2013 HOViNET reboot
Kirjoittaja JK 
Kirjoittaja
Viesti
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: 2013 HOViNET reboot - 28/10/2013 21:36
Viimeinkin uusi video tiimiltämme: katso YouTubessa

43. video palaa siihen, mistä aloitimme, eli ihan ensimmäisessä videossamme oli muutama irrallinen elementti: auto ajaa kadulla, auto tekee U-käännöksen, mies kävelee ulos talostaan ja kaatuu selälleen.

Nämä elementit otettiin uudelleenkuvattavaksi uusitussa studiossamme ja syntyi 30sek tarina, jossa mopoauto kiusaa vanhuksen päivää.Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube

Muokattu 2 kertaa. Muokattu viimeksi 23/11/2014 08:57.
avatar

Luuranko

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: HOViNET reboot - 29/10/2013 07:03
Kuvanlaatu valaistuksineen ja tarkkuuksineen on kyllä aika karkkia, samoin kuin animoinnin sulavuus ja äänien editointi. Kokemus paistaa kyllä tästä.
Juonesta nyt ei juuri voi puhua, mutta tämmöisenä uudelleenaloituksena menee mainiosti. Odotamma jatkoa.

-Pluurankeli

No, oikea elämä on vielä sairaampaa.

Brickshelf
Vuhvelituotanto

:: Lainaa ::
Aihe: Re: HOViNET reboot - 29/10/2013 13:59
Hyvä videohan tämä oli, mutta lyhyt. *surullinen* Lavasteet,animaatio,kuvanlaatu,äänet onnistui hyvin. Kuten jo JK sanoi, animaatio palaa ensimmäiseen HOViNETin teokseen, mutta vain eri tarinana...

-Ozto
____________________________________________________

HaIproductions - [www.youtube.com]
Animaatioita vuodesta-2011.
:: Lainaa ::
Aihe: Re: HOViNET reboot - 29/10/2013 15:47
Ohh! Tätä on odotettu. Tuo laatu oli sitä ihanaa järkkärilaatua. <3 Itsellä huono puoli omassa järkkärissä, ettei sitä pysty laittamaan mihinkään animaatio-ohjelmaan. Kuvanotto-ohjelma löytyy kyllä, mutta sama asia on ottaa kaukosäätimellä kuvia. Animaation laatukin oli parempaa ja umh.. ei pienintäkään valonmuutosta missään.

--------

November Films:
[www.youtube.com]
:: Lainaa ::
Aihe: Re: HOViNET reboot - 29/10/2013 16:45
Jos nyt ihan rehellisesti kommentoisin, niin sinänsä vähän heikkohermoiseksi ukoksi voisin häntä väittää, jos ja kun mopoauton vaikutuksesta saa sydärin... No, kauhunsa kullakin. *hymyilevä* Muuten hyvä pätkä.

~BK~"Ei sinun tarvitse kaikkea saada. Mihin ihmeeseen saisit sen mahtumaan?"
avatar

JK

Admin

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: HOViNET reboot - 29/10/2013 17:37
Jos henkilö sairastaa vaikeaa sepelvaltimotautia esim. epästabiilia angina pectorista, niin jo pelkkä äkillinen mielenjärkytys (suru) voi laukaista sydänkohtauksen, saati sitten tässä jos vanha mies lähtee kadulle huutamaan nuorison perään tuohtuneena. Fyysinen rasitus vetäsee papan pumpun tilttiin ja sitten kaadutaan kenttään. Jatko-osassa osaava ambulanssiporukka voisi tulla pelastamaan...

Tässä sen näkee, että taas liian vaikeaa juonta kehiteltiin. Tämän päivän aikana jo kymmenkunta on ymmärtänyt videon väärin ja ihmetellyt sydärin saantia.Admin, Palikkatakomon perustajajäsen, AFOL-rakentaja.
HOViNET.com ¤ Stopping the Motion since 2002 ¤ YouTube


avatar

lahti

RY:n jäsen

:: Lainaa ::
Aihe: Re: HOViNET reboot - 29/10/2013 18:42
Miehen olis kannattanu tutkituttaa sydämensä jossain elämänsä vaiheessa. Jos äijä oli jo niin tehnyt ja tiesi sydämessään olevan vikaa, hänen olisi kannattanut omaksua toisenlainen elämänasenne. Mölinä ja kepin heilutus eivät auta mitään. Jos ukko tosta vielä tokenee, toivottavasti hankkii korvatulpat tai rauhoittavia.

Oikein hyvä pieni testivideo. Joustava tie oli hauska ilmiö, vaikka sitä tuskin jatkossa nähdäänkään.


Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa tähän foorumiin.

Klikkaa tähän kirjautuaksesi sisään