näköinen.
Tuulilasi olisi parempi tällaisena ja keulan alla oleva härpäke -jossa on hammasratas- pitää poistaa.

-Pluurankeli

No, oikea elämä on vielä sairaampaa.

Brickshelf
Vuhvelituotanto

:: Lainaa ::
Aihe: Re: A-10 Thunderbolt II - 07/09/2010 15:44
Nokan hamamsratahärpäke on jonkin sortin konetykki. Peräsimen kuuluukin olla tuossa koneessa hyvin iso.
Tuosta nokasta, tuo (vaikkei se ole aito LEGO) on minusta aidompi ja pitkänomainen, sopii tuohon. Joo, moottorit voisivat olla kyllä edempänä. Peräsimeen en löytänyt paria valkoisia siipilevyjä, menköön nyt noin.

Kiitos hyvistä arvosteluista...Muokattu 1 kertaa. Muokattu viimeksi 09/09/2010 14:53.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: A-10 Thunderbolt II - 08/09/2010 20:44
ihan ok, ei mielestäni tosin tuo alkuperäisen muotoa esille.
avatar

TheQ

Admin, puheenjohtaja

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: A-10 Thunderbolt II - 11/09/2010 23:14
Lentokoneet ovat melko haastava rakennuskohde. Oikean maailman lentolaitteet ovat aerodynaamisia ja sulavia eikä näitä ominaisuuksia ole helppo saada aikaiseksi kulmikkailla palikoilla. Tästä syystä lentokone-rakentajia on verrattain vähän verrattuna muihin teemoihin... Noh, mennäänpä tähän teokseen.

On mukava nähdä ihmisten kokeilevan taitojaan kaikenlaisessa rakentelussa ja ehdottoman hyvä merkki on että jopa tällainen "väkerrys", joka tehtiin ajankuluksi sisältää ajatusta ja ideaa. Väritys, pienet yksityiskohdat rakenteessa ja siipien hyvä rakenne tekevät tästä heti kertaluokkaa selkeämmän kokonaisuuden ja ihan mukiinmenevän sellaisen. Tosin kritisoitavaakin löytyy ja tästä johtuen tätä on hankala kutsua alkuperäisen mallin pienoismalliksi. Noh, ainakin selvä inspiraatio on löydettävissä :)

Tuo käyttämäsi esikuva ei ainakaan minulle ollut aikaisemmin tuttu mutta kun vähän siitä luin lisää (kiitos linkistä muuten), ilmeni että se on melkoinen hävittäjä. Aluksi ihmettelin vähän teoksesi aseiden suurta määrtä mutta näemmä esikuvakin on ympätty täyteen tykkiä sun muuta. Sinänsä aseiden suuri määrä ei ole paha homma, ehkä ne vain voisi sisällyttää teokseen hieman paremmin? Kenties aseet voisivat olla selkeämmin erottuvia ja samalla pieniä piristysruiskeita valkoisessa teoksessa?

Toinen kritiikin paikka on nokan rakenne. Sinulla on hyvä palikka käytettävänä ikkunaa varten (vaikkakin se on klooni-palikka) mutta jotenkin vain ne palikat ikkunan ympärillä eivät toimi. SNOTilla voisi saada paljon aikaiseksi nokassa... Ehkä samalla olisi helpompaa lisätä tuo konetykki nätimmästi kiinni lentokoneeseen?

Kritiikeistä huolimatta teoksessasi on hyvät lähtökohdat hyvää teosta varten. Varsinkin siipien rakenne tuo hymyn huulille. Kunhan vielä touhuat teoksen huonojen puolien kanssa jonkun aikaa niin eiköhän se siitä.

-Q
--------------------------------
Palikka palikalta parempaan päin.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään